- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Dominó85 #458 üzenetére
Köszi.
Kezdek a II felé hajlani én is, olvasgattam teszteket külföldi oldalakon összehasonlításokat is, és a kettesre többen esküsznek. Igazából eddig is mindig "hordó" alakú füleseim voltak, ezeket a 45 fokban eltolt füleseket sosem használtam, és nem is tudom az én hallójáratomba mennyire menne bele ilyen szögbe. Lehet persze hogy jól bele menne, de mi van ha úgy járok mint két másik előttem szóló akiknek a fülébe nem akart rendesen bele menni. Mindenképpen azt szeretném ha teljesen zárt lenne a cucc, tehát szigetelné a kinti zajokat. A mostani Soundmagic ES18-am is ilyen, meg is vagyok vele elégedve, csak sajnos a kábel megtört, és nincs rajta headset ami nagyon hiányzik. Ezért is gondolkodom hogy veszek akkor egy ilyen Piston 2-t. Apropó, én itt néztem ki egyet ami elvileg eredeti: Geekbuying Erről az oldalról tudtommal többen is rendeltek már innen. Gondolom akkor innen is eredeti cuccot kapok. Ali és Ebay-ről nem merek rendelni mert félek a hamisítványtól. Még két kérdés a végére...mennyire nehéz fülben a kettes, tehát menyire könnyen esik ki a fülből? Masszívan tartja magát?
-
mtcob
senior tag
válasz
Dominó85 #403 üzenetére
Igyekeztem vigyázni rá, de mondjuk második nap kiesett a fülemből, akkor koppant a két feje ülésmagasságból kb
De akkor semmi baja nem volt utána
Az érdekes az egészben hogy tegnap vettem észre hogy halkabb, de akkor még csak kevéssel
Aztán ma csak reggel használtam, akkor minden okés volt, estefele meg már alig szólt -
L4mie
veterán
válasz
Dominó85 #386 üzenetére
Ebben mindenképpen egyetértünk.
Jogos amit írtál, több pont is igaz ráma felsorolásból.
De az is bosszantó amikor több felől hallok több véleményt és elfogadom én a nálam hozzábbértők véleményét, csak amikor ezek ütköznek és rajtam keresztül az nem jó, ezért is vonom ki magam a dologból,
peace! -
L4mie
veterán
válasz
Dominó85 #383 üzenetére
Nem is állítom, hogy az lennék.
Tegyük hozzá, hogy rövid teszt volt, első blikkre a normál sokkal szebben szólt, a youth egy szarnak tűnt mellette, aztán megpróbáltam ugyanazon a bemeneten ott már nem tűnt szarnak a youth, de azt nem hívnám rendes tesztnek, amit csináltam.
Ezért is írtam, hogy Kb. ugyanúgy, rendes teszthez mindkettőt be kéne járatni és nem ilyen körülmények között megnézni, de mivel a youth-ot utcára a normált meg otthonra/irodába szánom ezért nekem nem igazán fogja megérni a szöszölést. Ami megnyugtatott, hogy nem szól a normálhoz képest annyira fosul mint első blikkre tűnt, mert az ijesztő volt. / ár/értékét hozza /
-
vicze
félisten
válasz
Dominó85 #358 üzenetére
"MaxxAudio vagy egyéb márkás hangkeltő chip"
MaxxAudio speciel az égvilágon semmilyen HW-t nem gyárt, ők csak SW EQ-ban utaznak.Egészen mellesleg pedig mobilban jelenleg középkategóriától kezdve kb. 0 különbség van DSP/DAC szempontjából egészen felső kategóriáig minőségben. Egyéb komponensek mint pl. egy erősítő IC 100x fontosabb.
-
RBJ
addikt
válasz
Dominó85 #356 üzenetére
Jé nekem szól. Jujjuj. Te elolvasnád írtam tabon elfogadható. Nem a hangzás minőségével van baj hanem a kitolt hangerővel. Hidd el haszn. Eq. És mondtam nem vagyok fülhallgató bu..i így csak a meglévő jvc tudom viszonyítani a philips go gear ba, ahol fele annyira szól. De jelenleg a tabon di rádiót hallgatok ott szól.
Ha lehet finoman se hülyézz le senkit, lehet ott a gond.
Tartosag teszt pont most volt, véletlen raterderltem a vezetékre míg a fülembe volt.
Bal oldal off lett.bnyujtoztatva szól. Szerintem edzeni nem sokat bírt volna.
És miből gondolod hogy egy ember véleménye lesz a mérvadó? -
vicze
félisten
válasz
Dominó85 #285 üzenetére
Láttam. Igazából a két kábel a +pont, de a többi annyira nem győz meg benne.
Xiaomi-nál kapsz 3 fejpárnát 2 különböző mérettűt + mikrofonos, ez elég univerzálissá teszi amúgy, sok jó megoldás van benne. Egyértelműen ez a fejest tényleg inkább felső kategóriába van szánva, nyilván nem mindenkinek éri meg, ahogy a Piston se ott is olcsóbb a Knowledge. -
Dava
tag
válasz
Dominó85 #279 üzenetére
Mindenki a keresővel jön, de az egész prohardver csoportnak qva sz*r a keresője
Átalakítható circum- és supraaurallá is, egész ötletes. Meg szép, jó az anyaghasználat. Hangminőség állítólag tök jó, csak kicsit gyenge mélyben. Nehéz megmondani, ér-e ennyit, amíg nem hallotta az ember. Akinek nem olyan fontos a hangminőség, annak biztos nem. Akinek fontos, az viszont nem Xiaomit fog venni mondjuk...
-
-
-
vicze
félisten
válasz
Dominó85 #126 üzenetére
Hát nekem meg jó ideje megvan min a 2 (igazából 3) és továbbra se tudom azt mondani, hogy a Youth sokkal rosszabb hangminőségű lenne, egyszerűen más, és elég sokat hallgattam mindet sok stílussal, +bejáratás is kell neki,a hogy a P3-nak is.
Edzéshez többen jobban kedvelik többnyire a lapos kábelt. A "kevlár" borítás meg a súrlódás miatt borzalmasan fog kinézni egy idő után, ha nem jön telejen szét a csatlakoztatásoknál, szintén előny a lapos kábelnél. Meg a mit még fentebb írtam, a minőségérzetet kell főleg megfizetni a simánál és az extrákat, van akinek ez nem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest