- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz
AttilaMvh #5835 üzenetére
Valószínűleg a csatlakozónál van a bibi, lehet simán csak szétcsúszott. Viszonylag egyszerű szétszedni a Max1-et, csak határozottan le kell pattintani a hátlapot, ott is lesz a csatlakozó. Tudomásom szerint ezt még nem ragasztották.
10 perces meló, feltéve, hogy a csatlakozó és a kábel nincs sérülve, csupán egy kontakt hiba áll fent.
-
Criminal017
őstag
válasz
Keresztapper #5829 üzenetére
Xiaomi.eu 9.1.3-tól megszüntette a 8.0 alatti telefonok támogatását. Szóval kénytelen vagyok én is áttérni a globalra, márcsak akaraterő kellene...
-
Criminal017
őstag
A hétvégén megkapjuk a MIUI10-et kínaiban, Xiaomi.eu pl. holnap jön ki a második körös készülékekkel.
-
Criminal017
őstag
Mi Max 3 pletyka, certifikáció: link
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #5091 üzenetére
Tiszta telepítéssel raktad fel? MIUI8 - MIUI9 esetén merész voltam, nem tisztán raktam fel, voltak is anomáliák...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #5083 üzenetére
Én arra tippelek, hogy a Mi Max 3 azért nem mutatkozik be egyelőre, mert megvárták a Snapi 7xx sorozatot, azzal lesz szerelve. Ja, NFC legyen benne Xiaomi pls.
Viszont 100 felett lesz, érzésre...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #5078 üzenetére
Megoszthatnád velünk Mile! 😅
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #5035 üzenetére
Nem egy MIUI v5, de szerintem egész pofás.
-
Criminal017
őstag
Kimértem az akksit, azt hittem nekem is kezd lehalni, de nem. Egyszerűen elkefélték a sot-ot, majd remélhetőleg MIUI10 alatt megint jó lesz. Simán ment 10 órákat, most jó, ha megvan a 6-6,5 óra.
-
Criminal017
őstag
EU romba visszakerült a helymeghatározós időjárás. Kiválasztani nem lehet, alapértelmezetten úgy indul.
-
Criminal017
őstag
A Maxokat eddig májusban mutatták be, ha idén lesz 3, akkor májust tartom esélyesnek.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4850 üzenetére
EU-ból is kikerült, de szerencsére egyelőre nálam beragadt, váltogatja. De beállítani már nem lehet.
-
Criminal017
őstag
Legfrissebb EU ROM nyalánkság, időjárás appban tyúkláblra nyomva kapunk egy kis felhőtérképes előrejelzést.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4703 üzenetére
-
Criminal017
őstag
Semmiféle spórolásról nincs szó, hisz pár centes(!) antennáról van szó, inkább nem foglalkoznak vele, hisz a Max 2 egy kínai és indiai belpiacos modell.
De az igaz, hogy Kínában is elkezdték kiépíteni a B20-as 4G-t, szóval jövőre a Xiaomi is reagálni fog erre, remélhetőleg.
-
Criminal017
őstag
Mi6-ból is van Global dobozos, mégsincs benne B20. Egyszerűen nem nekünk global, hanem más országoknak.
-
Criminal017
őstag
Szerintük sincs B20-as Mi Max 2.
[link]
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #4206 üzenetére
Átnéztem az összes olyan országot, ahol Xiaomi által hivatalosan forgalomba kerülnek a telefonok, de egyiknél sem találtam B20 frekit...
-
-
Criminal017
őstag
válasz
DonLaca@ #4194 üzenetére
Nehogy félre érts, nem rosszindulatból írtam, nem kell bocsánatot kérj.
Nekem a Xiaomi hivatalos oldala az irányadó a nevek tekintetében, a webshopok szeretik túlcifrázni. -
Criminal017
őstag
ZTE V967S-re tökéletesebb volt a MIUI, mint az eredeti rendszer.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4091 üzenetére
Mile, te a Mi Note 2 fórumot linkelted, néki meg a Mi Max 2 jött meg. 😄
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4066 üzenetére
Várós! Ezek az utolsó heti MIUI8 verziók elég gyatrák lettek...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4060 üzenetére
A Xiaomi is Global versionnek nevezi, ott van az oldalán a doboznak. 😀
-
Criminal017
őstag
Mi Max 2 global: https://youtu.be/KreCeB3JOi4
Ez a fekete besza-behu, atomszép. B20 nincs.
-
Criminal017
őstag
A lengyeleknél már egy éve jelen van a Xiaomi, ott nem adják olyan bestbuy áron azt a pár telefont.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4034 üzenetére
Vicc, délutánra megjavult, azóta is tökéletesen megy. Passz mi volt a baja. 😐
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #4029 üzenetére
Holnap kicseréltetem a simet, de nem hiszem, hogy az a baja, 1 éves a sim.
Most átdobtam kézire a hálózatválasztást, 3 AT-re tettem, lekopogom jó. Automatikus módon ugyan úgy ledobál, de nem értem miért, tegnap tökéletesen működött.
-
Criminal017
őstag
Hátha tudtok valami okosat mondani.
Tegnap óta két sim van a telefonomban, egy előfizus (1. sim) és egy tuti simes (2. sim). Mindkettővel roamingolok, akkor csinálja.
A tuti simes tökéletesen működik, de az előfizus állandóan eldobja a hálózatot, csak segélyhívás, azt írja. Próbáltam automatikus választáson hagyni, próbáltam kézin, mindig eldobja a hálózatot.
Lehet haldoklik a SIM? Vagy valami más baja van? Köszi, előre is.
-
Criminal017
őstag
Mi Max 2-ből megjelent egy global(?) verzió, 4/64 kiszerelés és tiszta fekete. B20 ugyan úgy hiányzik, de a koncepció érdekes. Honorbuyon előrendelhető.
-
Criminal017
őstag
Mi Max 2 téma: [link]
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3843 üzenetére
Kivárunk.
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #3838 üzenetére
Se NFC, se Snapi 660. Ebből nem lesz csere...
A "sztereó" hangszóró nem játszik, kamera nem izgat. A 300 mAh-val nagyobb akksi impresszív, de nekem a Snapi 625 nem jön be.
Type-C miatt az összes kábelemet cserélnem kéne vagy átalakítót venni hozzá.(Na befejezem a hozzászólások gyártását.
)
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3837 üzenetére
-
Criminal017
őstag
Itt tudjátok követni a Mi Max 2 bemutatását: http://en.miui.com/thread-617857-1-1.html
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3812 üzenetére
Írtam is fent, hogy EU romon volt a "helyzet".
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #3807 üzenetére
Nos, ha minden igaz javították, most jön lefele a ROM.
-
Criminal017
őstag
EU romot használók! Ne frissítsetek egyelőre a maira (tegnapira), mert eltűnt belőle a rács állíthatósága, szóval az alapértelmezett négyes rács kerül vissza, ami elég bután néz ki véleményem szerint.
Remélhetőleg javítják.
-
Criminal017
őstag
Május 25, Mi Max 2: [link]
-
Criminal017
őstag
Túlesetem én is a tűzkeresztségen, sikerült "leejtsem" (önhibámon kívül zuhant le) a Maxot. 1,5 métert esett...
Nem tört össze, sőt semmi baja nem lett, még külsérelmi sem. Nillkin 9H+ üveg van rajta, az sínylette meg egy kicsit, annyira, hogy a bal szélén egy pici darab kitört belőle, valószínűleg ott koncentrálódott az energia. Rendelek egy másikat, mert zavar, de abszolút ajánlott továbbra is ez az üveg, nem csalódtam. Ipaky tok van rajta, az is jól vizsgázott, szépen elvezette valószínűleg az energiákat. Ajánlott ez a kombináció.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3618 üzenetére
A minden is másképp működik.
-
Criminal017
őstag
Mi Max 2 GFXbench: Snapi 660, 4/128 és NFC.
-
Criminal017
őstag
válasz
Kofka04 #3526 üzenetére
Beállítások, SIM kártya stb... menüpont után az első pontot nyomd, a sim kártya nevét. Hálózati típus alatt válaszd ki a "csak 3G-t". Teszteld így egy napot, lehet, hogy ugrál a 2G-3G-4G között. Hátha.
Más:
Felraktam a Nillkin üveget. Ég és föld a különbség... Bár ahogy vártam a szélei nem ragtak le rendesen, de annyira nem zavaró. Az előző fólia a színeket is rendesen torzította, más ránézni a kijelzőre.
Igaz a bal alsó sarokba beszorult egy hangyaf..sznyi (bocsánat!) kis szösz, de a cuccokat elhasználtam és félek, hogy elrontanám, marad ott.Ja, és!
Valaki használ valamiféle vékonyabb tokot? Nekem most ipaky van fent, kipróbálnék mondjuk egy Nillkinest... Amit a Spemall adott szilikon jó lenne, csak vágja a kezem a sorja, meg deformált. -
Criminal017
őstag
Nos, megjöttek a képernyővédő üvegek, hamarosan letesztelem őket.
A mostani nem igazán tetszik, a közepén látható "olajfolt" és a raszteressége miatt.
Vettem egy Nillkint (H+ Pro), eddig az összes telefonom képernyőjét ilyen védte, remélem nem csalódok benne, mert tökéletesek voltak: [link]
Ezt teszem fel először, ha nem tetszik akkor leveszem.És a ti ajánlásotok, a Mocolo féle keretes üveget is kipróbálom. Azt írtátok nem lesz raszteres és olajfoltos, remélem.
[link]
-
Criminal017
őstag
Új heti romban kaptunk egy kis ikont a felső sávba ha épp' quick charge-al töltjük a telefonunk. Végre.
-
Criminal017
őstag
Aki használta a global devet is, meg a xiaomi.eu romot is huzamosabb ideig: melyik volt a jobb, érdemes váltani globalra? Pro, kontra esetleg? Köszi előre is.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3400 üzenetére
Ja, én is örültem neki.
Gyorsan nyitottam a bootloadert, fastbootban egy TWRP-t felraktam. TWRP-be bootolás és ment is fel a kiválasztott (custom, xiaomi.eu) ROM.
Nem is kellett a MiFlashel vacakoljak, el sem hiszem.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3396 üzenetére
Már beszéltem vele, korrekt a srác. Csak jó visszajelzései vannak mindenhol, meg a Spemall nem engedheti meg magának azt, hogy valami kókány szerviz képviselje őket.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3317 üzenetére
Így is átjött.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3314 üzenetére
Bocsi! Rám jött a beszélhetnék.
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #3303 üzenetére
Angol nyelv alatt megy, így kell beállítani és kész.
-
Criminal017
őstag
Xiaomi.eu weekly:
Képernyővideó beállításokba lépve FC magyar nyelv alatt, angolul még nem próbáltam.
A SIM kártya PIN kódjának kérésekor új a felület, meg a sima óra widget számai vastagabbak lettek.
Hirtelen ennyi.
Elfelejtették betenni a Spotify egyedi ikonját, most az eredeti rondáskodik...
Remélem nem gond, ha néha írok így egy kis észrevételt, gondoltam felpörgetem a topikot. Régen voltam ilyen gyerek, anno a Redmi Note 2 nem csigázott fel ennyire, mint ez a Mi Max.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3284 üzenetére
A Csehszlovákok (
) a kínaiból dolgoznak, remélhetőleg megoldjàk.
-
Criminal017
őstag
Xiaomi.eu delayed... Pedig màr most reggel kiakartam próbálni a képernyővideót.
-
Criminal017
őstag
válasz
Trailblazer #3254 üzenetére
Nekem egy nap alatt elfogadták a kérelmem, este igényeltem, másnap már nyitottam.
Zárt bootloaderrel nem kísérleteznék, az ördög nem alszik.
-
Criminal017
őstag
válasz
Trailblazer #3252 üzenetére
Bármit, csak angolul. Nem fogja őket érdekelni, elfogadják.
"I got my phone with webshop ROM and I would like to install an official ROM. Please accept my application."
(Remélem jól írtam, kissé megkopott az angoltudásom.
)
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3215 üzenetére
Egész sokáig bírták, május óta azért lefolyt pár liter víz a Dunán...
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3211 üzenetére
Köszi!
Felraktam egy ilyen üveget az elejére, háááát elég raszteres...
Szóval következik a próbálgatás, rendelek egy másik félét, amit feljebb linkeltek.
-
Criminal017
őstag
Nos, tegnap megjött a Max 4/128 kiszerelésben. Hát ez bazinagy!
Ma reggel egy gyors bootloader unlock, twrp és fel is raktam a legfrissebb xiaomi.eu ROM-ot. Már csak be kell lakni.
Köszi a topikgazdának az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Witcher topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óra topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest