Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crolloc
csendes tag
Sziasztok!
Redmi 4X tulajdonos vagyok, meg is vagyok vele elégedve, de mostanában többször leejtettem.
Fémes ciripelő hangra lettem figyelmes, mintha valami belül "laza" lenne. Főleg ha finoman megkocogtatom az ujjlenyomat olvasó fölött a kamera sávjában. Azon tűnődtem hogy ez a jelenség másnál is van- e vagy az esésektől lett ilyen. Azért kérdezem mert azóta térerő problémával is küzdök illetve vonal szakadással.
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- OLED TV topic
- Honda topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- One mobilszolgáltatások
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest