Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
- 

G@ben
addikt
válasz

orso0355

üzenetére
						Újraindítottam, de akkor is eldobálta. Aztán megtalálta, eldobta, megtalálta.
grafnet:
Nincs még tokja, nadrágzseb vagy vékony kabátzseb.
Én voltam a telefon mellett.
Volt, amikor eldobta, és legalább egy óráig nem találta, de volt, hogy pár perc után magára talált. Egész nap használtam volna túrára és autós navigációra, de nem volt jó. Eleinte arra gondoltam, hogy kikapcsolt képernyőnél dobja el, a programokban meg is adtam rá az engedélyeket, eleinte jónak is tűnt, de aztán megint kezdte.
Milyen engedélyekre gondolsz? Csak egyet találtam, hogy az akkukímélést kikapcsoltam ezeknél a programoknál. Ez okozhatta? Azóta még nem teszteltem, mert már itthon vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
 - Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
 - Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő