- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Attól még le lehet írni, mivel a cm nem gyári, tehát nem a xiaominak köszönhető. Egyébként kíváncsi leszek majd a saját tapasztalatokra.
(#760) kornelka, nekem semmi gondom nincs a G4A-val (talán térerő, de a miui rommal minden rendben). Hidd el, tudom miről beszélek, nekem is volt pár telefonom (jelenleg 434db van, ebből kb 30-40 újabb /WP, droid, IOS/)... -
kovy79
őstag
Én meg 1 hét használat után anyósomnak ajándékoztam. A másik alternatíva az autóból való kihajítás lett volna, de sajnáltam a sim kártyát...
Anyósom elvan vele, csak telefonálásra használja. Arra még alkalmas egy kacat...
Én megfogadtam, hogy többet biztos nem veszek ettől a gyártótól semmit. Nem biztató, hogy ekkora hibát csinálnak, hónapok óta nem javítják és ilyen magas ívről tesznek a visszajelzésekre.
És miattuk még a cm is hátráltatva van. -
kovy79
őstag
-
kovy79
őstag
Én annyit tudok a gps-re mondani, hogy az én havi 1-2használatommal semmi gond nincs a G4A-val. Autóban 200-nál bekapcsolva is 20-30mp alatt talál jelet a gps és tartja is. Münchenben gyalog botorkálva sem volt gondom. Bár mondom, max havi kétszer kapcsolom be.
atthany, a G4C is tökéletes (most nézem, hogy még olcsóbb is), hát még a G4S. Nekem az Advance is baromira bevált, csak már ugye nem igazán lehet kapni.
ra^ven, megértelek (illetve nem, de tiszteletben tartom a félelmedet
), de akkor vagy keress más típust, vagy egy európai webshop-ot, azzal olyan nagy gondod nem lehet.
-
kovy79
őstag
Látod, komolyan, hónapok óta. Már peticiót indítottak, hogy foglalkozzanak a problémával.
Én jártam úgy, hogy egy fél megás!!! pdf-et megnyitottam, majd letettem a telefont. A cégesen telefonáltam, mikor kellett volna a pdf-ből egy jelszó. A telefon persze bezárta az Adobe Readert. A dologhoz hozzátartozik, hogy ha 5 mp-en belül nem mondom a jelszót, a biztonsági cég küldi a rendőrséget, ami minimum 250€. Még jó, hogy épp a kedvenc telefonos lánykával beszéltem... Mindezt azért, mert ez a gyönyörűség nem volt képes egy fél megás pdf-et a memóriájában tartani. Hasonló még a kis SE X8-on sem töftént...ra^ven, Jiayu G4C. Ilyen árban, nagyobb akkuval, azonos kijelzővel, kisebb házban. Én nemrég rendeltem 2 haveromnak, nagyon meg vannak vele elégedve. A G4S, meg még jobb, persze cserébe kicsit drágább. Nekem G4A van és egy sima miui rommal tökéletes. E rom előtt mondjuk nem volt hibátlan, a térerővel szenvedtem.
-
kovy79
őstag
Ez kb olyan, mint amikor az emberek egymásra licitálva dicsérik az autójuk fogyasztását. 1-2-nek szinte már visszatermel, annyira jó... Miért kell mindig a sajátot dicsérni? Én megvettem, kendőzetlenül el is mondtam pár nap után a véleményemet (beismertem, hogy részemről óriási hiba volt), aztán a "fanok" által el lettem hajtva.
Most meg ajándékozhatom el a hiperszuperxiaomimiui "telefont".
Ja, a tesztben sincs egy sor említés sem erről a "picike" hibáról... -
kovy79
őstag
Semmi normális megoldás nincs rá. Lehet össze-vissza állítgatni, de a gyártó hónapok óta nem javítja a hibát. Én egy hétig használtam, elég is volt...
Egyébként szerintem tedd fel ott a kérdésed, illetve olvasgass abban a topikban. Az elmúlt 2 hónap kb csak erről szól... -
kovy79
őstag
Itt olvasgathatsz a legendásan elb@szott memóriakezelésről, ami miatt sorban lövi le a programokat. A keresőbe írd be, hogy "memória"! Nekem volt, hogy naponta 5-6-szor kellett a skype-ot újraindítanom, mert őfelméltósága úgy döntött, hogy bezárja. Ugyanez volt a levelezőprogrammal, meg kb minden mással. Több lapos böngészésre nem is emlékszem, mivel azonnal lelőtte a böngészőt és én is kezdhettem mindent elölről...
(#578) Rolli, nálam is 1 napot bírt, talán másfelet, de ugye annak nem sok értelme van. Úgy, hogy semmi felesleges nem futott... Ugyanilyen beállításokkal, használattal a G4A-m 2-2,5 napot bír.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest