Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex

senior tag

válasz Stonerice #3383 üzenetére

Onnan a kínait rakod fel bátran !
    Majd arra MiRecoveryvel a multi 45-t.

#3387 bagkri01:Valami alkalmazás ami a GPS-t használja az ragad be és tartja ébren a sensors.qcom-t és az húzza le az aksit

#3388 Stonerice: Honnan szedted le ? Xiaomi.Eu-n megtalálod a multi 47-t (bár arra azt mondják ,hogy az akksi kezelés rossz!) a multi 45-t (MAGYAR nyelven is tud) azt én innen szedtem le: [LINK]

#3389 joci86: Nekem amikor volt ez a sensors.qcom bug (GPS-el még nem próbáltam!) akkor azt csináltam ,hogy direkt használtam egy darabig majd kikapcsoltam a sensors.qcom-ot használó alkalmazásokat és beállításokat(tájolás , gps) majd csak letettem a telómat és megfigyeltem , hogy az akksi kezelésben a sensors.qcom ébren tartása és processzor teljes nőtt-e mint amióta kikapcsoltam ,hanem nőtt akkor boldog voltam (kb 1-2 percig hagytam úgy az elég arra ,hogy ezt megtudjuk) és nem indítottam újra , viszont ha nőtt akkor egy gyors reboot és már is helyre rázódott .. Jobb megoldás sajna (MÉG) nincs..
    Nekem vagyula 45 alatt még a tájolással is volt ez a sensors bug , multi alatt a sima tájolással nem szerencsére , szóval Én maradok szerintem multinál..
    A multi47-re azt mondják , hogy az akksi kezelés rosszabb... Én személy szerint nem próbáltam ..
    Szerintem érezzük magunkat kiválasztottaknak ! :DD :C

Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák