- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
Criminal017 #5836 üzenetére
Most jutottam oda, hogy kibontsam. Sajnos a csatlakozó betonbiztosan állt. Ha már egyszer szétszedtem, akkor minden hozzáférhető csatlakozót le- és visszapattintottam, de az eredmény zéró. Töltő nélkül meg se mukkan (ez mondjuk normális lehet pár hónap után), viszont töltőre dugva kb. két másodpercenként megjelenik egy rezgés kíséretében az Mi logó, aztán rögtön el is tűnik. Ez így megy amíg le nem szedem a töltőről. Úgyhogy azt hiszem, hogy érzelmes búcsút vehetek kedves Max1-esemtől, ami két éven keresztül híven szolgált
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #5831 üzenetére
Ja, a xiaomi.eu beszüntetési bejelentését/cikkét olvastam anno, csak az nem tudatosodott a fejemben, hogy ez már a MAX1-et is érinti...pedig de...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #5324 üzenetére
De, egyre inkább ez a hangnem játszik...
Ezért is fogom hanyagolni a logout-ot.
Max1 úgy is kimegy a divatból hamarosan.
A sok túlpénzelt, szülőkedvence felhasználótól származó "jajjvettemtelefontdenemolvastamelésezszarkínai" féle hozzászólás meg... inkább hagyjuk. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #5324 üzenetére
👍
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Criminal017 #5128 üzenetére
Igen, ez utóbbi produkálta a fenti eredményt.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #5119 üzenetére
Ez így teljesen okés
lennelesz,azonnali rendelés 100ezer alatti kezdőár esetén😎 -
maroni
aktív tag
válasz
Criminal017 #5110 üzenetére
Köszönöm. Sikerült!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #5092 üzenetére
Nem. Hiszen updater töltötte le az 1.6GB-ot. Nem is volt rá mód.
De most már benn a melóhelyen mentés után nyomtam egy FR-t.
-
zsloti
senior tag
válasz
Criminal017 #5072 üzenetére
Na a B20 at nem szúrtam ki
Akkor mix 2s marad..
Köszönöm
Zs -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4948 üzenetére
Ahogy hallom nem mindegyikbe.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4851 üzenetére
Én örökre Pasaréten ragadtam...vagyis most már nem, s alkalmazásadat-törlés után már csak Budapest állítható be...
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #4784 üzenetére
Itt kérdésesnek írják a max frissítést.
De egy fokkal jobb, mint az alatta lévő kategória, ami tuti nem kapja meg. -
fisi
senior tag
válasz
Criminal017 #4702 üzenetére
Hát ha erre jó az NFC akkor nekem továbbra sem lesz rá szükségem. A telefon meg főleg ne "fizessen" helyettem, majd megteszem én.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4702 üzenetére
Jó...jó..."kriminál" de Te kriminálisan megszállott őrült vagy...aki még MiHome-ot is használ...meg NFC matricát...meg felfújható MIUI-t...
-
fisi
senior tag
válasz
Criminal017 #4682 üzenetére
Az NFC nem tudom mire jó sose tudtam használni a Z Ultranal sem.
Hopp elnézést mi max 2om van..
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #4552 üzenetére
Valahol olvastam,hogy a Voda is teszteli,remélhetőleg nálatok is lessz. A páromnak már hónapok óta működik a teljén,és hangban valóban nagyon jó.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #4552 üzenetére
Nálam developer van fent. Eddig benne volt,de úgy néz ki a pénteki Otabol valahogy kihagyták.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #4550 üzenetére
Nálam is,de csak "volt"
De eltűnt.
Neked milyen romod van fent? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #4496 üzenetére
Mindenképp!Haveromnak vettünk már,nagyon jó készülék.Akkuja valami brutális,sokszor kihoz 20!!!! óra sot-ot belőle.Na meg a full fekete 4/64es lesz😎
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #4455 üzenetére
Érdekes viszont,hogy pl nálunk GyMS megyében szinte kizárolag b3-on van a 4g telenornál...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4277 üzenetére
P.mobile még most is hirdeti. Most írtam nekik, kíváncsi vagyok válaszolnak-e....
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #4206 üzenetére
Én se tudok b20as változatról
Amúgy egyre jobban tetszik kinézetre,főleg ez a fekete....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Én is arra gondoltam h kamu,mert a globál feketét szoktak,ugy árulni mint B20. De utánna jartam ,akitől itthon szoktam venni a telefonokat,es igen valóban van B20-as, a kínai kereskedője,epp ma árazta be neki,valoban rendelhető feketében. És nagyon jó árban, lessz,olcsobb mint a sima verzió. Ugyh valószínű h beujitok a B20 miatt.
-
Criminal017
őstag
válasz
Átnéztem az összes olyan országot, ahol Xiaomi által hivatalosan forgalomba kerülnek a telefonok, de egyiknél sem találtam B20 frekit...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #4196 üzenetére
Jaja, a webshopoknál szoktak lenni elnevezések.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Criminal017 #4192 üzenetére
Bocs többet nem fordul elő.
Nem tudom hogy a színén kívül miben különbözik a sima verziótólde a Xiaomi is külön jelöli mint verziót. Azért emeltem csak ki nehogy esetleg keveredés legyen belőle. G3 topicban megszoktam hogy jelölni kell a pontos típust (elég sok volt) mert a romok nem voltak kompatibilisek egymással.
pl. Xiaomi pc suit is azt írja hogy nem kompatibilis a készülékkel.
-
joelke HU
őstag
válasz
Criminal017 #4192 üzenetére
Gondolom azért rakja oda az S-t, mert a fekete példányt max s-ként is listázzák néhol. A globál verzió jelölése valamiért
-
pepimama
tag
válasz
Criminal017 #4175 üzenetére
KÖSZ szépen és Milestone - nak is! Gondolom MIUI 9 Stable nem egyből lesz, de legalább lesz miért várni a..novembert?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4092 üzenetére
Már olvasni sem tudok: ELNÉZÉST a kérdezőtől (@DonLaca@)!
-
fisi
senior tag
válasz
Criminal017 #4058 üzenetére
Sziaszto!
Komolyan jól látom hogy még mindig nincs B 20 az új Mi Max 2ben sem?
Nem hiszem el.
Pedig nagyon vártam...
Amúgy, akkor mi a fenét újítottak a Mi Max hoz képest? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #4067 üzenetére
+1
Hagytam is egy májusi betat,mer katasztrófa lett utóbbi időben.
Na majd a miui9🤣 -
Milestone2
nagyúr
válasz
Elméletben nem kéne sokat várnunk tőle úgy érzem...
Baljós árnyaim vannak... -
TpS
őstag
válasz
Látszott, hogy már a szabadságon, csajokon és a piáláson járt az eszük, és csak egy bughalmazra futotta.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #4062 üzenetére
Az egyik fórumon annyit írtak, hogy global változat global rommal jön, nem a kínaival, ennyi az eltérés.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #4058 üzenetére
A xiaominak a fekete szín és az eu dugó jelenti a globált? Mert csak ennyiben különbözik a mezei, nem globál változattól. Majd biztos lesz ultraglobál változat is, amiben már b20 is lesz.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #4044 üzenetére
Amíg nálunk világelső áfa van, addig itthon tuti nem veszek xiaomi-t.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4044 üzenetére
Az országonkénti helyi bolt, soha sem lesz olyan olcsó, mint a kínai webshop...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Criminal017 #4035 üzenetére
Ez épp olyan black magic, mint a frissen vett (persze használt) LG G4-em fülhallgatókimenete, ami eddig csak a baloldalon volt hajlandó hangot adni, mára pedig rejtélyes és bámulatos módon megjavult.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4032 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #4028 üzenetére
Össze vissza cserélgetem a simeket. Sose volt kimaradásom.
Csak ROM-tól vagy SIM öregségtől...
-
fisi
senior tag
válasz
Criminal017 #3838 üzenetére
Van már benne b20 vagy mi szabvány?
Közben látom hogy még nincs adat.. -
gghrtz
őstag
válasz
Criminal017 #3948 üzenetére
En valoszinu benevezek ra, de ez hogy a globalban sinvs B20 eleg erdekes. Lehet csak eliras lenne?
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3948 üzenetére
Elég dögösen néz ki, végre az előlap színe se fehér.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3853 üzenetére
Nem is ertem hogy miért hagyták ki. Én pedig már bele éltem magamat,hogy hozzátok kintről a rokonnal. Hat lemondtam róla,valahogy nem fogott meg egyáltalán. Semmi extra,semmi új dolog nincs benne.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3853 üzenetére
Gondolom piszkosul megemelte volna az árakat az a pár dolcsis elektronika.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3841 üzenetére
Azért nem dobták most ki a piacra 660-nal szerintem, mert sokkal erősebb, és így a kutya nem vette volna meg a 625-ös változatot. [link]
Továbbra se értem a fehér előlap koncepciót. Minek van több színben a telefon, ha amit állandóan látok, az fehér mindegyiken. A telefon oldalát és hátulját sose szoktam nézegetni, mert minek? Amúgy az usb-c nagyon jó, mert mindig rosszul akartam bedugni az elődjét. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3841 üzenetére
Majd -szokás szerint- mikor már megfelelő számú vásárló megvette a ma megjelent cuccot, jön a MiMax2 Prime ( vagy Deluxe ) a bivalyhardverrel...
-
Criminal017
őstag
válasz
Se NFC, se Snapi 660. Ebből nem lesz csere...
A "sztereó" hangszóró nem játszik, kamera nem izgat. A 300 mAh-val nagyobb akksi impresszív, de nekem a Snapi 625 nem jön be.
Type-C miatt az összes kábelemet cserélnem kéne vagy átalakítót venni hozzá.(Na befejezem a hozzászólások gyártását.
)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Így összességében viszont nem lett annyival bivalyabb, hogy csere szükségességét érezzem.
-
válasz
625 és 652 felépítésében van számottevő különbség? Vagy hasonló teljesítményűek, csak a 625 kisebb fogyasztású?
Kiváncsi vagyok hogy a szimpla max árét mennnyire fogja lenyomni az új jövevény. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3836 üzenetére
Azért az az 5300-as akksi tudhat valamit...
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3825 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3813 üzenetére
Akkor sorry,eu rom van,global nincs,mert valami bugok vannak,hètvègère igèrik.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3811 üzenetére
http://en.miui.com/thread-617024-1-1.html
Szerintem Te customot használsz...eu
Ő meg ha jól gondolom Global-t...
China Alpha-ra ma is jött frissítés... -
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3809 üzenetére
Nálam sehol semmi,se Max se Note4X-nèl.
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #3807 üzenetére
Nos, ha minden igaz javították, most jön lefele a ROM.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3800 üzenetére
Hát kíváncsian várom mit alkotnak. Mondjuk a snapi 660 még energiatakarékossabb mint a mostani 650/652.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3697 üzenetére
Nagy mázli, hogy rajta volt a védelem!
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3671 üzenetére
Januárban volt utoljára aktív, kár, sok jó infót kaptunk tőle is!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3561 üzenetére
Aki elègedett vele annak nem biztos,hogy èrdemes lesz igy váltani.Kb ugyan az a telefon lesz,minimálisan erősebb,kicsit takarèkosabb soc-al ezek szerint.Kijelző gondolom fix fhd...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3561 üzenetére
Háát nem erőltettèk meg magukat tulságossan
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3529 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Ha érdekel,van egy felesleges matt fekete márkás tokom,vékony,jó fogású....
Irj privátban,megbeszéljük😊 -
Kofka04
tag
válasz
4G előnyben, 3G előnyben, Csak 2G hálózat menüpontok vannak. Feltételezem hiába választom ki a 3G előnybent-t, attól még ugrálhat másra. Azért kipróbálom, bár melóhelyen vagyok mobilneten és ott csak 3G van.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #3512 üzenetére
Nilkin van mind 2 telon, nem raszteres, foltos, ellenben az olcsobbal vagy vagy volt az arány, volt amelyik undormány volt és ahogy Milestone irja, volt amelyik hibátlan.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3512 üzenetére
Az olcsó noname üvegek mind gyengék,raszteresek,olajosak...kiváncsi leszek mit mondasz a márkásokról...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3489 üzenetére
Lehet akkor az akkum kicsit fárad már,lassan egy éves lesz...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3487 üzenetére
Nem😀
Nálam azért inkább 8-9 óra a sot,de én extrémen használom.Végig wifi bluetooth mobilnet szinkronizálások 3 email fiókra,face,összes csevegőprogi....
De ez akkor is nagyon jó! -
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3435 üzenetére
Az eu rom oldalon láttam egy kis malacfejet az aksi ikon mellett, ez lenne az?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #3427 üzenetére
globalt tettem fel mikor kijött a nugat. Őszinte leszek, semmit nem vettem észre. Ami pozitiv a globalnak hogy beállitottam hogy wifin szippantsa le a legujabb sw-t. Állt hétfőn jelez, báttya leszedtem felrakhatom? Ott egy igen, és magátol megy minden. Ha ez szempot, hogy ne kelljen betallozni, akkor mehet, egyébként érdemi különbség nem igazán van.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3399 üzenetére
Koszi,már meg is rendeltem.
Addig meg nekiuluk,es attragom hogy is tegyek rá dev romot. Mert ami mar van,azt igy vettem,nem kellett momolni vele. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3399 üzenetére
Az a legjobb választás, 10 perc alatt rá lehet rakni a Global-t és öröm bódottá... (már ha valakinek nem a customozás a szíve vágya, akkor nyitni kell)
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3397 üzenetére
Mennyi idő alatt jott meg a telefon? Es a szoftvere milyen volt mivel adta a shop?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3395 üzenetére
Reméljük korrektek. Kíváncsi lennék a visszajelzésekre, hiba esetén...tán majd "halljuk"
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3392 üzenetére
Ok koszi,milyet rendeltel es mennyibe került? A magyar szerviz az hova szol?
-
malwy
senior tag
válasz
Criminal017 #3392 üzenetére
Magyar szervízpartner lett?
Annak örülök, mert a spanyolokkal a garancia lerendezése 2,5 hónapig tartott (egy redmi note 3 pro volt az alany) -
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3346 üzenetére
Van egy csomo olyan,ami nem telepitett progi hanem rendszerhez kapcsolódik.Azokkal mi a helyzet?Azt szeretnèm,hogy ne dolgozzon a háttèrben semmi felesleges😋
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3341 üzenetére
Ha már igy tèmánál vagyunk,miket èrdemes háttèrben korlátozni,hogy ne egye az akkut?
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3341 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt is! Sok bosszúságot okozott már.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3338 üzenetére
Remélem ebben a gondban is tudsz segíteni. A tasker-t használom pl. játék induláskor csavarja fel a hangerőt és a fényerőt, kilépéskor meg álljon vissza. Valamiért, és képtelen vagyok rájönni, hogy miért, időnként valami kikapcsolja a tasker szervizt. További beállítások - Kisegítő lehetőségek - Szolgáltatások. Engedélyezem a tasker-t, aztán egyszer csak megint Ki állapotba kerül. Van ötleted? Vagy lehet, hogy ezt is az aksikímélő gyilkolja ki? Valamikor napokig tökéletesen fut.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3338 üzenetére
Nagyon király vagy, sose találtam volna meg ezt a beállítást!
Akkor lehet, hogy ezzel a fancy widget is meggyógyulna? Nem frissült rajta az óra. Egy darabig tökéletesen ment, aztán megbolondult, és onnantól kezdve leállt az óra. Örültem, amikor reggel felébredtem, hogy még csak 5 óra van, pedig már 7 volt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3315 üzenetére
Inkább így kellett volna írnom:
Uff (mintha) én beszéltem (volna)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3313 üzenetére
Èrtem,èn is ilyesmire gondoltam.
Pár napig a Max-ot használtam,ma átköltöztem a Note-ba,elèg nagy a különbsèg a kèt teló közt használati sebessègben,eddig fel se tűnt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3313 üzenetére
Uff, én beszéltem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3303 üzenetére
Mindenféle tapasztalat, másnak is tapasztalat...
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #3303 üzenetére
Angol nyelv alatt megy, így kell beállítani és kész.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3283 üzenetére
Már tölthető a max-hoz az eu rom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3286 üzenetére
China Deven is sokan panaszkodnak, hogy FC-ket okoz a Screenrecorder, én nem tapasztaltam.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3283 üzenetére
A nagy beharangozás ellenére, mégsem lesz (mégsincs) benne a heti 7.3.2 Global-ban a Screenrecorder...egyelőre csak a China Dev. kapta meg.
"...By popular demand - The Screen Recorder feature introduced in the preview changelog suspended due to major issues reported by the Beta Team. To avoid disruption and to maintain your system stability, we are currently investigating and analyzing the causes, please be patient. The full release will arrive by next week. Please accept our sincere apologies for any inconvenience and disappointment caused..." -
Trailblazer
veterán
válasz
Criminal017 #3256 üzenetére
Igen látom, minden egyes "varázslathoz" kell a nyitott bootloader. Tehát addig tétlenség, míg a sárgák méltóztatnak válaszolni. Ehhez képest az eddig használt telefonom, az amúgy csumpi középkategóriás Sony Xperia XA bootloaderjének nyitása "piece of cake" volt...
Ez miért duplázódott...?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Criminal017 #3256 üzenetére
Igen látom, minden egyes "varázslathoz" kell a nyitott bootloader. Tehát addig tétlenség, míg a sárgák méltóztatnak válaszolni. Ehhez képest az eddig használt telefonom, az amúgy csumpi középkategóriás Sony Xperia XA bootloaderjének nyitása "piece of cake" volt...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Criminal017 #3253 üzenetére
Megpróbálom, köszi. Az igaz, hogy akár napokba is beletelhet, amíg válaszolnak?
Azt írja, ha 10 nap alatt nem válaszolnak, háborogni kell a fórumukban. Mit mondjak, "bíztató" kilátások...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3212 üzenetére
Sajnos sok a raszteres...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3210 üzenetére
Üdv a "bazinagyok" között...
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3197 üzenetére
Vagy igen, vagy nem. Ismert, hogy mennyi probléma van a custom recovery ügyekkel Max-on, Mix-en... Enyhén szólva nem arra bazírozik a Xiaomi ökoszisztéma (sem), hogy custom recovery-t használjon a fogyasztó. Eleve nem sima ügy a custom recovery.
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3193 üzenetére
Nincsen.
Az általad linkelt ROM már régóta van, de valójában nincsen. Ugyanis ez a MiPCSuite-tal feltehető verzió, ellenben PCSuite nincsen. Volt már egy-kétszer szó róla, hogy gyártják a semmibe a PCSuite-os ROM-okat, miközben PCSuite pedig nincsen. Fastboot-os global dev. pedig még nincsen. Tehát global dev. a Prime-ra nincsen. Vagy hogy változatosabban is kifejezzem magam: nem vanik.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Más.
Múlt héten úton lévén csak tegnap tettem fel otthon a global dev. Nougat frissítést, OTA (3/32GB). Nálam semmiféle probléma nem jelentkezett azóta, sokmindent próbálva a telefonnal, minden rendeltetésszerűen működött, pedig nem csináltam gyári visszaállítást, és minden beállítást szépen meg is őrzött.
Nem írta senki, de feltételezem, a ti telefonotokon is történt egy változás. A zenelejátszási hangerő visszaállt arra a jó hangos szintre, ahol azelőtt volt, mielőtt a MIUI 8 frissítés leszabályozta. Most tehát megint irdatlan hangosan tudja a telefon a zenét lejátszani, próbáljátok ki. Kíváncsi vagyok, meddig hagyják így. (Természetesen a "Mi Zene javítás" és Hangszínszabályzó funkció továbbra is kiiktatandó, de ez másik téma.) -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3193 üzenetére
N@gyk@k@
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3065 üzenetére
Elfogadva.
GLOBAL ROM:
Note:
Update for Mi Max / Redmi 1S suspended -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3063 üzenetére
-kihagytad a nem szót-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest