- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Oldman2 #5048 üzenetére
a magyarországi disztrib (wayteq) kérdezték erről és azt mondta ami innen kerül lketöltésre az nem jár gari vesztéssel. [link]
de mivel a telefont nem tőlük (viszonteladótól pl. edigital) veszed így erre szerintem azok tudnak válaszolni akiktől veszed.
Realme GT Master Edition
-
Ájvé
veterán
válasz Oldman2 #5069 üzenetére
És (#5070) zozoka79:
Itt van mi recovery és cwm is, elvileg zip fájlból fel lehet rakni (cwm-et biztos) recoveryből.
Inkább recovery alól érdemes telepíteni ezeket, ez a biztos. Cwm szerintem a legjobb, mindent fel tudtam tenni vele, loli AOSP-től Miui-ig bármit, Wipe is gyors, szóval legjobb szerintem.[ Szerkesztve ]
-
válasz Oldman2 #5073 üzenetére
Egy ötlet:
A letöltött Fastboot ROM.tgz-t, teljesen "fájl szintig" ki kell csomagolni?
Én kicsomagoltam, a MiPhone nem nyafogott, 0x0 hibakóddal gond nélkül feltette, csak éppen restart után az MI logón 20 perc után sem jutottam tovább...
Ha még tovább kellett volna várnom, 100%-ra való feltöltés után megismétlem a gyári 6-os rendszer feltelepítését.
-
Canonfan
senior tag
válasz Oldman2 #5200 üzenetére
Köszi az infót, én is így tervezem felrakni a twrp-t majd.
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy ezzel az app-al vissza is lehet állítani a MI recovery-t szükség esetén?
A képernyőfotóin láttam hogy van ilyen funkciója, de nem tudom mennyire lehet bízni benne...Jelenleg a [Rashr] van fent nekem, azzal lementettem már a recovery-t és le is mentette, de nem ismerte fel milyen, ezért nem tudom hogy egy esetleges visszaállítás esetén (még garis a telefon) mennyire lehetne benne bízni...
Még azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a jelenlegi MIUIHU 5.7.26-os rommal mik a tapasztalataitok, ennél már megszűnt az aksi bug, illetve szerintetek érdemes áttérni rá a Balika féle 5.4.10-ről?
(Jelenleg az van fent)
Illetve ti mit tanácsoltok, (látom a twrp telepítést nem úszom meg ) hogy mi lenne a jobb, twrp után frissítsek Balika romjának friss verziójára, vagy inkább a MIUIHU-s V6-ot rakjam fel?Válaszotokat előre is köszi szépen!
-
válasz Oldman2 #5281 üzenetére
Én ezzel a módszerrel Rootoltam sikeresen a MIUIHU V6 5.8.6 -ot.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Oldman2 #5290 üzenetére
Sajnos nem. Ha lett volna egy ilyen megjegyzés pl. a leírásban, hogy vagyula féle V5-ről V6-ra twrp-vel kell csinálni és nem a szokásos módon pl. tiszta telepítés, akkor nem kellett volna újra élesztenem a telefont éjfélkor a MiFlash használata (Fastboot mód) szerint. Viszont így tényleg hatalmas piros pont a xiaomi mérnökeinek!
Most akkor jön a twrp.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Oldman2 #5295 üzenetére
Félre értesz. nem okollak semmiért miért tenném? Köszönettel tartozom a segítségekért itt is és a honlap fórumán is.
Az oldalon nincs leírva kiegészítőként, mert akkor már eleve úgy teszek, hogy twrp-vel rakom fel és a globálról erre gondoltam.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
syler123
veterán
válasz Oldman2 #5410 üzenetére
Az csak valami biztonsági frissítés volt. Amúgy írják is hogy:
Version Information
Status: No Longer UpdatedÍrták is hogy a cm12-vel foglalkoznak. Igazándiból nem nagyon használom a gps-t, mert arra van egy másik telefonom, ezt nem szoktam azzal meríteni Szóval még meglátom, hogy szórakozzak-e a cm11-el, miui6-al.
Bár a cm11-hez nem találtam olyan minimal ggaps-ot, mint amit a cm12.1-hez linkeltetek Vagyis megtaláltam, csak nem él a link.
[ Szerkesztve ]
-
-
syler123
veterán
válasz Oldman2 #5461 üzenetére
Ugyanazokat használom, mint előtte mui5 alatt, ott 2-3 napot ment a telefon kb ekkora képernyőidővel, a készenlét majdhogynem duplájára nőtt (Inkább több, mint duplája). Nem akarok senkit meggyőzni, nem érdekel ki mit használ, csak megosztottam a tapasztalatomat, hogy nálam megduplázta a készenlétet, aki elhiszi elhiszi, aki nem nem, az már nem érdekel. Nem fűződik érdekeltségem a Cm promózásához
Miui alatt 1 hét alatt akkor is lemerül ha nem nyúlsz ahhoz a szerencsétlen telefonhoz... Amióta megvan még nem produkált ilyen készenlétet, pedig használtam facebook-ot, telefonáltam, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest