Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ofgm
tag
Esetleg valaki tudja, hogy az értesítési hangerőt hol tudom szabályozni külön?
Az Allo google applikációnál nem villog az értesítési led, hiába van az külön is beállítva.Ezzel tudok kezdeni valamit? -
kigyi_23
addikt
Garvesztést nem nagyon okozhat, de ha mégis tartanál tőle akkor mielőtt garba viszed valamiért (ami nem is tudom mi lenne, mert nagyon hibával sem találkoztunk eddig) akkor zárod a bootloadert előtte. Ha el sem indul akkor meg mindegy.
Bootloader nyitásáról SMS is jön, de lényegében onnan még 3 nap mire nyithatod is, de ezt majd az unlocker app megmondja pontosan amikor rádugod a telefont.
-
ofgm
tag
Üdv ismét a Kollégáknak,
Ismét volna kérdésem (elnézést, de még elég láma vagyok a kérdésben, hosszú LG évek után ez egy teljesen más profil)
Elsősorban, az érdekelne, hogy ha a Bootloader nyitása engedélyezésre kerül, akkor arról értesítenek mondjuk e-mailben?
Ez okozhat esetleg garancia vesztést - ugyanis, ez szolgáltatós telefon (Telenoros készülék) LG-nél ez nem volt gond.
Milyen offline rádiós app lenne erre a telcsire egyáltalán létezik ilyen?
Na most ennyi, nem akarok egyszerre túl sok hülyeséggel előjönni
-
törölt tag
Sziasztok. Már pár hete írtam, de sajnos akkor sok válasz nem érkezett. Tervben van a váltás honor 8 ról. Egyik kiszemelt ez a telefon. Fő szempontjaim az akadás és fagyás mentes működés, legalább átlagos üzemidő, kb 5 óra sot, normális kamera,ami honor 8 tol nem rosszabb sokkal. Tudja ezeket a xiaomi? Romolgatni nem szeretnék, egyszerűen csak dobozból kivenni és használni. Nagyon megköszönném, ha páran segítenétek. Természetesen olvasom majd a fórumot visszamenőleg is.
-
mgaben
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
nagyjából hasonló, nyitod, twrp és magisk vagy supersu. én előbbit javaslom, mert ha kell akkor el tudsz rejteni alkalmazásokat a root elől.
nem sok miui rom van hozzá ami főzött. van az eu rom, aztán ami abból készül a mi-globe és van az epic rom. de azzal egyszer megjártam, majdnem tégla lett a teló. nem tudom vannak e ilyen hibái még a telepítőnek.
én most mi-globe-t használok, de itt legtöbben a xiaomi-eu romot. -
Sziasztok !
Nemsokara csatlkaozok a taborhoz , es a kerdesem az lenne mia rootolas menete , az unlock az kepben van ,rendelkezek mi accounttal ,eddig mi4c-t hasznaltam , ott a rootolas igy nezett ki ,bl nyitas,recovery telpeiteses vagy inditas fasboot recoveryvel ,makd twrp alol a sima root root zippel rottol utana reboot es oromkodes . A mi mix2 magisk-el ,vagy a super su zippel is rootolhato ?elore is koszonom a segitsegeteket .
Melyik miuieu roma legjobban mukodo amit a rom fozok keszitettek ,a mostani telefonomon miui 9.1.2 fut (mi4c)es beton stabil ... -
OberMotz
aktív tag
-
Shyciii
veterán
válasz
OberMotz
üzenetére
Hát a notification baját a 9-es alatt nekem nem oldotta meg. De miért is oldotta volna meg, mikor a 8-as alatt ezen beállítással is tökéletesen működött? Egyszerűen fos lett a miui 9-es. Ezért is álltam át Lineage OS-re. Már az első kiadással minden úgy működött, ahogy a nagy könyvben meg van írva
A Pixel Experience milyen alapú? Nem rémlik, hogy láttam volna az xda-n. -
OberMotz
aktív tag
válasz
Shyciii
üzenetére
Én ugyan ki nem próbálom, mert kerülöm a MIUI-t erősen :-) Pixel Experience van rajta, nem tervezek váltani. BTW szerintem mindenhol említik, ahol az elmaradó értesítéseket próbálják orvosolni. Redditen a Xiaomi topikban van egy guide, abban az első lépések egyike az "optimizációk" kilövése.
-
ofgm
tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Értem, köszi a tippet, ezt akkor meg is próbálom.
-
ofgm
tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Köszi a választ,
Akkor most ez nekem nem fog összejönni, mert ha root joggal ruházom fel a telót, akkor az OTP Bank tiltani fogja a SmartBank alkalmazást, ami nekem meg napi szinten szükséges.
Érdekes, a téma, mert a párom LG G6-on simán tudja root jog nélkül is futtatni a google camot. Azért jó lett volna nekem is ez a lehetőség, hát igazán sajnálom. -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, van olyan kamera alkalmazás, ami root nélkül jobb minőségű képet tud készíteni a gyárinál?
-
Shyciii
veterán
válasz
AllTheBest
üzenetére
Sokat nem tudsz tenni. MIUI sajnos agresszívan kezeli annak ellenére, hogy megjelölöd a programokat, hogy mik maradjanak nyitva (ugyanúgy bezárja azokat is, ha limitet érzékel). Megoldás egy custom kernel lenne, de Mi Mix 2-re nem csinál senki sajnos.
-
AllTheBest
őstag
Hol tudom állítani, hogy mennyi alkalmazás fusson a háttérben? Úgy érzem mintha a telefon túl hamar bezárná a háttérben futó alkalmazásokat, pedig van szabad ram, kb úgy viselkedik, mint a note 3 pro-m...
-
Shyciii
veterán
No BSG kiadta gyorsan az 5.2.025_1-es verziót a múltkori után, és ez szépen működik nálunk is 🙂
-
mgaben
senior tag
A váltakozó képernyőzar megjavult. Viszont a képernyő jobb felső sarkából a kis "lóhere" ikon hiányzik. Ugye ha arra rabokott az ember akkor lehetett törölni vagy másikat állítani azokból a képekből amit letoltott. Az nektek megvan? Az a kis ikon.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
feltettem a gcam-ot, sokkal jobb, mint a gyári.
MÁS:
Itt a 65. hozzászólásban van egy óra, időjárás, dátum widget. Nem tudjátok ez melyik lenne?
-
Shyciii
veterán
Los alatt a Mi Mix 2 megkapta a Camera2 API támogatást. Nem kell többet szerkesztgetni a build.prop-ot

-
kigyi_23
addikt
Ja igen kint van a 28-án készült beta is MIUI EU-n.
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii
üzenetére
Háááááátttöööööö! Nem akarom elkiabálni vazeg, de javítva van a videó botrányos hangja... Már hazafelé is néztem őket és gyanúsan más volt. Itthon fülessel összehasonlítva a régi koncertfelvételt a maival... AZTARONGYBATEKERTHÓNALJMAKÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha feltöltődtek a felvételek a drájvba, akkor megosztok egy még miui 9-es és a mostani globe miui 10-es felvételt. Ég és föld a különbség gyerekek! Eszméletlen, el sem hiszem!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
unskillful
üzenetére
Szinhelyessegben jobb a xiaomi... mondjuk csaltam, mert a mi mix 2 gcammal fotoztam, a op6-nal meg a gyari alkalmazassal.

-
Shyciii
veterán
válasz
unskillful
üzenetére
Na de a Oneplus törődik a szoftvereivel, és hardver képességeivel. Xiaomi meg max a nagyon szart javítja, ha javítja...lásd pl videók botrányos hangjai évek óta...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
unskillful
üzenetére
Az infoban benne van, hogy melyik kep milyen teloval keszult.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
unskillful
üzenetére
-
niklebi
senior tag
Van egy új téma: Simpel black. Tiszta feketére változtat mindent. Valaki régebben írta, hogy nem tudja kisebbre állítani a widgeteket. Na ebben olyan kicsire lehet, hogy alig látszik. A beállításokban van, hogy néha átvált újra fehérre. meg aki használja az Instagrammot ott vannak még bugok. Szerintem egész jó, megéri kipróbálni.
-
Scooter74
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Nekem fent van, teljesen használható.
Semmi gond nincs vele. -
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Lejött valahogyan, valaki felrakta már? Használható?
-
Shyciii
veterán
válasz
unskillful
üzenetére
Ez az új verziónál sajnos nem jön be.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
unskillful
üzenetére
A BSG melyik camera appja pontosan?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
unskillful
üzenetére
Ennél hiába kapcsoltam ki, nem akarja a 12MP-t
Mondjuk nem MIUI van a telón, hanem Pixel Experience, lehet ez is számít. -
unskillful
aktív tag
Ja a kép lemaradt:
[link] -
-
AllTheBest
őstag
Jelzett a telefon, hogy van új miui 10 8.6.28, viszont nem igazán tudom letölteni, folyton megáll a letöltés, csak nálam van ilyen gond?
-
Picco
addikt
kollegak, EU's miui 8.4.4. weekly van fent a telefonomon, de a dialer-t sehogy sem tudom eletrekelteni.

default android dialer sem mukodik rendesen, akarmit csinnalok es a hivasrogzites is fontos lenne.melyik az utolso EU's miui stabil amit ajanlanatok?
kovetkezonek majd 10-re valtok, par honap mulva ha mar stabil lesz az EU's rom. -
Shyciii
veterán
Valaki próbálta az új BSG google camerát? Nekem totál sötét a kép 12.2mp-en. 7.7mp-en már ad képet.
-
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a miui-val és lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatban. E-mailt akkor kapom meg azonnal, ha wifi-n vagyok. Illetve ma vettem észre, próbáltam útvonalat rögzíteni locus mappal, viszont csak az utolsó 100 métert rögzítette. Tudnátok segíteni mit és hol kellene állítani? Köszönet előre is. Global 9.6.1 rom
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Ha esetleg valakit erdekel:
Video editor for youtube, my movie maker tokeletes video egyszeru konvertalasra. -
OberMotz
aktív tag
-
HUTCHDB
nagyúr
Telefonra kellene.
A play-en csak fizetos ek vannak, raadasul max 1-2x hasznalnam... -
HUTCHDB
nagyúr
Tudtok olyan video appot, amely a 4K videot full hd-va alakitja?
Nem kell semmi extra csak ennyit tudjon. -
Scooter74
őstag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Akkor nem értem.
Nekem tegnap délután jött OTA.
Fent is van a MIUI 10. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bozarjoska
üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
En abban hordom.
Nem csuszik, stabil a fogasa.
Hogy mennyire ved azt nem tudom.
A keramia nem karcolodik, viszont torhet, igy lehet igazad lehet egy esetleges elejtesnel mar kevesse biztonsagos.
Vannak komolyabb vedelmet nyujto tokok, de azok meg a kecsesseget veszik el a telefonnak...
Szoval a fene se tudja. -
goccer
aktív tag
Gyári telefonhoz kapott tok mennyire véd szerintetek? Nem szoktam túlizgulni a témát soha nem hordtam tokban egyik telefonomat se. Most viszont lehet eljött az idő, akkor meg már olyat használnék ami tényleg véd. Nincs nagy összehasonlítási alapom, de kicsit mintha kevésnek érezném a tok nyújtotta biztonságot.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Cserélnék egy ilyen telefonra ami kb 1 hónapos, mit nézzek meg rajta ami esetleg típus hiba stb. Köszönöm a segítséget. -
Scooter74
őstag
Akik en.miui.com-s Global Beta romon vannak, ők tölthetik le a 8.6.28-s MIUI 10-s Global Beta romot.
Kint van az OTA. -
sdd2
veterán
Üdv!
Csatlakoztam a Mi Mix 2 táborhoz 2 napja, Telenortól vettem a készüléket. Eddig egy problémám van, a kamera elindításakor mindig be kell állítani az automata vakut különben kikapcsoltan van.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
En arra irtam, hogy "de nem birja ki" hogy nalad lehet, hogy kibirja, viszont nalam nem birja ki a napot.
Engem sem izgatna, hogy mit jelez ki, vagy hogy hanyszor ebreszt, csak du.-ra legyen benne 50-60 % normal hasznalattal.
Ez nalam annyit tesz, ha napkozben erosen hasznalom, (kb. 2x tobbet mint atlagosan) akkor is birja ki a munkanapot.
A korabbi nougatos rendszeren a 7-8-9 oras kijelzoidokhoz kepest a miui 10 sem hozott erdemi javulast a 9-hez kepest, es ennek az oka szerintem igen is a rendszerben, es nem a hardverben keresendo.
Ezert neztem meg, hogy mi az oka a fogyasztasnak, ami egyertelmuen az android rendszer tulfogyasztasa, vagyis a felealeges ebresztgetes...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A Pixel Experience milyen alapú? Nem rémlik, hogy láttam volna az xda-n.

Mondjuk nem MIUI van a telón, hanem Pixel Experience, lehet ez is számít.