- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Stonerice #6539 üzenetére
Nem, a probléma nem az miatt történt, hanem idézlek téged.
"Nem fogok cserélgetni már recovery szoftvert TWRP és hasonlók!"
A MiRecovery egy nagy rakás kaki, állandó szívás van vele. Amióta a Twrp recovery van fenn mindig elsőre megy a romcsere, ma tettem fel a cm13-at utána a Miui7-et, perfektül ment. Most hagyom a Miui7-et, később meg majd elválik. A multi verziót tettem fel.
Amúgy miért akarsz feltenni fastboot romot? Miért nem recovery-ből rakod fel? Természetesen TWRP alól.
-
-
moordavid
aktív tag
válasz
Stonerice #5907 üzenetére
Nekem a V7 5.9.24 van fent. Picivel jobb akksi idő mint az 5.9.17-en, és picit jobb memóriakezelés. A kamera appot már a korábbi appoknál is javították, szerintem jobb lett a képminőség.
Most adták ki az 5.10.8-at, bár a magyar rom még nem készült el redmi 1s-re. Napokban várható az is. Az 5.9.24-et szerintem felrakhatod nyugodtan, nekem gyári kernellel, minden mókolás nélkül gond nélkül megy. GPS stabil, zene már már már stabil (egyszer talán az lesz), random reboot csak egyszer fordult elő.
-
Flashget
félisten
válasz
Stonerice #5801 üzenetére
nem hiányoznak csák máshova kerültek.
én sem találok meg mindent a V5-höz képest, de vissza nem raknám a V7 után.
gombok; beállítások - rendszer és ott lesz a jelzőfény,fülhallgató, nyomtatás, gombok kvartettben.ami viszont negatív, hogy a témákat szerkeszteni csak kikapcsolt wifinél lehet.
-
zeno79
őstag
-
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #3655 üzenetére
Meglett a módja
Itt van egy pár Fastboot parancs.
fastboot reboot paranccsal betült a miui és nem kell kivenni az akkut sem.Egyébként úgy látom lehet törölni sok mindent így a telóról. Az nem lehet hogy mondjuk CM11 után MIUI 5 v45(vagyula)-t akarok felrakni , azt ezzel egy lépésben megtehetném?
valami ilyesféle paranccsal?
> fastboot erase boot
> fastboot erase cache
> fastboot erase recovery
> fastboot erase system
> fastboot erase userdata
> fastboot flash bootloader bootloader-tilapia-4.23.img
> fastboot reboot-bootloader
> fastboot flash radio radio-tilapia-1231_0.18.0_0409.img
> fastboot reboot-bootloader
> fastboot -w update image-nakasig-jwr66y.zip -
Roxkex
senior tag
válasz
Stonerice #3383 üzenetére
Onnan a kínait rakod fel bátran !
Majd arra MiRecoveryvel a multi 45-t.#3387 bagkri01:Valami alkalmazás ami a GPS-t használja az ragad be és tartja ébren a sensors.qcom-t és az húzza le az aksit
#3388 Stonerice: Honnan szedted le ? Xiaomi.Eu-n megtalálod a multi 47-t (bár arra azt mondják ,hogy az akksi kezelés rossz!) a multi 45-t (MAGYAR nyelven is tud) azt én innen szedtem le: [LINK]
#3389 joci86: Nekem amikor volt ez a sensors.qcom bug (GPS-el még nem próbáltam!) akkor azt csináltam ,hogy direkt használtam egy darabig majd kikapcsoltam a sensors.qcom-ot használó alkalmazásokat és beállításokat(tájolás , gps) majd csak letettem a telómat és megfigyeltem , hogy az akksi kezelésben a sensors.qcom ébren tartása és processzor teljes nőtt-e mint amióta kikapcsoltam ,hanem nőtt akkor boldog voltam (kb 1-2 percig hagytam úgy az elég arra ,hogy ezt megtudjuk) és nem indítottam újra , viszont ha nőtt akkor egy gyors reboot és már is helyre rázódott .. Jobb megoldás sajna (MÉG) nincs..
Nekem vagyula 45 alatt még a tájolással is volt ez a sensors bug , multi alatt a sima tájolással nem szerencsére , szóval Én maradok szerintem multinál..
A multi47-re azt mondják , hogy az akksi kezelés rosszabb... Én személy szerint nem próbáltam ..
Szerintem érezzük magunkat kiválasztottaknak ! -
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #3257 üzenetére
Másképp sikerült MIUI 6 ra tenni a google playstore-t
Miui Apps ból feltelepítettem a google installert. Utána azt elindítva csak kiválasztottam a google play áruházat, és már magától hozott is mellé 3 telepíteni valót.
Ezeket egyesével telepíteni, és engedélyezni kell, amit azonnal meg is kérdez a telepítés folyamán. -
-
johniee
senior tag
válasz
Stonerice #3239 üzenetére
Szerintem az nem probléma, ha nagyon-nagyon lassan merül a teló, ha nem használod
Egy SIM-mel használtam, de nem olvastam róla sehol külföldi fórumokon sem, hogy ne működnének a SIM foglalatok.
Innen töltöttem az előző MIUI 6-ot, most valamit újítottak rajta ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest