- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
harigabi #5276 üzenetére
Látom hogy augusztusi a hozzászólás de úgy látom (kereső alapján) azóta nem írt senki ebben a témában. Ha valaki tud jó megoldást, hogy egy MIUI5-ös backup mentést MIUI7-alá hogy lehet beolvasni azt megkérem ossza meg.
Azt már megnéztem hogy az XML struktúra más ezért nem ismeri fel. Ha konkrétan valaki már végigcsinálta, pár szóban írja meg hogy mit kellene pontosan átírni.Nagyon szép, jól megy stb, de egy belakott telefont egy csupaszra cserélve nem igazán nagy élmény a használata...
Köszi a segítséget!
-
-
-
harigabi
csendes tag
válasz
harigabi #5275 üzenetére
Közben rájöttem a turpisságra... Mentéskor ugyebár a MIUI\backup\AllBackup\ alá teszi a lementett tartalmat az aktuális dátum nevű mappába. Az appok .bak kiterjesztéssel mentődnek, ami tartalmazza az app-hoz tartozó adatokat is. Ezek mellett van egy descript.xml nevű leíró file, ami MIUI5 és MIUI6 alatt más szerkezetű. Csináltam egy mentést MIUI6 alól is, hogy lássam mi a különbség. Ezt az xml-t kell kézzel átszerkeszteni és látni fogja a MIUI6 a MIUI5-ös mentéseket. Nem túl elegáns megoldás és elég sokat kell sz.rakodni vele, de legalább minden MIUI5 alatt lementett appom megvan úgy ahogy volt. Ezt a problémát egyébként külföldi fórumokon is jelezték. Mindegy, hátha valaki hasonlóképpen jár. Más. MIUI6 rootolásra valami okosság? Nem volt még időm körbejárni a dolgot, eléggé be voltam parázva hogy nem tudom visszalőni az appjaimat...
-
szmyky
aktív tag
válasz
harigabi #545 üzenetére
Tényleg megoldja a "Launcher betöltése" gondot , ha engedjük a Launcher-nek, hogy a memóriában maradjon...köszönjük a megolgást.
Annyi bugyra van a beállításoknak, hogy az hihetetlen, dehát ez az izgalmas benne!
Közben megtaláltam, hogy hol kell engedélyezni a bejövő magánhívásokat is, mert alapból ez tiltva volt nálam - a tudtom nélkül.
Kezdek mostmár tényleg beleszeretni ebbe az 1s-be.
A kamerája hihetetlen képeket csinál, simán veri az otthoni 16Mp Olympos fényképező képeit...a fater tiszta ideg emiatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest