- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5832 üzenetére
Ez remek. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ne haragudjatok, hogy lusta vagyok utánanézni, de így csípőből meg tudjátok mondani, hogy a global developer és a xiaomi.eu romok között mi a különbség a bloatwer-ek kiherélésén túl?
Azt jól gondolom, hogy global dev-re dirty flash-sel nem tudok áttérni, csak hr után?
Előre is köszi!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5828 üzenetére
Mindeközben a xiaomi.eu csapata meg abbafejezte a heti update-k kiadását a MAX-ra? Tudtok erről valamit?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5590 üzenetére
Semmi gond, minden megoldható! Például mennyire jó már, hogy vannak ekkora tepsik, mint a MAX.
Mióta megvan, több tartalmat fogyasztok rajta, mint a 42-es tévén.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5583 üzenetére
Én nyertem 5%-kal.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5570 üzenetére
Az Alin hirdetőknek meg még nincs, csak kamuznak? Mert hogy ott is rá lehet kattintani. Szállítással együtt 371 USD környékére jön ki vám és ÁFA tartalommal együtt (DHL Express).
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5568 üzenetére
Ne legyél már smucig! A +2 GB RAM-ért igazán fizethetnél pár ezrest.
-
Keresztapper
senior tag
Én magáról az official CM-ről, később a LinageOS-ről beszélek. Ez a release csak az RR Official változata, ami nem azt jelenti, hogy az official Lineage-re épül, mivel ilyen a Heliumra nincs. Amúgy meg volt ebből korábban is official, ami egyszer csak megszűnt, aztán volt olyan, amiben nem volt OTA update, most meg van ez, de ennek a frissítése sem garanciális.
-
Keresztapper
senior tag
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #5453 üzenetére
Szuper, este kipróbálom!
-
Keresztapper
senior tag
Doboz is van, már csak a bejelentés hiányzik, de az nagyon.
-
Keresztapper
senior tag
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Criminal017 #5128 üzenetére
Igen, ez utóbbi produkálta a fenti eredményt.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4991 üzenetére
Elmúlt a harag?
Szerk.
Már meg is kaptam a választ. -
Keresztapper
senior tag
Valaki tapasztalt már rajtam kívül olyat, hogy a beszédhangszóró nagyon halk még maximum hangerő mellett is? (Xiaomi.eu ROM) Mit lehet ezzel tenni? Vagy csak az én egzotikus szoftverkörnyezetem miatt jön elő a probléma?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4803 üzenetére
Ja, én is teszem már félre a kétszázasokat.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4794 üzenetére
Megmondom őszintén, a Magisk-kel nem foglalkoztam még. Miért akkora durranás a SuperSU-hoz képest?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4792 üzenetére
Igen, láttam az RR thread-ben, hogy SU patch is kell hozzá. Le is szedtem, de ha ennyire kiforratlan a dolog, akkor lehet, hogy várok vele még egy-két hetet. Végül is addig sem rossz ez a MIAU.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4790 üzenetére
Igaz, azt még nem próbáltam, de a hétvégén akkor is az RR-nek adok egy esélyt, mert CM14 alapon az jött be leginkább. Aztán lehet, hogy mégis AOSP Extended lesz majd a vége.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4788 üzenetére
Szuper, akkor ott is figyelek.
-
Keresztapper
senior tag
-
Keresztapper
senior tag
Nem nekem van MAX2-m, hanem egy barátomnak, aki pont azért vette, mert hogy nekem MAX van, amiről áradoztam és amire van hivatalos CM, vagy Lineage.
Szóval megvette és jól pofára esett, hogy a 2-re nem adtak ki semmilyen használható AOSP vagy CM variánst, pedig hozzám hasonlóan ő is ezeket részesítené előnyben a MIUI-val szemben.
Szóval kössz a tippet, de nem igazán erre gondoltam.
DonLaca@-nak pedig a kioktatást köszönöm.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4762 üzenetére
Köszönjük szépen!
Más: szerintetek a MAX2-re miért nem csinálnak nagyon custom ROM-okat? Pedig a Xiaomi kiadta a kernel forráskódját nem?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4597 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4594 üzenetére
Esetleg azt tudod, hogy ezt a patch-t honnan lehetne leszedni?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #4592 üzenetére
Milestone2:
Nem látsz véletlenül mozgolódást LineageOS / Helium fronton, vagy ezt teljesen el kell felejteni, mármint hogy egyszer Heliumra is kiadják az official LineageOS-t?
-
Keresztapper
senior tag
Van hivatalos RR Heliumra is!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #3586 üzenetére
Fent is van nekem. Nem rossz ROM, de megmaradt az a hibája, ami a korábbiban is benne volt, hogy reboot után kikapcsolja a bluetooth-t. Mondjuk együtt lehet vele élni.
Azt nem értem csak, hogy miért kezelik ennyire mostohagyerekként a HELIUM-ot. Miért nincs ebből sem OFFICIAL 7.1...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #3584 üzenetére
Akkor mégsem official.
Köszönöm, hogy írtál!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #3491 üzenetére
Én nem találom a hivatalos topicját a HELIUM-nak. Megmondanád, hol van?
Előre is köszi!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #2719 üzenetére
Ha fekete jó, akkor mondj egy címet privátban, és megy a cucc.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #2373 üzenetére
Köszönöm!
Az updater script módosítás nem is riasztana vissza, mert van némi linux ismeretem az ubuntu, openwrt, és android rendszerek miatt, de az nem nagyon tetszik, hogy csak részben használná így a vasat.
Mondjuk, ha emellett csak a boot-img-t kellene még mókolni, akkor tényleg nem nagyon értem, hogy miért nem hajlandóak a CM fejlesztők két variánst kiadni a ROM-ból...
A mókolásnak azért nem állnék neki, mert ha frissítgetni akarom, ne adj isten mondju a CM Downloader-rel automatikusan, akkor mindig manuálisan kellene igazítgatni a boot.img-t.
-
Keresztapper
senior tag
Mi az a rettenetes árulás, hogy Hydrogen-re van HIVATALOS CM, Heliumra meg nincs. Szerintetek így marad ez, vagy van még remény?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #2104 üzenetére
Hol találod őket? XDA?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #1714 üzenetére
Tudnál mondani pár szót a ROM-ról, mert be kell vallanom, hogy 7 év CM után sok mindent hiányolok a MIUI-ból. Tudnom kéne, hogy milyen, mert nagyon fontos, hogy a telefon jól működjön (BT headsettel is), mert napi 4-5 órát telefonálok rajta sajnos.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
FreedomHUN #1560 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
FreedomHUN #1553 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget, de hadd kérjem, hogy linkeljetek valami olyat, amit ténylegesen ki is próbáltatok. Abban nagyobb lenne a bizodalmam. Rosszat már vettem, de most működőt szeretnék.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #1550 üzenetére
Köszi!
Az első tűnik a legjobbnak. A szellőzőrácsba kapaszkodó megoldással szemben kifejezetten szkeptikus vagyok, mint ahogy az utolsó kettőnél sem értem, hogy ilyen felfogató fülek esetén hogyan lehet a töltőt csatlakoztatni hozzá...
Köszönöm szépen még egyszer!
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki autó tartóról, ami megbírkózik ezzel a vassal?
Előre is köszönöm a tippeket!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #1427 üzenetére
Ez vajon a Note 4-re is igaz lehet? (tudom, hülye kérdés, honnan is tudhatnánk.. Csak segítenem kellene egy barátomnak, aki nem az én városomban lakik, és gondoltam egyszerűbb lenne...)
-
Keresztapper
senior tag
OnePlus One. Azt is és ezt is a baloldali nadrágzsebemben hordom, de igaz, hogy az egyik nadrággal el kell mennem a szabóhoz, mert abból kilóg valamennyire. Cipőt kötni ne akarj vele, és a nézésem után már a járásom is érdekes lett, főleg lépcsőzni izgalmas vele, de leszarós a dolog, mert annyira jó egy ekkora kijelző.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
FreedomHUN #1096 üzenetére
Az a baj, hogy a play támogatás nem elég nekem, sajnos root is kell már az elején. Az is vagy a gyáriban?
Bocs hogy ennyit kérdezek, de nem volt még Xiaomi-m.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
FreedomHUN #1092 üzenetére
Köszönöm, akkor várok.
Csak bosszant, hogy korlátozottan fogom tudni használni, míg fel nem tudom rakni a root-olható eu-s romot.
Tényleg! Helium-hoz melyik ROM a legjobb, amiben nincsenek bloatware-ek. A magyar nyelv megléte nem igazán számít.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
FreedomHUN #1089 üzenetére
Amúgy mennyi idő, míg megjön a kód?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
FreedomHUN #1089 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Ezek szerint "nullkilóméteres" Xiaomi tulajként egyszerűen nem fogom tudni kinyitni a bootloadert? Illetve, míg nincs meg a készülék, nem is fogok tudni nyitó kódot kérni?
Továbbra is köszönök minden segítséget!
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem tegnap a Mi Max-et a TopOne (aliexpress) store-ból, de addig is míg megérkezik, el szeretném indítani a bootloader nyitásának folyamatát, hogy ha megjön, csak flash-elnem kelljen egy TWRP-t, meg egy MULTI ROM-ot a xiaomi.eu-ról.
De elakadok a folyamatban, mert ugyan Mi accountom van már, de az unlock oldalon az "Apply for unlocking permissions" gomb inaktív. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest