- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesshou
senior tag
válasz
RocknRoller #4058 üzenetére
Nálam a probláma látszólag elmult v6 -alatt de vissza jöt mikor vissza tettem a cm-et
nem tudom mi lehet a külömbség de egy próbát megérhet neked is. -
bgyg1
aktív tag
válasz
RocknRoller #4056 üzenetére
Szia! Esetleg nem lehet nálad s a többieknél, hogy a kártyátok régi? Lehet nem készülékhiba.
-
whatnot
őstag
válasz
RocknRoller #4046 üzenetére
Nem vagy itt offtopic?
Lehet, hogy az adótornyok közötti váltásokat nem tudják kezelni. -
mrszitya
senior tag
válasz
RocknRoller #3478 üzenetére
Semmi probléma nincs az akksival, fel van fújva néhány ember részéről a dolog... 1 napot kibír és pont.
Régi Samsung okostelóm is egy napot bírt (na jó, talán másfelet), ha folyamatosan pötyögtem, pedig neki csak egy 3,2"os, 240x400-as kijelzőt kellett hajtania. Ha alig aktív a kijelző, ez is, az is simán eldöcög több napot.
Ha folyamatosan olyan helyeken tartózkodik az ember, ahol nincs lehetőség tölteni, csak egy powerbankra van szükség...(A szenzoros beragadásos hiba, ami gyors lemerülést okozhat, nálam elviekben csak egyszer fordult elő. Újraindítottam, probléma letudva.)
Sebesség: őszintén, felnőtt emberek között van akit érdekel az Antutu pontszám? Ha lassulást érzek, két érintéssel ürítem a memóriát, esetleg újra is indítom. Ennyi.
Egyébként a töltőfej átalakítóval sincs semmi gond, rá kellett jönnöm. Szinte csak azért vettem már előre egy új töltőt a teló vásárlása előtt, mert "beparáztattak" a topiclakók, hogy gagyi, használhatatlan (no meg a másik ok, hogy nem hosszú az usb-s kábel). Persze ez is barokkos túlzás volt természetesen.
Ui: negyed éve használom a Redmi-t.
-
attilav2
őstag
válasz
RocknRoller #3478 üzenetére
Rom cserét, pl syhost cm11 2015.1.13 van fenn nálam piszok gyors, és talán kevésbé merül. De redmi2-re szerintem még nincs cm, csak a gyári miui6 android 4.4.4, de szerintem meg leszel vele elégedve, volt fenn a redmi1 emen nemhivatalos miui6, nagyon baba, csak magyar nyelv nem volt benne, de a redmi2-t már multilang miui6 al kapod, van benne magyar nyelv is, és a redmi 2 akksija +200mah azaz 2200mah, míg az 1s-é csak 2050mah, szóval ebből a szempontból is jobnan jársz a 2-vel, nomeg a készülékház kissebb ugyanakkora kijelző mellett.
-
attilav2
őstag
válasz
RocknRoller #3471 üzenetére
Out of the box használható a telefon,
de a gyári rom nem a leggyorsabb, és az akkuidő sem valami szuper, ha nem vársz csúcstelóhoz mérhető sebességet akkor meg leszel elégedve, különösen fél giga ram-os telók után. Az árához képest jó képességeket kapsz, rom-olni csak akkor kell ha jobb akkuidőt gyorsabb sebességet akarsz, ebben segíthet a közösség.
Ha anyagilag nem vagy eleresztve akkor vedd ezt a telót, ha viszont tudsz egy kicsit többet költeni akkor jobban jársz a redmi2 vel mert az már eleve miui v6 android 4.4 el jön, valamivel több mint 60k a xiaomishop.hu-n, ha vársz nyárig akkor szerintem a wayteq is elkezdi forgalmazni az edigitalban, 5-10k val olcsóbban. Én nagyjából elégedett vagyok mediatek-es telóról -talk5h- váltottam a frissítés és a custom rom-ok hiánya nameg a xar gps miatt. Frissítés március végén érkezik az 1s-re KK alapú miui6, gps szuper, látja az orosz holdakat is, 2-5mp alatt van jel. Cyanogenmod is van ha elégedetlen lennél a gyári rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Suzuki topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AM 5 lapok
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest