- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
®abstract® #517 üzenetére
Szintén, már 26× rendeltem tőlük, gitárhúrtól kameráig mindent, egyszer küldtek rossz cuccot, de akkor is visszaadták az árát. Nagyon korrekt társaság.
-
L4mie
veterán
válasz
®abstract® #515 üzenetére
jó áron nagyon jó cucc....szeretik a népek
-
Akmak
tag
válasz
®abstract® #445 üzenetére
Rendben köszi.
Mindenképpen megejtem.
-
freddirty
senior tag
válasz
®abstract® #415 üzenetére
Be tudod linkelni mivel kellene bejáratni? Most jött meg egy piston 2 és 3 amit kíváncsiságból rendeltem. A piston2 totyikba már beleírtam, hogy a sennheiser cx300 II-t nem igazán tudja utolérni (sőt), metált hallgató kollégám pedig simán leszarozta a piston2-őt (:-), de lehet egy bejáratással javulna az eredmény. out of the box ez a helyzet. Eredeti mindkettő.
(érdekes, hogy ugyanolyan az impedanciája a sennheisernek és a piston2-nek is de a piston2 sokkal halkabb) -
basaja
senior tag
válasz
Hali😃
A Piston 2 után nagyon vártam,hogy a 3-as mennyire veszi az előd által magasra rakott lécet.Kb 70 óra bejáratás után,5 óra tesztelgetés végén úgy gondoltam,írok egy szösszenetet a véleményemről.A kettes december vége óta teljesít nálam szolgálatot,nagyon elégedett vagyok vele.Néha amikor este lefekvéskor hallgatok zenét,kicsúszik a fülemből,de ez leginkább a súly miatt van,a fém ugye az fém😃Megtanulva,hogyan kell jól berakni a hallójáratba(sokat számít!!!)nekem nagyon kényelmes,nem zavaró,nem nyom.Kábel,nincs megtörve,szakadva,a jacknél sincs semmi gond.A hangzása számomra nagyon jó:széles térérzet,mélyen döngő basszus,eqt használva azért előhozható belőle a középtartomány is😃,a magas is a helyén van,nem tolakodó.Persze a mély az úr,de minden viszonylagos.Tisztán,erőteljesen adja ki magából a hangokat,az áráért teljesen korrekt anyaghasználatot és hangzásvilágot kaphat a tulaj.
Tehát,mikor megkaptam a Piston 3-at,nagyon levett a lábamról.Kinézetre rettentő pofás,a hosszúkás gombok igazán jól néznek ki,sokkal jobban mint az elődjénél.A kialakítása nagyon kényelmessé teszi,elsőre is azonnal sikerült a helyére tenni,nem akar kiesni,szinte észrevehetetlenül csücsül a fülben😃Masszívnak néz ki,olyan érzete van az embernek,hogy ez igen,minden a helyén van.A mikrofon szerintem sokkal jobb helyen van a jobb oldali fülhallgató alatt,mint a két zsinór találkozásánál,ezt is jól oldották meg a 3-nál a srácok.Jöjjön a hangzás!
A kézhezvételkor belehallgattam,kicsit csalódás volt a kettő után:halkabb(nem gond,egy mozdulattal orvosolható),fátyolosabb,kevesebb basszus.De majd a bejáratás után!Megjött a basszus,de nagyon szépen,kiegyenlítetten szól,nem zavaró,pattogós a mély hangok armadája.Néhányan panaszkodtak a sziszegő magasra:ennek semmi jelét nem találtam,helyén van,nem tolakodik.Viszont ami sajnos nálam megmaradt:a fátyolos hangzás,valamint a kettes után jóval szűkebb térérzet😞Nem adja vissza egy koncert hangulatát,nem érzem benne azt az élettel teli hangzást,mint amit a kettőnél azonnal megszerettem!Jó-jó,de összehasonlítva a két fülest,számomra a Piston 2 jobban "fekszik"a fülben,mint a 3:hiába a dizájn,a komolyabb megjelenés,a nagyon ottvan érzés;hiába a szinte észrevehetetlen hordhatóság,nekem kettes marad az etalon!
A két fülest egy Motorola G2-vel és egy Sony hifivel próbáltam,eq-val és anélkül.Több fajta beállítással hallgattam,minden állítás előtt mindkét fülessel ugyan azokat a számokat.Véleményem szubjektív,saját fülhallásomon és érzéseimen alapul,nem vagyok audofil,egyszerű userként írtam a posztot😃Köszönöm,hogy elolvastátok,mindenki véleményét szivesen várom😃 -
Dominó85
addikt
válasz
®abstract® #417 üzenetére
Sokan csak "out of box" emberek. Így vannak a telefonokkal is, hogy ha kiveszi a dobozból és faxa a szoftver, akkor az a márka király...
Szerintem meg akkor király egy termék, ha hazai közösség alakul ki körülötte és jelen esetben be van járatva. Okos teló esetében pedig lehet biztonságosan csiszolgatni a romját, mint egy gyémántot.
-
Dominó85
addikt
válasz
Végre valaki rajtam kívül, aki rászánta magát erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest