- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
Srácok.
Mix 2-t rendszeresítettek a cégnél
és találtunk egy hibát.
Bekapcsolom a személyes hotspotot, szorja a wifit, lehet rá csatlakozni, de nincs internet a "kliens" eszközön. Pingetni sem lehet, ipt kiosztja és ennyi.
Global stabil van rajtuk, természetesen feltettem magamnak a global dev-et, az ugye már miui 9-es, de ott sem megy.
Vodás adat kátya, elötte tabletekben volt 3 félében, azokon megy a hotspot. Átnéztem minden beállítást de nem megy a maxon
5let? -
FreedomHUN
senior tag
Gyárival haver pofára ejtette, 3 naposan, betonra, kb rommá tört. A 2. A kocsiban tartoban volt, nyomtam egy satut, berepült a jobb 1-re, kézbevettem és a nillkin folia alatt végig repedt a kijelző, ugy hogy kb 0,2 mm kilogott a széle a folia alol, (valami eltalálta pont), 3. Kijelzőm az rakás ... volt, rossz szinek, touch alig érzékelt.
Szerintem nem feszülés, balszerencse
Most visszaraktam a másodikat, van 1 repedés de annyira megszoktam nem is zavar, érzékel rendesen, illetve, a szinek is rendben.
Majd rendelek másikat, jódarabig nem áll szándékomban váltani. Pedig ez a 4. 6" vagy feletti telom ezt kivéve többinek nem lett baja. A vicc meg az hogy azokat többször is leejtettem, nem lett baja, ezt meg 1x sem...
De maradok a maxnál, szeretem nagyon. -
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #3996 üzenetére
igy már világos. Remélem nem felejtik el a primeot vagy valami nagy upgrade van készülőben?
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Rég jártam erre, global dev rom 7.6.8 az utolso frissités ra rámegyek hogy frissitsen nem talál ujat
Masikon eu rom van.
Minden ok, csak furi volt hogy mostanság nem sikit szombaton, hogy mehet a menet...
Találkozott már valaki ezzel? -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #3512 üzenetére
Nilkin van mind 2 telon, nem raszteres, foltos, ellenben az olcsobbal vagy vagy volt az arány, volt amelyik undormány volt és ahogy Milestone irja, volt amelyik hibátlan.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #3427 üzenetére
globalt tettem fel mikor kijött a nugat. Őszinte leszek, semmit nem vettem észre. Ami pozitiv a globalnak hogy beállitottam hogy wifin szippantsa le a legujabb sw-t. Állt hétfőn jelez, báttya leszedtem felrakhatom? Ott egy igen, és magátol megy minden. Ha ez szempot, hogy ne kelljen betallozni, akkor mehet, egyébként érdemi különbség nem igazán van.
-
FreedomHUN
senior tag
Anno vettem 1 dodo körül normális adaptert.
Kinai töltökhöz hibátlan, áll benne mint katiban a gyerek, amiket adnak mini bizbasz fekete átalakítót, nálam az életveszély kategóra. -
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2921 üzenetére
Nem is baj. Legálább több idejük lesz koncentrálni másra, Bőven elég lenne 3-4 modell egy évben, és már az sem kevés.
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Írtátok az üvegfóliás sztoryt, Elég régóta használom, nexus6, Lumia 1520 mindegyik 6" volt rajta üvegfólia, meg tok is, le is esett mindegyik, a nexus pl pofára betonra. Csak a fólia tört be, kijelző sosem. Multkor peches voltam hogy pont a szélének kiccant valami, a kkjelző berepedt s fólia nem. Tényleg érzékenyebb sokkal. De nem baj, ott a lovemei tok. Így csak megúszom és végleges lesz a mostani.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2886 üzenetére
Igen, jó áron volt. Elötte egy zte v5 pro volt, azt kaptam kijelző törött volt de működött, 2x is rendeltem hozzá másikat, mind 2 hibás volt, a gyári is megreccsent a kivételnél, ugyhogy kellett valami ha történne valamelyik maxal.
Mikor az enyém betört elöször egy sima nokiát állitottam csatasorba, csak akkor untam meg mikor mindig elő kellett venni a tabletet a névjegyzék miatt.De így akár nyárra is jó lesz, rövidnacihoz
-
FreedomHUN
senior tag
itt vettem hardverapron. villám biznisz volt, 10-kor tette fel a srác 12-kor átvettem, közben megállás nélkül hívták. sos kellett a zsozsó neki, nem használtam már 1 éve, tarcsi volt.
Volt már zopóm, az első phabletem. 998. GPS ramaty volt benne, de azt írták is, akkoriban nagyon kellett, azt hittem megoldom anélkül a navit, de rájöttem hogy szükségem van rá nagyon. Egyébként szerintem jó kis gyártó, kamera pl kifejezetten nagyon jó benne. Ez már glonassos így mindent tud ami nekem kell, sőt tudja a 4g-t is, sőt ac-s a wifi
Itt egy teszt annó róla. [link]
-
FreedomHUN
senior tag
Beszereztem egy zopo 999-et vésztarcsinak. Lehet nyaralnj meg ide oda én js azt viszem. 15 volt használtan 8 mag 3giga ram 5,5" FHD
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2877 üzenetére
Nekem sincs baja a kijelző szinével. Szerintem is korrekt teljesen. De ahogy irod nagyon sérülékeny. Nem baj megkapta a csataházat, így csak nem lesz már baj. Egyébként a tokra visszatérve, a súlya tekintélyes, elhagyni tuti nem fogom, fogása kényelmes. Nyáron lesz necces, hátizsákba kell raknom vagy nem tudom.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #2842 üzenetére
Nem tudom, még
zsebre nem raktam, de súlyra azért ottvan 475g all in.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2784 üzenetére
Egyébként rohadtul nem értem, most rendeltem egy orane pi-t a legerősebbet 45$ volt. Írtam az eladónak irjon ra kevesebbet hátha nem csipik meg, mi volt rajta: orange pi 45$
viszont szó nélkül átment mindenen mint a gyorsvonat. Este 8körül célországba megérkezett, másnap de. hozta a postas
)
-
FreedomHUN
senior tag
Most rendeltem a 2. Kijelzőt 25 dollár, ha szedtél szét mobilt, nem nagy kunszt javítani.
Aliexpressz top-one vagy goldway, elöbbinél dhl-t utobbinán, seller shipping methodot kell választani,10-20 dollar felár, njncs áfa se vám se semmi, 3000 forint meg 20000 között nagy a különbség, simán rendelnj nem érdemes mert megcsipik a vámon.
Sokan Alirol fendelték a femti modom, senkinek sem volt extra sarc.
-
FreedomHUN
senior tag
Akksiinfó.: Xiaomi.eu rom 3 nap 17 óra, SOT 1 óra 35 perc, beszélgetési idő: 2 óra 37 perc. 9%-on van.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2712 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, nagyon úgytűnik, viszik tovabb a cm-et, csak a neve más.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2710 üzenetére
Erről olvastam, de ha jól értem, akkor csak a neve lesz más, alapja az minden maradt?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2688 üzenetére
Itt már hasitasi sem jön be, mert a golyóimat fogja verdesni
Mutatják a reklámba hogy betörik vele az oldalüveget, diót törnek meg ilyesmi. Na ha itt törik a kijelző akkor megy a kukába
-
FreedomHUN
senior tag
Megrendeltem a kövi kijelzőt. Csesztette a szemem.. De megszerettem a kis dögöt, jódarabig nem akarok cserélni, ezért kap egy acélbugyit
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2643 üzenetére
Szavaztam 2x
Boldog Újévet Mindenkinek!!!!
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2594 üzenetére
Kavarnak még úgy tűnik. No mind 1. újévre csak meglesz, nem mintha nagyon számítana, de akkor is
-
FreedomHUN
senior tag
Update for Mi Max / Prime suspended this week because we’re working on MIUI based on Android 7.0
Talán a kövi már nugátos lesz
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2575 üzenetére
Úgy legyen.
Én is szeretem, alapól a miui nekem bejön nagyon, RMN3- is azért került másik kéz alá mert akkor volt egy BT Bug, ami nekem alap, hogy menjen (napi 10 órát vezetek 2-3 órát beszélek, gyárilag van kihangosító).
Kijelző nagyon szép tiszta, gyors, nincsenek idegesítő bugok, ár értékben tényleg álmaim telefonja de akkor is:
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2573 üzenetére
Köszi Srácok, a vigaszt.
Milestone, alapból pörgös vagyok, de nemrég voltam beteg virusos fityfene, kicsit lelassultam, most tényleg nem a "hebrencskedésem" okozta. Meg céges autó van benne 7000 km. Olyan a váltó mint a vaj. Peches vagyok. (Bár az elsőnél a kollégám csapta a betonhoz).
Inkább a szitu bosszant, hogy ennyitől?!
Muki
Igazad lehet, az elsőnél betonra esett pofával, az ok hogy nem bírta, bár cserélnem kellett kijelzőt, komplett kasznit, szalagkábelt, mert leszakadtak a gombok. DE. Ahogy írtam, nagy kijelzővel élek, Z Ultra, Luia 1520, Nexus 6, mindegyik 6" vgay felette és soha nem jártam így, volt hogy én is fogtam a fejem, tuti vége és nem lett. Mind kibirta, a kézből esést. Viszont Zsolti írta 3 a magyar igaszság na melyikünk éri el elöbb?
Emiatt viszont nem veszek másikat, zavar, mert a patika dolgokat szeretem, de hát ez van.
-
FreedomHUN
senior tag
Kezd a tököm telelenni. Váltottam a kocsiba, teló a kezembe, hozzákoccant a műszerfalhoz és a tököm tudja hogy de a felső hangerő gombnál berepedt a kijelző v alakba, befelé kb 1 cm-t. A kib@szott üvegfóliának meg semmi baja nem lett, hogy rohadna meg.... Hogy a telibevert annyába tud berepedni úgy, hogy abba a nyomorult kocsiba minden műanyag..... Ez kiakasztott, rohadtul. 10 x éve van okostelóm, soha nem tört be semelyik még az Z Ultra sem, pedig az kiesett a kezemből. Nem is merek belegondolni ha egyszer fullra leejtem akkor rommá tőrik mint egy legóvár.....
-
FreedomHUN
senior tag
régebben én is zárogattam ezerrel a taskokat, amióta a nexusom volt leszoktam róla, van hogy meg van nyitva vagy 20 app egyszerre, sőt még olyat is láttam lent hogy 200 MG szabad. Hát már pont lesz@rom
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
vinczetibor #2340 üzenetére
Miui feature
Az enyém is csinál ilyet és a feleségemé is. Ez ilyen
-
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
vinczetibor #2269 üzenetére
Ebből látszik hogy javulnak a shopok is. Ha nem lett volna rajta magyar nyelv, tuti valamilyen taknyoltal küldik
Ha nyitod a BL-t akkor nem kell a miui-hoz ragaszkodnod. Milestone kb. 20 romot belinkelt ami készült rá, lehet csemegézni. Ha meg maradnál a miuinál, tölts le 2-3 filmet rajta és évezd hogy készen kaptad
-
FreedomHUN
senior tag
Náluk ha van raktáron, akkor tuti van ha nincs úgy is szürke lesz, DHL-el Áfa mentes.
Sheller shipping method, akkor sincs áfa
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
vinczetibor #2260 üzenetére
hehe miért nem kérded mókólt rommal?
-
FreedomHUN
senior tag
Ez jó ebből is látszik, hogy minden korosztályt lefed
Kb. Olyan mint az autóm, azt gondoltam csak az idősebb korosztály veszi, agogy klubbtag lettem rájöttem hogy életkorban is vegyes a brigád
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #2171 üzenetére
Üdv a klubban
Igen ahogy írták a srácok mokolt rom is lehet rajta.
Olvasd el a nyitóösszefoglaltót és tedd fel a global devet az a legegyszerübb de ha az infóim nem hianyosak, a legfrisebb global stabléban is van már magyar.Íld le nekünk a settingsben lévő verziószámot abból minden kiderül.
Köszi a szállítási infót, akkor aliról gyorspostával már 2 eladó árulja vámmentesen
Valami van:
Status: Rebuilding roms...
DOWNLOAD WEEKLY
-
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2161 üzenetére
Bármi lehetséges, de a gyárinál is. Kb. 30 kijelzőt cseréltem tabletbe telefonban egyaránt, egyiknél sem volt gond. Hallottam olyat hogy cserélték utángyártottra, de gyárira is és elszállt. Nekem 2 hónapja van bent, nincs gond vele.Szerintem ez nem ad alapot, Biztos hogy utangyártott, mert a gyári kijelzőt mindenhez horror áron adják. Haverom iponjába is cseréltem 3 éve azóta is megy. Próbáld meg Rajent ha közelebb van, vagy valahogy juttasd el vagy ha van erre programod, hozd el személyesen. Kb. 1 óra a csere.
Hogy történt egyébként a törés? Pontosan! Kivancsi vagyok.Lehet hogy megfeszült, benne van sajna, de talalkoztam a hirtelen hideg-meleg váltakozassal is. Azok gyári samsung tabok voltak, 1db repedés a kijelzőn.Még a gyenge utánzatra, szerintem nem rossz, néztem az feleségemét meg az eny3met, tapintasra sincs különbség, se színre, se fényerőre.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2094 üzenetére
Köszi megvan
-
FreedomHUN
senior tag
Hol lehet beállítani ezt a golyót?
Nekem sosem volt, nem is tudtam hogy létezik ilyen opció.
-
FreedomHUN
senior tag
Az új eu-s romban írja a bugfixeket, meg van egy új feature, de ezt nem talaltam sehol.
Egykezes gyorslabda
Ez mi is?Quick Ball
New - One-handed mode for Quick ball (11-16) -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2087 üzenetére
Látom upcs neted van.
-
FreedomHUN
senior tag
Nem tudtam unlockolni a feleségem accountjával. sms aktíválást kért.
Kijelentkeztem mind 2 telóbol, beléptem az én accountommal, nyitottam, majd visszajelenkeztem a sajátjávalFel is ment a 17-es sw
-
FreedomHUN
senior tag
Zárt bl-re felment minden gond nélkül a heti eu-rom?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
bebe159 #2039 üzenetére
A lovemei sem az igazi ezek szerint...
Amint linkeltél azt ismerem olyan van rajta
Kicsit vastag, de nem vészes és a rücsik miatt nem csúszkál.
Egyedül a gombokat oldalt kell erősen nyomni, mert ott is vastagra sikerült a gumi. Akciósan 2$ voltA másik tok nem jó, mert a szélei belógnak, felszedi a fóliát, ha rányomsz pont ot el is törik. A feleségem így járt, ha fólia lesz rajta akkor nem ajánlom.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2033 üzenetére
Fleshelős cucc jónak tűnik. A nugát meg csak hab a tortán. Ha most alfa akkor nyárra szerintem jönnek a nugátos romok
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #2031 üzenetére
Első áldozatok között voltam. Akkor ez a tok is szóbakerült, csak nagyon bumszli.
Ha arra vetemednék hogy armor tokot rendeljek, akkor [lovemei]Elöl is tempered glass van gyárilag, ha felteszel egy üveget +ezt és pont a kijelzőre esik talán megvéd.
Céges tablet nálunk műszakos melót végez, griffin survivor. Nem túl olcsó, egy samsung s2 8" van benne, párszor leejtettem, sőt volt hogy a lépcsö tetejéről végigbukdácsolt és nem lett baja. Azt viszont maxra nem lehet kapni. -
FreedomHUN
senior tag
4000ft szerelésért nagyon korrekt, aki nem szedett szét sosem telefont annak kivánló.
Egyébként a maxban az egyik legkönyebb a szerelés. Ipone 3gs-ben csereltem hátlapot na az rémálom. Eleve a marék csavar, ami abbol a pici telefonból kijött na az extra hard, ez meg easy -
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #1997 üzenetére
De most nem akciós vagyis kevésbé. Alapból 7 dodó az ára most 4,9.
Feleségemére feltettem, az enyémen az olcsóbbik, neki az olcsó 1 nap után berepedt (ezt nálam is eljátszotta).
Jobbnak tűnik mint a 1,25 dodós, figyelni kell mikor akciós, hosszútávon meg meglátjuk.RMZ250 zsír
-
FreedomHUN
senior tag
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #1908 üzenetére
DHL-es verzióval nincs. Kina-Anglia, szétbontják a pakkot, és Anglia-MO. Mivel úgy néz ki mintha EU-n belül adnák fel így nincs rajta vám.
Shipping method az eladó döntése az vagy PostNL vagy Svéd posta.
Azért írtam hogy 99% mert holnaptol lesz az erósítés a vámlsoknál a 11.11 miatt és sajna megfogják.
Telefonra tabletre amúgy is kifinomult az érzékük én bármikor rendeltem az összeset megfogták.
Alin 500+ a rendelésem A4-es vagyok, van tapasztalatom. Persze nem azt mondom hogy nem csusszanhat át, de ha nem a DHL-es verzióval kéred készülj a sarcra. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #1897 üzenetére
A helyedben nem tőlük rendelnék, tuti megfogják a vámon, ilyenkor extra durván ellenőriznek. Ha megrendeled innen: [TOP-ONE] és DHL-el kéred a szállítást nem lesz áfa vám stb.. és ideér 10 nap alatt max. Így csak egy 10-est dobsz rá, viszont ha megfogják a másikat ami lassú és és 99%-ban elkapják akkor 20-at.
-
-
FreedomHUN
senior tag
Megjött a második Max
BL-t nem tudtam nyitni hiába logoltam ki az enyémből és csináltam meg mindent 50%-nál kiirta hogy nincs eszköz csatlakoztatva. 1 óra molyolás után a zárt BL-es TWRP EU rommal kb. 20 perc alatt meg volt a köszöntő kép.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #1773 üzenetére
Azért írtam hogy nálam ennyi, mert naponta 2, van hogy 3 óra a gsm beszéd, fele bluetoothon keresztűl. Mivel melóhoz nekem nélkülözhetetlen így csak szabi vagy nyaralás alatt tudom hozna az "átlagot", de 5 órát szerintem semmivel nem érem el eddig. Maximum a nyomógombos nokiával.
De majd nyaraláson kiderül, mert ott nem szoktam beszéli telefonon.
-
FreedomHUN
senior tag
Miuival nem nagyon lehet ennyit elérni, persze nagyban függ a használattól, sokat beszélek vele, így nekem 3 óra vagy alatta, többi előző telomon még kevesebb volt.
Pont feljebb írták hogy miuivan 2,5-3 óra SOT, Resurrection remixel+1 óra kb.Szerintem ezek az 5-6 órák nem reálisak, én még soha semmivel még a közelében se értem.
-
FreedomHUN
senior tag
Eu-s MIUI Rom 2 nap 12 óra, 43%, este 46 volt, 3%-ot esett éjszaka, beszélgetés 22 perc, SOT 60 perc. Minden be van kapcsolva wifi, bt, stb..
Holnap hozza a DHL a másikat
-
FreedomHUN
senior tag
CyanogenMod bázisra épül, csak ugye a "gyári" CM kb. Olyan mint a stock android, nincs benne semmi extra, 1-2 plusz a gyári romhoz képest, viszont rengeteg extra feature rátelepíthető rom szinten.
Az RR ha úgy tetszik a CM egyik ága, alapból beletették a szükséges "extrákat". Így nem kelll külön (de attól még lehet).
Nekem a tarcsi telómon van fent, nagyon jól szokták optimalizáli, mint ahogy Milestone is írta, az üzemidő 30%-al megnőtt.
Nekem a CM alapú romok nem jönnek be, a tarcsin is azért van fent mert a gyári zte rom egy hulladék.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #1714 üzenetére
Nekem 2 napot szokott kibírni, a xiaomi.eu-s rommal. Nálam a SOT alacsony, cserébe a gsm része megy kb. 3-4 órát. Meló miatt egész nap telefonálok és azt mondom, nagyon jól birja szuflával. Kiváncsi leszek, mert a 4 naposon nem melózok, akkor mennyit fog bírni. RR-el a 3 nap teljesen jó.
Tps köszi, megcsinálom, ha megjött az alapján
-
FreedomHUN
senior tag
Tényleg a zárt bl-es twrp működik? Már londonban van a másik max jövőhéten megérketi gyári rommal kértem, és ugye az eu-s rom csak úgy megy fel, vagy ahhoz nem elég a twrp? Bl-t is nyitni kell?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #1693 üzenetére
Nagyon drága lett. Komplett nyaralás horvátországban....
-
FreedomHUN
senior tag
Az lesz szép ha abba kijelzőt kell cserélni. Az már 100$ tétel lesz alapból.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #1668 üzenetére
Váruk ki tényleg mennyi lesz az ár, a harver valóban csúcs, viszont a b20 az kvázi europa miatt megy bele.
Kínaiak rászoktak a tepsikre, de az eu még emészti. Ha túl magasra lövik be, nem fog fogyni, vagy nyitnak egy magas árral és pár honap múlva nagyot fog zuhanni.De tényleg must have
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #1659 üzenetére
Kemény. Hát nem lesz 50k alatt.
De a hardver impozáns lesz. Szerintem nem váltok, nekem ez bőven elég, a felár viszont húzós.
-
FreedomHUN
senior tag
Megírod hogy küldjenek hozzá, itt most nem tettem, mert mostanság volt több javításom is és ott mindig küldtek, itt most nem...
Egyébként ez egy 2 oldalas ragasztó csík, amit fel kell helyezni a szélére, másik oldalt (telefon keret) letakaritani, ha maradvanyok lennének, és mehet is bele -
FreedomHUN
senior tag
Tegnap mondja a feleségem adjam oda a telóm, szokott rajta telefonálni. Úgy fogta meg hogy a középső home gombot nyomta, zárt kijelzőnél, bekapcsolt az elemlámpa
Na ezt én sem tudtam.
-
FreedomHUN
senior tag
Tessék megnézni.
Találtam ilyet a 7-hez is. Depth review miui 8ami inkább kivesézi a miuit. Annyi mindent láttam hogy nem is tudtam hogy tudja, mikor még az RMN3-am volt.
Tényleg ezeket megéri megnézni mert akkor jön rá az ember hogy wazz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest