-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5857 üzenetére
Érdekes,de voltak már hasonló próbálkozások...és mind elültek.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5855 üzenetére
Igazad van,de szoktak történni csodák... Most nagyban a terjeszkedés diktál náluk mindent, és naponta dobnak ki új termékeket ( ami szerintem nem jó dolog) és inkább hamarabb lezárják egy készülék támogatását,mert nincs kapacitásuk fentartani. Amúgy is a max 3 utolsó frissítését elcseszték.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5853 üzenetére
Úgy vagyok vele,hogy előbb utobb,majd lessznek rá romok,addig ami van... Igaz a Saomi, eléggé lekorlátozott,ebben igazad van. A mix 3(5G) elméletileg májustól kapható lessz,de az ára.... 😏
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5851 üzenetére
Azt nem tudtam....
Én is gondolkozok hogy elpasszolom,mert nagyon fáj a fogam,a Mi9,vagy mix3 5G változatára. A max 3 megtartom rommolgatni,az 1-et meg ha elmegy az jó,ha nem akkor meg tartalék teló marad. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5849 üzenetére
Hiányozni fognak a hozzáértő,és néha morgos hozzászólásaid😊 de majd a max 3 topicban.....
-
AttilaMvh
tag
válasz
Milestone2 #5847 üzenetére
Van! Még akkor is ha a Max1-em végelgyengült. És azóta is olvasom a fórumot. Hiába, az első szerelem ...
Úgyhogy never say never, néha nézz még vissza, ide meg max3- ba.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5845 üzenetére
Sajnos néha amit csinálnak, elég furcsa, értelmét pedig nem lehet kikövetkeztetni... Dehát ez a Saomi... A múltban, és a jelenben,sőt a jővőben is fog értelmetlen dolgokat csinálni.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5843 üzenetére
Hát sajna,ez várható volt már... igazából csak a rommolgatás miatt tartottam meg a max 3 mellett.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Milestone2 #5838 üzenetére
Köszi, válaszoltam. Jó, hogy jelezted a privát üzenetet, mert a fórumot 99,99%-ban mobilról olvasom, és a mobilos felületen kissé nehézkes bizonyos dolgokat észrevenni, vagy elkövetni
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5832 üzenetére
Ez remek. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ne haragudjatok, hogy lusta vagyok utánanézni, de így csípőből meg tudjátok mondani, hogy a global developer és a xiaomi.eu romok között mi a különbség a bloatwer-ek kiherélésén túl?
Azt jól gondolom, hogy global dev-re dirty flash-sel nem tudok áttérni, csak hr után?
Előre is köszi!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5828 üzenetére
Mindeközben a xiaomi.eu csapata meg abbafejezte a heti update-k kiadását a MAX-ra? Tudtok erről valamit?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5823 üzenetére
Ha már erre jártam, böktem egyet én is.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5823 üzenetére
Megvan😎
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #5820 üzenetére
KÖSZ szépen a gyors választ! Akkor várok a sultan válaszára, mert nekem Global van.
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #5817 üzenetére
Nagyon KÖSZ szépen!
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5806 üzenetére
A cikk alján is írták a technikai paraméterekben. Mégis csak terjeszkednek errefelé is, így muszáj volt nekik. Amúgy nem rossz kis vas, kíváncsi leszek ténylegesen mennyiért lehet majd megvenni, illetve mikor lesz rá globál rom.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5800 üzenetére
Kár, hogy mégse került bele a képernyő alatti ujjnyomatolvasó.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5802 üzenetére
Na ez nem is rossz.... Vezetéknelküli tőltőt nem is olvastam.
Szerintem 180e körül nyit,legalabbis az itthoni árakból kiindulva,egy 30-40e plusszal szokott kezdeni. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5800 üzenetére
Nagyon jol néz ki,semmi plussz sallang,és már az akku is közelit az elfogadható méret felé
-
BladePocok
tag
válasz
Milestone2 #5796 üzenetére
Szétszedősre igen, hisz csavarhúzóról volt szó mint Xiaomi ajánlat
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5794 üzenetére
Szokott szétszedni telefonokat, de nem xiaomi csavarhúzóval. Mert még nem ismeri.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5787 üzenetére
Miui gesztusvezérlése világbajnok. Azóta, ha más készülék a kezembe kerül, már automatikusan így próbálom kezelni.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5787 üzenetére
Elég sokára eszmélt a gugli, már rég törölni kellett volna a virtuális gombokat is. Nagyságrendekkel kényelmesebb a gesztusvezérlés.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5767 üzenetére
Nem webshopos rom,hanem a gyári miuiban lesznek reklámok a "fenntarthatóbb üzletmenet"-ért állítólag...egyenlőre pletyka,de nem zörög a....
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5749 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy a webshopok ki tudják-e bulizni a rövidebb nyitási várakozást! Sokan úgyis nyitva adják valami tákolmány globálnak mondott rommal.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5749 üzenetére
Az eladókat nem fogja érdekelni,ahogy írtad. A webshoppos rész erteho,viszont ez más oldalról nézve kiszúrás.... velünk!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5731 üzenetére
Én még nem nyitottam a sajatom egyenlőre nem is akarom.....
De az egyik kollégám is megkapta,igaz ahogy néztem webshoppos rom van rajta,így sem globalt,sem semmit nem bírtam felrakni neki updaterbol. Tehát neki nyitottam,legalábbis elindítottuk,1440h lett a vége. Úgyhogy várjuk türelemmel a végét.... -
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5726 üzenetére
Szerintem a Mi Max mobiloknak elég volna egy fórum is, mert ezeknek nincs akkora célközönsége és így nem pörög annyira a fórum. Mivel ez kapott topikgazdát, ezért hittem, hogy ez történik. (És ha jól tudom nincs külön Max 2 fórum se) De mindegy, olvasom azt is.
Várjuk a tapasztalatokat! Itt? Ott? Mindegy, csak végre legyen egy személyes.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5726 üzenetére
Akkor jövő héten egy pár soros szösszenetet várunk az első benyomásokról!
A mix-ed még megvan? -
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5724 üzenetére
Azt se tudtam, hogy van külön Max 3 fórum.
Akkor mit keresek itt? - kérdezem magamtól... -
gytacs
tag
válasz
Milestone2 #5711 üzenetére
Ok. Igazából csak annyi a kérdés, hogy elvben bl nyitás nélkül tudok-e váltani kínai-ról global-ra edl-ben vagy bárhogy máshogy.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5699 üzenetére
Az egyik kolléga 720 napot kapott, lehet, hogy legalább majd ennyire kell számítani a jövőben?! Ez nagyon-nagyon sok!
-
Darkrush34
csendes tag
válasz
Milestone2 #5688 üzenetére
Már sajnos nem garis
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5688 üzenetére
Hardver lessz az,mert nálam nincs gond ,a csüt Ota-val.
-
Darkrush34
csendes tag
válasz
Milestone2 #5686 üzenetére
Zart Bl, miui 10 globál 8.8.30 fejlesztői
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5678 üzenetére
Szerintem énsem kapom hamarabb meg,mert a nyomkovető szerint még mindig Angolban dekkol. Viszont már kaptam sms-t a futárcégtől h nemzetközi csomagom van.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5676 üzenetére
Hát mindjárt sírva fakadok.....😭és ez most mindre vonatkozni fog?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5669 üzenetére
Egész jó ár,az itthoni viszonyokhoz nézve. Álltalában van nekik készleten,rendeltem már tőlük ,ismerős,rokonnak,és másnap vitte a futar.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5666 üzenetére
Én is elvagyok az angolon,de azért jobban szeretem a globalt...
Igaz Te meg a rom próbálgattást....
Jók az ilyen ismerősök ,és még olcsóbban is kapod mint álltalában adják? -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5664 üzenetére
Egyébként most nézem, globál verziosat hirdet a gearbest szeptember 16 tol. Lehet mire megjön mindkettőnknek ,adnak ki globál szoftvert,utána várhatunk 15napot a nyitásra....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5661 üzenetére
Kínai rom lessz biztos vagyok benne,a hirdetésben is úgy arulaták. Globálrol nem is tudom vane már?De szerintem is legkésőbb jövő héten nálam lessz. A tiédet mikor kapod meg?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5659 üzenetére
Hát rákaptak a nyitogatasra! Igazán mondjuk felkészülhettek volna,itthon is vele,az oldal nyitasra...Amúgy olvastam hogy ápr-máj-juni 32 millió telt adtak el. Valamit csak tudnak...
Amúgy ma aktualizálta magát a nyomkovető,és UK-ba érkezett a Max3-am pénteken. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5652 üzenetére
😌
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5649 üzenetére
Elég gagyi dolog, hogy meghirdetnek szombat délre egy nagy eseményt, a honlap hozzá meg sehol. De a szombat csak nekünk volt nagy, a kínai főnököknek inkább augusztus 30-ka lesz az. Addigra meg biztos meglesz a honlap is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5649 üzenetére
A jövő héten indul majd el a webshopjuk,akkortol lessz elerheto.Tegnap amúgy beugrottam az üzletbe,mert mazlim volt,kiderült hogy van egy nagyon jó ismerős,és hát ezt ki is használtam....
Rákérdeztem nála hogy mi van ezzel az oldal letiltogatassal,annyit tud mint "mi" nekik nincs közük hozzá,2 hete indult meg európában ez a folyamat,de most itthon a Store megnyitó miatt kapnak hideget meleget! Ők is azt várják,hogy a Xiaomi milyen választ ad a levelükre,mert rákérdeztek hogy mi van. Egyébként tűrhető árak vannak,normális eladók,segítőkészek,és hozzáértők. Legalábbis nekem nem volt gond velük. -
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5641 üzenetére
Tök mindegy.
Te is tudod a választ....
Ők duplán vétkeztek...www.mimi.hu
De keresgélhetnek otthon is: www.mimi.com -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5633 üzenetére
Itt egy téma is hozzá: [link]
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5631 üzenetére
Igen, én is nagyon elképzelhetőnek tartom, hogy most amikor pénz kezd lenni a dologban, fut a szekér egy ellenérdekeltségű társaság jogokat szerzett a Xiaomitól és ők állnak a háttérben. Ezeket tisztázni kell, de nem bekiabálásokkal, hanem jogászokkal leülni és megnézni mire jogosítja fel, mennyire kizárólagos az a jog, amit kapott.
A domain név már érdekesebb kérdés és nem egyértelmű a helyzet. Mert amikor nyitották valóban megvizsgálták szabad-e a név. Ha az volt és nem reklamált ellene senki, elvileg ma már másvalaki csak legfeljebb megveheti, de el nem veheti. Közismert, hogy a Xiaomi is 3 millió dollárt fizetett a miui.com domain-ért. Abban valószínűleg benne van a világméretű név levédés költsége is és lehet találnak olyan törvényt, ami lehetővé teszi számukra az utólagos elkobzást. A multik meg ugye pénz, pénz, pénz és jogászok seregével vonulnak háborúba. Jaj, a szegény műszakiaknak...
Egy záró gondolat és leszállok erről a témáról, de mondjuk mi van ha nyitok egy weboldalt a miszoftverunk.hu vagy a mimobilunk.hu néven? Beperelnek, vagy elvehetik tiltott névhasználatért, mikor semmi köze a Xiaomihoz? A magyar nyelvben ez egy gyakran használt személyes névmás.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5627 üzenetére
Én véleményem,hogy a miui.hu még valahol érthető,ha akarnak hivatalos support oldalt.Viszont a helloxiaomi az egy tech oldal,ami történetesen ezzel a márkával foglalkozik.Semmi közük nem lenne hozzá.Ez olyan,mintha pl az androidportal.hu-t beperelné a google,mert az android szó benne van a névben...
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5627 üzenetére
Rengeteget tettek, hogy a xiaomi népszerűbb legyen itthon, így számomra érthetetlen ez a keménykedés, igazán ostoba döntés!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5624 üzenetére
Olvastam én is😑
Lehet ez egy lépés a bolt nyitás miatt?Hogy innentől csak ők használhassák a neveket?
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5620 üzenetére
Őszintén megmondva nekem mindegy ki tapogatja először, csak említésével az elhamarkodott címadományozást akartam lezárni...
Két napon belül kezdi szállítani a Xiaomi a kék Max 3-mat
- Kínában.
Azért remélem az IFA-ra elhozza Berlinbe, de még inkább azt, hogy szombatra a Lurdy Házba!Hú, mit tett le az az asztalra a Pocofone-nal a Xiaomi!
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #5619 üzenetére
Köszi a linket. Nincs a telefonnak telegram csoportja?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5613 üzenetére
Most már nem hiszem,hogy 3asnál régebbit vett.
@makoj20 Max1 nem kap Oreot,Max2 sztem még igen.3on meg 8.1es rom van.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5606 üzenetére
Nagyon nem jó hir. Nemsokára az egész palettára igaz lesz, kiterjesztik előbb utóbb az összesre.
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #5599 üzenetére
Nagyon KÖSZÖNÖM
, így már megvan, de
nem tudtam hol keressem! -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5599 üzenetére
Csak megjegyzésként: ebből a pontból is indítható a frissítő. Azért javasoltam a frissítőt, mert nekem se volt világos, hogy mi a gond.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5595 üzenetére
Ettől tartok én is, hogy ez már bele lesz drótozva a rendszerbe. Lassan már iszigorúság lesz itt is.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5593 üzenetére
Ez akkor még eléggé bétának sem nagyon nevezhető inkább alfa változat. Az eu-s srácok nagyon dolgoznak, hogy a 2s-re elérhető legyen a p alapú rom, remélem abban ilyen gyermekbetegségek már nem lesznek.
A fórumon az egyik srác tesztelte a globál bétát, nyomott agy antutu-t, ami ugyan nem mérvadó, de 20000-rel többet gurított, mint a 8-ason. Lehet, hogy egy kis optimalizáció is megjelenik a p-s romban, -
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5590 üzenetére
Semmi gond, minden megoldható! Például mennyire jó már, hogy vannak ekkora tepsik, mint a MAX.
Mióta megvan, több tartalmat fogyasztok rajta, mint a 42-es tévén.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5583 üzenetére
Én nyertem 5%-kal.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5587 üzenetére
Az élet nem habostorta, ezt már Virág elvtárs is megmondta a Tanú című zseniális filmben.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5585 üzenetére
Mik az első benyomások?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5583 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, a 2s-et kicsinek érzem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5581 üzenetére
Így értem....6/128 Note5?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5577 üzenetére
A türelem 6GB-ot terem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5577 üzenetére
Várj egy kicsit,ha annyira számít neked a 6gb ram.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5570 üzenetére
TMallon 2 óra alatt fogyott el a készlet (vagy előrendelési lehetőség - nem értek kínaiul).
Most már ez van kiírva: 此商品8月14日开卖,请提前加购!Majd augusztus 14-én megint kapható lesz.
Szopás ez az egész, mindegy...azt hiszem majd 4/64-esem lesz...megint. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5566 üzenetére
Tapasztalataimból kiindulva miuinak teljesen mindegy,mennyi ram van,4gs-s telómon mindig 1gb szabad.Agresszíval lövöldözi ki az appokat sajna.Lehet valami aosp rommal ezt nem csinálja,de én szeretem a global betat.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5570 üzenetére
Az Alin hirdetőknek meg még nincs, csak kamuznak? Mert hogy ott is rá lehet kattintani. Szállítással együtt 371 USD környékére jön ki vám és ÁFA tartalommal együtt (DHL Express).
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Nekem is bőven elég a max1 32GB változat. De most hogy 64GB lessz,meg több üres hely lessz. Én jobban szeretem a felhő tárhelyet,mert sosem lehet tudni hogy mi történik a telefonnal,és akkor fuccs a rajta tárolt dolgoknak,ha nincs mentés. A 6GB ramból kíváncsi leszek mennyi marad szabadon....
Igaz a kisebbnek csak 4GB rakja van. De az is több mint a max1-nek. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5568 üzenetére
Ne legyél már smucig! A +2 GB RAM-ért igazán fizethetnél pár ezrest.
-
TpS
őstag
válasz
Van egy felesleges 6GB-osom.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5564 üzenetére
Végülis benne van a pakliban,lehet hogy előrendelés. De én már nem tudok varialni,de mondjuk nekem elég ez a 64GB is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5562 üzenetére
Na ezt jól be.....tam😁
Mert eddig szept 20-rol volt hír. Én meg megrendeltem a a kisebbiket. -
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5510 üzenetére
Inkább olvasd el még egyszer. Nincs benne egyáltalán amit belemagyarázol!
Csináld úgy, ahogy jónak látod. Írjál vagy ne írjál ahogy jól esik. Nem tartozol magyarázattal. -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5503 üzenetére
Hát ez elég elszomorító hír, sajnálom!
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5498 üzenetére
Nem tudom mit nem tudsz. Nem a tartalommal van gondom, ezeket az infókat több hete tudjuk. Viszont semmilyen infó nincs a pro verzióról. Se pro, se kontra. Egy bemutatón erre biztos, hogy rákérdeznek. Nekem egyáltalán nem hiányzik(!!!), de a nyafogás emiatt megy a kommentekben.
Amit viszont én is nagyon szeretnék tudni, hogy les-ez végre a Max-ból is globális kiadás. Egy bemutatón általában ezeket is megkérdezik. Ráadásul azért is érdekelne, mert kedvenc technikai oldalaim közül kettő is úgy jelzi, hogy van benne B20. Csak nem honnan a fenéből vették, és jó volna egy hivatalos megerősítés.
Amúgy azért is elképzelhető, mert ezt akár lehetne Redmi Note 5 Max-nak is hívni, annyira hasonlóak kívül, belül.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5503 üzenetére
Nem írígyellek! Mi tavaly ujítattuk fel a házat,és és be....s hogy mennyit kérték a vizesek. Igaz lakáson belül is cseréltek mindent.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5496 üzenetére
Szerintem nem lesz abból semmi, pedig ütős lett volna.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5496 üzenetére
Így sem lett rossz! És a kékek szín,nekem nagyon bejön. Azért kételkedek a pro verzióban,mert most 6/128-as kiszerelese is lessz az "alapnak". A pro a 710-el,meg nem akkora durranás így,hacsak valamit még nem rejtegetnek........
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5494 üzenetére
A kiírás szerint egy fél óra múlva lenne a hivatalos bemutató. Ezeket az információkat már a magyar site-ok is átvették, lefordították Sőt, kicsomagolási videók is vannak már, de például Xiaomi-nál még nincs semmi hivatalos specifikáció a Max 3-ról.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5494 üzenetére
Pro verzió csak nem lessz,vagy majd 2-3 hét múlva hirtelen előbukkan.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5485 üzenetére
Igen volt,meg olyan is hogy nem is tudtunk a telefonról,csak a bejelentéskor.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #5479 üzenetére
Köszi szépen, sajnos ezek már tuti nem kompatibilisek. Megjött a 2S, és arra szerettem volna átgyógyítani, akkor sajnos nem igen fog menni.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5468 üzenetére
Egyikkel sem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5464 üzenetére
Jó te speciális vagy😉
Emlékszem Miui 2-t raktam anno a Sony Xperia X10emre,már akkoriban nagyon bejött a Miui.Tök egyszerű volt flash-elni,pár kattintással felment.Asszem a kicsit gyengébb dizájnja miatt raktam vissza a gyárit.
-
lovi27
addikt
válasz
Milestone2 #5459 üzenetére
Sorry fiúk, ezt a tesztelési és béta dolgot csak poénnak szántam, arra célozva hogy fejezzék már be minél előbb és jöjjön a végleges változat. Ezért volt csak "csúnya" a béta. Sajnálom, ha nem voltam egyértelmű.
Igen, egyelőre csak egy típuson tesztelik, de a Google erőltetni fogja a többibe is. A globálisokba szinte biztosra vehető. Nekem nem hiányzik, csak plusz munkát okoz a hatástalanítása.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5460 üzenetére
Amúgy nem értem,hogy miért akarna bárki miui10 helyett 9re visszamenni.Nincsenek a napi használatot akadályozó bugok.Mint írtam,az akkuidő totál okés,rendszer fluid.
A 9 stable se volt jobb vagy rosszabb.Teszi a dolgát.Dizájnban meg nekem bejön az újabb😊 -
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5453 üzenetére
Szuper, este kipróbálom!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5444 üzenetére
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Milestone2 #5444 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5421 üzenetére
✌️
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5419 üzenetére
Legalább nem az a zöld csákó,amelyik minden 3.fórumozónak a képe😂
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #5396 üzenetére
Én felraktam,eddig semmi gáz vele...kopkopkop
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #5394 üzenetére
erdemes tisztatelepitessel inkabb felrakni?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5386 üzenetére
Pontossan, ahogy mondod,és kinek mit enged a pénztárcája....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5384 üzenetére
Igen a gyári gari az ami számít,viszont az hogy 20-40e Ft-al, esetleg többel drágább lessz,annyit nem ér.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5380 üzenetére
Igazabol nem láttam még én sem....
De tegnap este egy ismerős mesélte(pletyka szinten hallotta a cégnél ahol dolgozik) hogy egy terjeszkedő nagy kínai mobilgyártó Mo-i kepviselete üzlethelyiségeket keres Pesten,és vidéken saját,és franchise üzemeltetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged