- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
A 2. Vesztes #246 üzenetére
Remélem nem voltam kemény. Célom az volt, hogy könnyebben tudj dönteni, illetve más aki olvassa ezt a HSZ-t, az is dűlőre jusson. Én szívem szerint mind a kettőt imádom. Borongósabb napokra a Piston 2-őt, míg vidámabbakra a 3-ast használom. No meg persze a zene típusától is függ.
-
Dominó85
addikt
válasz
A 2. Vesztes #243 üzenetére
Miért eddig ki nem dícsérte?
Most őszintén, ha egy kicsit olvasnál a sorok között a HSZ-eknél: A Piston 2 hangzásvilága a mély és robosztus hangok kedvelőinek dobogtatja meg jobban a szívét és dobhártyáját. Míg a Piston 3 hangzása kiegyensúlyozottabb, így valamennyivel gyengébbek a mélyei. Viszont ez utóbbi orvosolható EQ-val (hangszínszabályozással). Erre írtak itt páran pár apk-ot is: Rocket Player, n7Player Pro, Equalizer + Pro, MixTrax Pioneer...A Piston 2 max hangerőn hangosabb, de nem számottevően a Piston 3-nál. A Piston 2 mikrofonos kezelőgombos része lejjebb esik, így a Piston 3-nál e téren fejlődtek. Viszont így van aki szerint picit jobban húzza a mikrofonos rész a fülét (LOL, ez kb olyan, mint a 240gr-os telefon "hű bameg de nehéz, batár", míg a fél kilód pénztárcára senki sem panaszkodik...
).
-
gerii
addikt
válasz
A 2. Vesztes #204 üzenetére
Te ritka hülye
emberkutya vagykell szájkosár?
-
L4mie
veterán
válasz
A 2. Vesztes #207 üzenetére
Hajrá
amúgy szerintem a legjobb ár/sebesség arány a ph aprón kapod, ha olyan az eladó, hogy aznap tudtok találkozni
és tápra is marad, sőt gumicsont is esik.
*én meg skót vagyok így inkább várok és occóért veszem.
-
vicze
félisten
válasz
A 2. Vesztes #173 üzenetére
Biztos, hogy a xiaomishop.hu-t mondod vagy a xiaomi.hu-t?
A xiaomishop nekem nem ment egy ideje, pár napig nekem csak a admin oldal jött be a portálhoz.Amúgy pont olyan mint a többi.
-
Dominó85
addikt
válasz
A 2. Vesztes #201 üzenetére
Köszi, de kihagyom mert a munkámhoz elengedhetetlen a közel tökéletes vagy nagyon jó hallás. No meg ízlés és hallás ficamot se szeretnék kapni.
-
válasz
A 2. Vesztes #201 üzenetére
Mit jelent a minden hozzászólásod végén használt "vuff" szó?
-
Dominó85
addikt
válasz
A 2. Vesztes #199 üzenetére
Nekem már úton van egy új. Szerencsére nem szokott rendeléstől számítva 20 napnál több lenni.
-
Dominó85
addikt
válasz
A 2. Vesztes #194 üzenetére
Haha egy, kintről, magyar/EU jogszabályok szerint magyar ÁFA összeg alatti termék után te szívesen emeled az ország büdzséjét? Hát én inkább vennék egy nagyobb bilit nekik, talán később fog ennyi xar folyni a fejünkre onnan...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
A 2. Vesztes #194 üzenetére
Köszi
bulikavagyok
Ez a geekbuyingos tetszik. Paypallal másodpercek alatt tudok is fizetni.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
A 2. Vesztes #190 üzenetére
Köszi!
Sztem akkor még az összesen 8.990 huf is nagyon jónak hangzik.
Bár egy ebayes xiaomi piston 3 még mindig olcsóbb. Igaz ott sztem nagyobb eséllyel lehetne hamisítványba belefutni. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
A 2. Vesztes #179 üzenetére
Mennyiért vetted?
-
no more
veterán
válasz
A 2. Vesztes #164 üzenetére
És ez az oldal? Itt egy ezressel olcsóbb. MI a különbség a két oldal között?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
A 2. Vesztes #173 üzenetére
Én meg vasárnap délután, OK volt minden, bár még a cuccot nem küldték el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest