- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #6650 üzenetére
Akkor nincs több ötletem/javaslatom. Nem tudom, nálam miui-nál volt ilyen réges-rég, illetve valamelyik AICP MM verziónál.
Most én is friss stabil MK 5.1.1-en vagyok, eddig nem tapasztaltam, de figyelek. Engem is zavar(na) ha megakad a zene.
Nem használsz valami "különleges" programot vagy kernel-beállítást? Nekem ez a smartmax és smartmax_eps governor nem tetszik ilyen megbicsaklások miatt, de ondemand vagy interactive rendben van. Olvasom én is a különböző fórumokon ezt a fajta hibát, de nem értem, nálam nem csinálja. -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #6573 üzenetére
hmmmm, cm13-ban már nincs ilyen lehetőség. és pl. a számológép sem jegyzi meg (nem mutatja) a műveleteket/előzményeket, hogy milyen számokat írtál be... :-( Volt már rá eset, hogy vissza kellett ellenőriznem egy hosszú összeadás összeadandóit. Nem értem miért kell butítani a rendszert...
-
Flashget
félisten
válasz
Oldman2 #6383 üzenetére
próbáltam úgyis, de akkor sem ment utána írtam.
viszont a másik amit írsz az CM 12-ben is így van nem volt engedélyezve! most már megy a hang le+power gombbal is a mentés.
csak meg kell találnom hova mentetteviszont ami miatt is felraktam a CM-t az a rezgő funkció. Alapból 50%-on volt feltoltam 100%-ra hát biza jóval erősebb mint a MIUI-ban.
-
Tom51
csendes tag
válasz
Oldman2 #6066 üzenetére
Ez csak egyszerű közlés volt részemről.
Beregisztráltam az ajánlott MIUI lapra,beleolvastam pár témába,kár volt ,hogy nem előbb.Közben hivott az utolsó jelölt,aki használt 1S-t árult,majd olyan áron,mint egy uj Redmi pro.Szíve joga,természetesen nem vettem meg.Azt hiszem ez volt az utolsó érdeklődésem xiaomi telefon ügyben.Megtérek az almához telefon ügyben is.
Mégegyszer köszönöm a segitséget,további jó kisérletezéseket kívánok. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #6039 üzenetére
Nos, kettő nap után ismét elég lett a CM12.1 -ből.
A Messenger alól ugyan megy a Hanghívás (ez CM11-en stabilan nem ment), de a "képernyő" érdekes módon fagyogat:
- a Messenger Chat fejre kattintva, nem jelenik meg a Chat ablak, cserébe semmi egyéb sem a továbbiakban,
- tegnap a Lock Screen produkált ugyanilyen jelenséget,
- ma itthon, WiFi-n ismét előjött a "rettegett", elmegy a hang jelenség.Most akkor megnézem a legfrissebb MIUI-t.
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #6030 üzenetére
A firmware ugyanúgy kell hozzá! :-) De van HDR! :-) És 1-2 governor is, így a kernel adiutorral jobban be lehet állítani! (mondjuk hdr már 1-2 napja van, egy patch volt, már be lett építve)
Ezt írja fefifofum: New build released
with lots of kernel updates (big thanks @Luffy.d for his work/help), fixed camera hdr mode and updated audio config (mixer_paths.xml) from miui6 release. I hope battery life is better now, and also that audio levels are ok. -
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #5894 üzenetére
Hat igen, nem rossz! Nalam semmi vészes bug nem jott elo, csak aprosag. Nalam jonak tunik, de az xcelerate kernelt alá teszem, de nem vészes gyárival sem, csak tudom tovább birja az xcelerate-tel és ezért telepitem mindig, nem tom.
Es remelem ujra lesznek frissitesek, eddig tök okés volt az OTA meg minden!
Olyan bug mint irtal nalam nem volt, nalam csak az ikonok tuntek el neha az SDMaid futtatasa utan cm12.1-ben... -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #5885 üzenetére
Feltettem, elsőre (másodikra is), Woooowwwww... nem semmi egy ROM!
A CM 12.1 -en megint előjött egy számomra baromi idegesítő bug(?), a Desktop néha elfeketedik és csak egy Reboot után állt vissza normálisra.
Ha ez nem jön elő az AICP-n, akkor garantáltan marad!
Az OTA szerver nem megy nekem sem, de ezt már jelezted hogy neked sem.
:-) -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #5885 üzenetére
Nézném, ha le tudnám tölteni, de a Google+ szerint a 6.0 miatt takarítás történt és az armani verziók jelenleg nem elérhetőek.
:-(Esetleg meg tudná valaki osztani a már letöltött verziót?
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #5877 üzenetére
Igen. Most alá tettem az xcelerate-et... kicsit jobb igy
Amugy 2-3 naponta jön frissités, de nyilván nem muszály ész nélkül mindig frissiteni.
Most nalam a 10.03 fut.
tk-gapps-modular-pico gappsot tettem hozza.
Tudom nem te kerdezted, de messengert nem hasznalok, es xposed-et sem, igy azokrol nem tok nyilatkozniMajd elolvasom a 10.05 changelog-ját és eldontom frissitek-e rá
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #5871 üzenetére
Zseblámpa-igény újbóli említése kapcsán megint feltelepítettem az AICP romot. A korábbi aicp-romok mind zabálták az akkut, még "üresjáratban" is, még xcelerate kernellel is. Ezért nem is használtam.
Aztán tegnap hogy említetted a zseblámpát, és hogy nekem is hiányzik, újból kipróbáltam az aicp-romot, és de jól tettem! Végre, normális a fogyasztása, így egy nap után talán állíthatom hasonlóan olyan jó mint xcelerate kernellel. 1%-al csökkent reggelre az akku, és használat közben sem vészes (kernel adiutor -> conservative).
Van tehát képernyőzáron gyors-elérésű zseblámpám, egyéni fejléckép (csak mert szép, az aktuális napszaknak megfelelő égbolt), van On-The-Go mód (szó szerint menő), stb.
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #5869 üzenetére
Az sajnos még nincs benne, külső megoldast, (mint a kernel vagy a hálózati forgalom mutatása az értesitesi savban már működik) viszont még nem talaltam én sem. Nightly, azaz napi cm-ekben, mint pl. a Tesmasek-féle, vagy az aicp-rom, azokban már benne van hogy a zárképernyőről lehessen kapcsolni!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #5601 üzenetére
Jelenleg CM11 -en vagyok, a mai napig nem volt zene akadásom, ma viszont volt több is!
Amire jelenleg nagyon gyanakszok, az a Power Amp folyamatos "eredetiség ellenőrzése", mert nem otthon jött elő az akadás (ahol van WiFi kapcsolat), hanem az utcán, ahol csak Mobile Net van (ami lassabb).
Aki szintén használ PowerAmp-ot tapasztal bármiféle akadási jelenséget?
-
Flashget
félisten
válasz
Oldman2 #5587 üzenetére
van.
én biztos vagyok benne valamilyen app vagy rendszer alkalmazás okozhatja ezt a hibát, amit Te használsz zenehallgatás közben én nem.
Próbából iktass ki mindent ami nem kell zenehallgatáshoz. (net, wifi, GPS stb) mert én ha kiugrom a telekre BKV-val + gyaloglás az egy órás út, az alatt hallgatok zenét és már biztos írtam volna tanácsot kérve mit lehet ez ellen tenni.
Nálam ezek nincsenek bekapcsolva, hogy az akksi tovább bírja. -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #5506 üzenetére
Korábban kérdezted: CM12 R16 alatt meg lehet-e oldani azt, hogy a Lezáróképernyőn a Home gomb hosszan tartó megnyomására elinduljon a Zseblámpa?
Most talaltam az AICP romot (nightly, még nem ismerem). Abban ha a lezart kepernyőn a lakatra nyomok bekapcsol a zseblámpa!!! ;-)
És még egy rakat beallitas van benne ami nincs a sima cm-ben! -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #5544 üzenetére
Sajnálom. Gyakran utazom autóval, van úgy hogy 3 órát (Bp-Pécs) és se kihangosítva, se fülessel nincs gond. Metrón sem. Alap zenelejátszó, ~192kbps körüli mp3-ak, telefon órajele 998-ra maximalizálva, interactive governorral. Persze SDMaid és Greenify-vel tisztogatok ám rendszeresen, és általában nem fut se FB (abból is max. az FB Lite), se Viber, se semmi.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Oldman2 #5537 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, de pl nekem nincs fent a facebook app, elég nekem könyvjelzőben is, és mégis akadozik, szóval passz...
Érdekes viszont hogy random csinálja (legalábbis nálam) van hogy több számot elmegy akadás nélkül, van hogy egy számon belül megakad 2-3 szor 10-15 másodpercre is kb...
A stabil V5 nél (45-ös és 50-es rom) viszont nekem nem csinálta csak V6nál.
-
syler123
veterán
válasz
Oldman2 #5461 üzenetére
Ugyanazokat használom, mint előtte mui5 alatt, ott 2-3 napot ment a telefon kb ekkora képernyőidővel, a készenlét majdhogynem duplájára nőtt (Inkább több, mint duplája). Nem akarok senkit meggyőzni, nem érdekel ki mit használ, csak megosztottam a tapasztalatomat, hogy nálam megduplázta a készenlétet, aki elhiszi elhiszi, aki nem nem, az már nem érdekel. Nem fűződik érdekeltségem a Cm promózásához
Miui alatt 1 hét alatt akkor is lemerül ha nem nyúlsz ahhoz a szerencsétlen telefonhoz... Amióta megvan még nem produkált ilyen készenlétet, pedig használtam facebook-ot, telefonáltam, stb...
-
syler123
veterán
válasz
Oldman2 #5410 üzenetére
Az csak valami biztonsági frissítés volt. Amúgy írják is hogy:
Version Information
Status: No Longer UpdatedÍrták is hogy a cm12-vel foglalkoznak. Igazándiból nem nagyon használom a gps-t, mert arra van egy másik telefonom, ezt nem szoktam azzal meríteni
Szóval még meglátom, hogy szórakozzak-e a cm11-el, miui6-al.
Bár a cm11-hez nem találtam olyan minimal ggaps-ot, mint amit a cm12.1-hez linkeltetek
Vagyis megtaláltam, csak nem él a link.
-
-
Flashget
félisten
válasz
Oldman2 #5290 üzenetére
Sajnos nem. Ha lett volna egy ilyen megjegyzés pl. a leírásban, hogy vagyula féle V5-ről V6-ra twrp-vel kell csinálni és nem a szokásos módon pl. tiszta telepítés, akkor nem kellett volna újra élesztenem a telefont éjfélkor a MiFlash használata (Fastboot mód) szerint. Viszont így tényleg hatalmas piros pont a xiaomi mérnökeinek!
Most akkor jön a twrp. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #5281 üzenetére
Én ezzel a módszerrel Rootoltam sikeresen a MIUIHU V6 5.8.6 -ot.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Oldman2 #5200 üzenetére
Köszi az infót, én is így tervezem felrakni a twrp-t majd.
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy ezzel az app-al vissza is lehet állítani a MI recovery-t szükség esetén?
A képernyőfotóin láttam hogy van ilyen funkciója, de nem tudom mennyire lehet bízni benne...Jelenleg a [Rashr] van fent nekem, azzal lementettem már a recovery-t és le is mentette, de nem ismerte fel milyen, ezért nem tudom hogy egy esetleges visszaállítás esetén (még garis a telefon) mennyire lehetne benne bízni...
Még azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a jelenlegi MIUIHU 5.7.26-os rommal mik a tapasztalataitok, ennél már megszűnt az aksi bug, illetve szerintetek érdemes áttérni rá a Balika féle 5.4.10-ről?
(Jelenleg az van fent)
Illetve ti mit tanácsoltok, (látom a twrp telepítést nem úszom meg) hogy mi lenne a jobb, twrp után frissítsek Balika romjának friss verziójára, vagy inkább a MIUIHU-s V6-ot rakjam fel?
Válaszotokat előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest