-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Milestone2 #5329 üzenetére
Rá kell hagyni. Vegyen samsungot vagy iphonet, az is alternatíva.
Csak ott a kijelzőcsere sem lesz 30k. -
válasz
Milestone2 #5313 üzenetére
Ne nyomd fel az árát pls, már majdnem bekapta a csalit.
-
válasz
Milestone2 #5310 üzenetére
Nyilván erre ment ki a játék a hszemmel
-
Sziasztok.
Most du. letöltődött a 3/64GB Maxomra a Global stable MIUI.
9.1.2.0 verzió. -
Sziasztok!
Egy leírásra lenne szükségem a MIUIval kapcsolatban, ami elmagyarázza az email kliensek szinkronizálásának beállítását.
A problémám:
Ha mobilnetet használok,akkor az emaileket nem kapom meg.
Ha wifit,akkor már igen. -
válasz
Criminal017 #3838 üzenetére
625 és 652 felépítésében van számottevő különbség? Vagy hasonló teljesítményűek, csak a 625 kisebb fogyasztású?
Kiváncsi vagyok hogy a szimpla max árét mennnyire fogja lenyomni az új jövevény. -
válasz
Trailblazer #3702 üzenetére
Nekem most telepiti.
Közben vettem észre, hogy A stable rom még droid 6-os verzió. Várható hogy ezt is frissitik valamikor 7-re, mint a china romot?
-
Jó hogy használt a védelem, ekkora telefonnál kisebb az esélye.
-
Értesitő ledem nem működik megfelelően.
Ha hivást kapok és nem veszem fel,akkor jó. ugyanigy smseknél. de pl a messengeren ha üzenetet kapok, nem reagál semmit.
Olvasgattam a neten, hogy néhány update után néhány embernél ez előfordult. Lehet hogy nekem is várni kéne egy updatere? -
válasz
Milestone2 #3687 üzenetére
Köszönöm a segitséget,működik!
Amit csináltam:
Sötét képernyővel ragadt be EDL módban.
Kihúztam a gépből, beléptem vele fastboot modeba.
Majd hosszan tartva a bekapcsgombot kiléptem belőle. kkor újraindult.
Újraindulás közben ismét hosszan tartottam a bekapcs gombot, majd mikor rezgett,egyből a hangerő fel és le gombokat,hogy visszatérhessek EDL módba.
kábelt rádugtam,és újra látta a mi flash.Biztonság kedvéért a bétával flasheltem újra,ami sikerült is. Most primán működik!
-
Sziasztok!
segitsére lenne szükségem4A. Official Xiaomi ROM telepítése EDL (Emergency Download) módban MIUI Flash segítségével
c. leirást követtem,mert újra akartam telepiteni a maxomat. lobal stable-t szedtem le hozzá, az általatok megadott linken.
A leirás alapján csinálva mindent elindult a flashelés, de félúton kiirta, hogy nincs elég hely a tárhelyen(?) és megállt.
A telefon nem reagál semmire, bármit nyomok, de ha rádugom a gépre, a gép érzékeli.(kiadja a hangot, hogy usb eszköz csatlakoztatva)update: eszközkezelő látja a COM10 porton keresztül, qualcomm eszköz,stb ,de a telefon nem reagál semmire és ami flash program sem látja.
-
Sziasztok!
Gondom lenne az új 7.4.27 frissítéssel 3/64es maxon. Eddig a gyári music appot hallgattam zenehallgatásra,de ma reggel elkezdett szórakozni. A telefonon tárolom a zenéimet,szóval semmilyen online felületet nem használok.
Mégis,kiírja minden zeneszám elindításánál,hogy biztos akarom e online hallgatni, valamint kiírja hogy xy mb mobilnetem van még.
A vicc,hogy a számok felénél azt írja ki,hogy nem játszhatom le,mert nincs mobilnetem.Ez akkor most wtf? Miért hiszi hogy online hallgatnék,és miért hiszi hogy mobilbetem sincs(van még bőven).
Találkozott bárki hasonlóval? -
Sziasztok!
Tegnap találkoztam egy MiMax tulajjal a moziban, szóvá is tettem neki, esetleg magára ismer valaki itt a topikból? -
válasz
Milestone2 #3056 üzenetére
Nekem automatice le is töltötte és telepítette. Úgynéz ki jól működik.3/64
-
válasz
Milestone2 #2585 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Criminal017 #2546 üzenetére
Valójában csak ujjnyomat, ha már tanulunk egymástól.
-
válasz
Milestone2 #2169 üzenetére
Remélem 64/128 verzióra is lesz ettől függeltelül. Teszter is szívesen lennék.
-
Nem volt védve semmivel se?fóliq, üveg, valami?
-
válasz
Milestone2 #1323 üzenetére
Ilyen témákat honnan lehet szerezni miuira? Ez az időjárás alapján való változtatgatás nagyon bejönne!
-
Nem tudja valaki, hogy hogy tudok visszarakni egy app ikont a home screenre, ha onnan letöröltem?
Nem tudok sehogyse rájönni... -
válasz
FreedomHUN #981 üzenetére
Én rendeltem másikat, amit sokan mások is rendeltek. Remélem jövőhéten megérkezik, ha megjön írok tapasztalatokat.
-
válasz
Milestone2 #973 üzenetére
+1
-
válasz
vinczetibor #936 üzenetére
Vágd ki egy papírból a telefonméretét és próbáld ki.
Amúgy a súllyal én is úgy vagyok mint a többiek, ha valami könnyebb van a zsebemben mint 200g akkor olyan mintha nem is lenne . Ezt a súlyt a 1320-nál megszoktam.
-
válasz
#56573440 #934 üzenetére
+1, tényleg mindegy hogy 5,5 vagy 6,44 a két kéz miatt. De nagyobb kijelzőn ugyebár sokkal jobb a vizuális élmény.
Fényerővel kapcsolatban csak a telefonos múltamból tudok kiindulni, volt a kezemben zte blade és skate, mindkettő siralmas volt fényerőt tekintve, aztán volt nokia 1320-am is, na ebben megfelelő volt a fényerő számomra. Utána lett microsoft 640-em, majd 640 xl-em (hiányzott a nagy kijelző, no!
) ,ezeknél kisebb volt a fényerő, de kézben tartva nagyon gagyi hatásuk volt.
Aztán lett Maxom, minőségbeli ugrás a régiekhez képest, és ennek a legjobb a fényereje is.
Még sose használtam applet samsungot vagy sonyt, így prémium kategóriás kijelzőt se használtam, ezekhez nem tudok viszonyítani. -
válasz
vinczetibor #928 üzenetére
A többi kérdésedre is válaszolva: A fényérő kiváló, nagyon erős napsütésben is jól látni mindent, de sötétben is le lehet annyira csökkenteni a fényerőt hogy ne égesse ki az ember szemét.
Nekem minden benne van ebben a telefonban, amire szükségem van.
-Minőségi összeszerelés
-fémház
-ujjnyomatolvasó
-nagy akksi
-6"-6,5" közötti kijelzőméret
-fizikai nav. gombok(ergo több hely a kijelzőn)
-jó kamera(ez relatív, de amire nekem kell arra tökéletes) -
válasz
vinczetibor #928 üzenetére
Szia! Én egy 3/64-est használok teljes megelégedéssel.
Ma 3 órával ezelőtt szedtem le a töltőről a telefont, ebből 1 óra 10 percet futott bekapcsolt kijelzővel a telefon max fényerőn, a wifi is be volt kapcsolva, így most 90%-on áll.
De tegnap pl egész nap pokemonoztam, ami 5 óra folyamatos nyüstölést jelent, ilyenkor minden létező dolog működik a telefonban(mobilnet, gps, kijelző, minden helyzet és gyorsulásérzékelő,kamera,stb ) egyszóval sokkal többet fogyaszt mint egy navi program, de így is csak 60%-ot merített a telefonomon.
Nehéz egy nap alatt két vállra fektetni közel 5000mah-t ez tuti.
Ami neked gondot jelenthet az max a mérete, de 5,5 után már nem akkora ugrás. Nekem minden zsebemben elfér, pedig vékony kölyök vagyok. -
válasz
FreedomHUN #826 üzenetére
Èn egyelőre használom, aztán eldől mi lesz a sorsa. De szerintem cserès lesz, csak nem tudom milyen típusura.
Ha màr kiegèszítők: szeretnèk venni valamilyen tokot a telefonhoz, de szeretnèm ha megmaradna a fèmes tapintás. Van valamilyen fèmtok, ami nem gagyi minőségű, nem kopik róla a festék, és nem is lesz 2x olyan vastag tőle a készülék?
Vagy túl sokat akarok? -
Rendeltem üvegfóliát a telefonhoz, ezt a típust vettem: aliexpress
Èn szemèly szerint nem ajánlom, mert az üveg raszterhálós, ami látszik a kijelzőn is sajnos. A másik,hogy az alul levő gomboknak kialakított helyet nehèz pont a gombokra helyezni, így gagyi hatást kelt. De legalább felfekszik rendesen, nem lóg le a kijelző lekerekített széleiről.
-
Nem, még mindig nem.
Van pár OTG checker program play áruházban, mindegyik azt mondja hogy szoftveresen minden OK. De mégse megy. Hardveresen lehet valami gond szerintem. Pendrive pedig ugyebár működött másik telefonnal, így nem hinném hogy azzal van gond.Ha valaki hall vagy lát valamilyen woodoo módszert, szívesen kipróbálom.
-
Működik, felment a rom. A telefon is jól van, play áruház is rajta van már.
Egy fél napig szítam ezzel ,nem igazán értem mi volt a baj. Valószínűleg a gépemmel lehetett a gond, hogy kicsomagolás után nem azt látta amit kellene.
Mindenkinek köszönöm az aktív részvételt a segítségnyújtásban!
-
Flashelés közben a következő hibát kapom:
There was an error "The filename, directory name or volume label syntax is incorrect"C/rom nevű mappában van a kiontott file
magyar nyelvű win 10
Nem tudom milyen gondja lehet, hiszen nincs semmilyen ékezetes karakter az elérési útban.
-
Miui 8 6.6.16 beta van rajta. honorbuytol vettem a telefont.
Nézegettem a miui honlapot,elvileg 6.8.18 developer rom a legújabb,szóval a rendszerem nem a legfrissebb.
Szeretném lefrissíteni, ehhez olvastam a leírást amit készítettél,de több ponton nem értek valamit,vagy nem tudok továbbhaladni.Először is fastboot módban elindul a telefon gond nélkül,de edl módban nem (egyszerre nyomom a két hangerőgombot,de nem történik semmi)
mivel csak fastboottal tudnám frissíteni ebből kifolyólag,így ellenőrizném hogy nyitva van e a bootloader.
win10-en elindítom a parancssort,beírom hogy fastboot devices, erre a cmd csak annyit ír hogy nem létezik ilyen típusú parancs, nem ismeri fel.továbblépek,remélem nyitva van a bootloader.
letöltöm a tar kiterjesztésű rom file-t,kicsomagolom a C/rom nevű mappába. ennek a filenak nincs kiterjesztéseelindítva a miui rom flashing toolt, látja az eszközt fastboot módban ,de filet kiválasztani nem tudok,csak azt a mappát amiben elméletileg a rom van. elindítanám a flasht,de csak annyit ír ,hogy nem létezik a file (gondolom a kicsomagolt flash file-t keresi)
Hogyhogy meghalt a telefon? mi történt? gari van?
-
Nem otg kábeles,gyárilag van a pendriveon micro usb.
Most kipróbáltam a pendriveot egy xperia Z3 compacton és jól működik,szóval biztos a telóval van valami.Nekem van a beállítások között developer options,itt kell valamit állítanom? Van sok usb beállítási mód,de nem tudom hogy mit-hogy kellene állítgatnom. Ötlet esetleg?
-
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem:Van itthon egy OTG pendriveom, de az eszköz nem ismeri fel. bedugom, de nem történik semmi. Van valami beállítás amit nem találok, vagy csak egy bizonyos formátumot ismer fel a telefon ?(jelenleg FAT32,gyárilag)
-
Sziasztok!
Beszereztem en is egy ilyen csoppseget, 652\3\64 verziot. Eddig mindent beallitottam ami nekem szukseges,de egy dolog idegesit. Kikapcsolt kepernyonel ha halkitom vagy hangositom a zenet,akkor hangerogombok nyomkodasa kozben hirtelen beugrik a kamera appba es kepet is lo egybol. Tegnap neztek egy nagyot a metron az emberek.megneztem a kameraapp beallitasait, ott van egy ilyen hangerogomb funkcio,amit elmeletileg beallitottam csak volume-ra,de meg igy is elinditja a kameraappot. Van esetleg otlet??
-
Sziasztok!
Honnan lehet jelenleg legolcsóbban, megbízható forrásból, lehetőleg EU-n belül 2 év garival Mi Max-ot venni?
Spemallt néztem eddig, máshol nem néztem igazán körbe.
64Gb verzió érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest