- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4393 üzenetére
De igen már én is megtaláltam!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4389 üzenetére
Forumtars írt a xiaomi egyuthatorol nem is olyan régen,milyen igaza van! Csak nem találom ezt a bejegyzést...
De majd lessz időm megkeresem. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4387 üzenetére
Hát nem max az biztos! Viszont van B20,igaz az nfc ebből is kimaradt.
-
bebe159
aktív tag
válasz
Trailblazer #4260 üzenetére
Aprón vannak jó xiaomik olcsón, ha hamar kell.
lovi27
Én máshol azt olvastam, hogy van és fehér színű. [link]
De ha valakinek itt a topikban van, meg tudna erősíteni, illetve cáfolni minket. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4258 üzenetére
Persze,ertem mindenki fizetésből el(persze vannak kivételek) igen az ember ilyenkor meggondolja h mire költ,ha felere esik a bevétel. Nekem is abból lett elég hogy meg vásároltam mindig az aktuális csucstelt(samu parti voltam),és igazán csak kidobtam a oenzt. A xiaomi tökéletesen megfelel a munkához,es bem utolsó sorban harmad annyiba kerül.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4256 üzenetére
Én nem tudom,de szerintem elég jó árban van,en most váltok max1-ről max-2re fekete,b20 as variansra. És szerintem ez a 78e ft is ár,ehez a telhez,nagyon jó. Ennel olcsobban nem hiszem,hogy ilyen minőségű telt veszel. Az hogy visszalepes,persze a proci gyengébb,(elméletben) deba kollegam aki már 2 hete használja,pl játékra is (real racing stb) simán viszi,nem akad,semmivel nem rosszabb mint a 1verzio.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #4254 üzenetére
Akkor viszont az érdekes lehet,mert a sd625 ezzel az akkuval csodákra képes üzemidőben!
-
bebe159
aktív tag
válasz
Trailblazer #4252 üzenetére
Sokkal nem rosszabb a 625, főleg ha nem játszik az ember. Nekem bejön a hosszabb akkuidő.
-
joelke HU
őstag
válasz
Trailblazer #4151 üzenetére
De elméletileg igen. [link]
Mondjuk azt nem tudom mennyire megbízható a bolt főleg gari miatt. De lehet jobban járnál spemallról, nekik van magyar raktáruk is. De asszem az ár ott is ennyi.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Trailblazer #4146 üzenetére
Én 262.9$-ért vettem flip tokkal és védő üveggel együtt. Messze van az a 300 dodotól.
Most néztem a Xiaomi online store-nál 10 dollárt drágult így 265$-tól indul 4/64GB.
(#4147) *Mukeey*
Max 1 -ről szerintem is tök felesleges cserélni. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #4146 üzenetére
300$ körül van mindenhol most.Átszámitva dhl stb. kb. 90ezer Ft környéke.
Az nagyon tetszik benne hogy van fekete,brutál jól néz ki😊
De annyival nem jobb a max1nél,hogy cseréljem... -
DonLaca@
senior tag
válasz
Trailblazer #4115 üzenetére
Kösz. Ez végre egy darabig működik de 7 percenként ez is kifagy. Olyan mintha időzítve lenne.
Más. Fejlesztői beállítások / OEM-feloldás / Rendszerbetöltő feloldásának engedélyezése kapcsoló mit csinál?
Ha bekapcsolom akkor az "eszköz védelmi funkciók nem fognak működni" figyelmeztetés kapom. -
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #4073 üzenetére
Nyáron ez mindenhol így van vallástól, felekezettől, nemtől függetlenül. Elég csak a mobilos pesti bérlet vásárlásra gondolni. nagyon nyár szaga vannak annak is.
Amúgy nem szokott a kínai dolgokkal gond lenni, elégedett vagyok velük. Ennyit meg el tudok fogadni. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #4040 üzenetére
Ha már ennyi penzt fektetnek be,akkor csak van annyi eszük hogy az eddigi jól megszokott kínálatot adják. Még gondolom csak észre veszik az eddig eladott nemzetközi verziokbol hogy mire van kereslet és igény.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3883 üzenetére
Nem a tiédre akartam válaszolni, csak mellényúltam. Korrigáltam.
-
Charx
senior tag
válasz
Trailblazer #3876 üzenetére
Igazatok van, 1-2 ezerért cserébe tehettek volna egy jobb szenzort.
-
2o1i
senior tag
válasz
Trailblazer #3874 üzenetére
Szerencsére nem a fotós képességei miatt vettem meg tőled ezt a kicsikét.
Kicsit tartottam a mérettől, meg hogy lassú lesz a Honor 8-am mellett, de nem adott okot csalódásra.
Eleinte furcsa volt a méret, de most már ezt látom normálisnak, a többi telefont meg apróléknak.
Persze előfordul olyan helyzet, hogy nem tudom zsebre vágni. Pl bringázni nem tudom magammal vinni.
Ettől függetlenül szívesebben használom ezt, mint a Honort (amit lehet le is cserélek majd egy másik Xiaomira).
Azok az arcok meg, amikor megmutatom valakinek... -
Kofka04
tag
válasz
Trailblazer #3867 üzenetére
Éppen távozni készülök, de köszi
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3834 üzenetére
Nekem van pont ez a kettő,Note 4et ajánlom,nagyon jó kèszülèk.Nem a legerősebb,viszont eszeveszettül birja az akkuja ès nagyon jó minősègű teló.Max-nál sokkal jobban össze van rakva.
Èn kivárok most a Max2-re. -
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3832 üzenetére
Mi lesz az új kiszemelt?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3775 üzenetére
Show must go on...
@Charx...én azokról a készülékekről beszéltem, melyekben nincs. (Persze, vannak már olyanok. Nekem 3 Xiaomim van, de egyikben sincs. És nem is tudok most emiatt venni.)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3773 üzenetére
(Még annyira nem jellemző, de a jövőben érezhető lesz, amikor a szolgáltatók akik nem B20-on nyomják...költségkímélés címén abba az irányba lépnek, hogy adok 4G-t meg 2G-t, mondván, már minden telefon 4G képes, felesleges a 3... No, akkor majd lehet érezni, hogy 4G helyett 2G...)
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3761 üzenetére
Sajnos ez a hátránya a nagy méretű kijelzőnek. MAX-ot is törtek már meg itt a fórumon egy páran.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3758 üzenetére
Megértettem. Nem voltam befeszülve.
Igen sok alternatíva van már MiMaxra.
[link] "Píszjá!"
Kínai oldalt linkeltem és odaírtam, hogy hamarosan beszámolok mádzsárul... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3756 üzenetére
Peace..
Nincs gond...
Erre találták ki a custom (főzött) megjelölést.
De legyen alternatív...ha akarod.
Kinek a pap, kinek a Papp-né... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3754 üzenetére
Már hogy érted hogy alternatív?
Portolt FLYME 6.0 MiMax-ra.
Custom ROM. -
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3750 üzenetére
A telefonban nem találtam olyan opciót, de lehet, hogy csak átsiklottam valami felett, hogy biztonsági töltést alkalmazzon, mint a laptopomon. Ott nem engedi, ha jól emlékszem 70% fölé tölteni, ha ezt a funkciót bekapcsolom. Mindig is úgy töltöttem a telefont, hogy rátettem a töltőre, amikor meg eszembe jutott, levettem, így gyakran 100%-ig feltöltötte, de ameddig nálam voltak a telefonok, max. 1,5 év, nem tapasztaltam, hogy romlott volna az akuidő egyik telefonomnál is. Szerintem különösebben nem kell ezzel foglalkozni. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy nagyon, vagy teljesen ne merítsük le, mert akkor már elindulhatnak olyan folyamatok, amik nem visszafordíthatóak, és károsíthatják az aksit. Illetve gagyi töltőt se használjunk, mert lehet, hogy nem tolerálja, ha megküldik 5 amperrel.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3748 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3742 üzenetére
Szerintem ez ugyanúgy sorozatgyártásban készül, mint minden mostanában.
És mint tudjuk a sorozatgyártás bizony selejttel is jár...ami viszont nem teljesen hulladék selejt, azt bizony beépítik.
Beszereztem egy Mi3w-t (SailFish OS-t tesztelni, használni) ami ugye nem egy mai darab, de olyan feszes az USB csatija mint semelyik másik Sáomimnak...
Szóval attól tartok, ez szerencse kérdése is...és nyilván használati stílus kérdése... -
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3733 üzenetére
Azèrt a Mix az egy kicsit más kaliber.A max közèpkategóriás,a Mix pedig egy exkluzív új csúcskat.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3717 üzenetére
Kerek egy èves modell,kb fèl árban lehet eladni.Ez így van minden telefonnál,nem a legjobb befektetès.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #3722 üzenetére
Én mint már írtam annó adtam el a hardverapron a bátyamet, és való igaz 1 nap alatt elvittek,mint ahogy a forumtárs írta. De sajna kicsit árban sokert tartod,3 hete vettem 64.000 ért vadi újat ,itthoni garival. (mert az enyim megsínylett egy kis balesetet)Tehát ahogy írtam,50-60 e ft. közti áron jobban nem tudod már eladni.
Privatban küldtem neked egy linket ,ő keres ilyen telt. Egy próbát megér! -
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3720 üzenetére
Sajnos a mérete miatt nem a széles tömegek telefonja, meg már nem is a legfrissebb vas. Dobd fel a jófogásra is, ha tag vagy esetleg a vaterára is, ott sokkal többen nézelődnek, mint a hardveraprón.
-
ajca
tag
válasz
[link]
Ilyen áron is van -
Jhonny06
veterán
válasz
Drágán adod, én szeptemberben Spemall-ról ugyanezt a verziót újonnan, 2 év garival rendeltem mindennel együtt kb. 10k-val drágábban, mint amennyiért adod. Használtan 50-55 körül reális.
Kb. ugyanennyiért újonnan is meg lehet venni. Oké, arra még rájön a postaköltség, meg ez az, de akkor is. Plusz ugye hamarosan várható a Mi Max 2.
-
válasz
Trailblazer #3702 üzenetére
Nekem most telepiti.
Közben vettem észre, hogy A stable rom még droid 6-os verzió. Várható hogy ezt is frissitik valamikor 7-re, mint a china romot?
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3659 üzenetére
Ez hasznos infó, érdemes lenne az összefoglalóba belerakni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3658 üzenetére
Viszont így már vissza tudtam rakni a régi rendszeremet, utána ki kellett ütni a lockscreent, majd újra megadni.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Trailblazer #3656 üzenetére
Tedd fel ezt a TWRP-t, ennek van egy olyan funkciója (Advanced -> Reset lockscreen), hogy restore után reset-elni tudja a lockscreen védelmet.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3654 üzenetére
Kipróbáltam, viszont inkább visszatettem az eddigi stable-t TWRP backupból. Ez le is zajlik, viszont immár nem tudom feloldani a telefont, mert az ujjlenyomat-megadáskor begépelt biztonsági kódot nem fogadja el! Előtte viszont tökéletesen működött, hiszen ez egy működő recovery backup. Nem értem ezt az egészet. Most rakhatom újra a rendszert? Hiszen nem tudok hozzáférni a telefonhoz, mivel nem tudom feloldani. Egyéb megoldás van a "kiütéshez"?
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3652 üzenetére
A pro volt a prime korábbi neve, a 3/64 és a 4/128-as tartoznak ide.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3650 üzenetére
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3648 üzenetére
Melyik twrp van fent, honnan töltötted le?
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3645 üzenetére
Nem mindenhol tesztnek md5 ellenőrző fájlt is a zip mellé, de ha van, érdemes azt is letölteni, mert a twrp ellenőrzi a zip helyességét.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3645 üzenetére
De így se nem jó. Sőt, az előző dev kiadás is le volt töltve, azzal is ugyanez. Ezek után nem tudok másra gondolni, hogy TWRP-vel bukó ezt felrakni? A stable simán felment, azóta is azt használtam. (Mivel mióta megvan a készülék - március eleje - nem volt frissülés e téren Prime-ra, sőt már ez a rom sincs fent a hivatalos oldalon, ahogy pár hozzászólással ezelőtt említettem.)
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3643 üzenetére
Próbáltad még egyszer letölteni, vagy a zip-et pl. pc-n kicsomagolni? Lehet, hogy csak hibásan töltődött le.
-
Kofka04
tag
válasz
Trailblazer #3629 üzenetére
Nekem a teló jelzi már egy hete, hogy van 8.2.4.0-ás frissítés (Global Stable 3/32), de nem telepítettem. Most, hogy szeretném, már azt írja, a 8.2.1.0 a legfrissebb, ami most is fent van. Már volt azóta fent 8.2.3.0 és van 8.2.4.0 is, de valahogy most úgy gondolja, hogy a kettővel régebbi a legfrissebb
Pedig telepíteném az újat, hátha segít azon a jelenségen, hogy ne ragadjon be a Google Play Szolgáltatás és ne szívja le az aksimat. Remélem újra tudom majd telepíteni a legfrissebbet. Fogalmam sincs miért nem kínálja fel most, pedig 1 hete minden nap jött az értesítés. -
Tejberizs76
tag
válasz
Trailblazer #3541 üzenetére
Amint kijöttek az első Nugat ROMok, akkor feltettem a 3 hetit talán, de sebességben nem volt az igazi.
Gondoltam hátha valaki használja már tartósabban, mert nálam 3 napot bírt és ment vissza a 6.0 -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3503 üzenetére
Háááát, ha a Global Stable --> Global Developer váltás mellett döntesz és nem fut le Updateren / Frissítésen keresztül, akkor kénytelen leszel randevúzni MiFlash - Fastboot ROM - Clean all/Flash all kombinációval... (hogy a zárt BL EDL mód....nyitott BL Fastboot mód gyönyörről ne feledkezzek el...)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3498 üzenetére
Mi a gondod a dev-el?Felraksz belőle egy frisset,ha tetszik akkor nem frissitgeted,ha valami gondod van vele(nem lesz),akkor felrakod a következő péntekit...
#nougatgate megoldva😂 -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3501 üzenetére
Arra. (miui_MIMAX652Global_7.3.30_bfb45ea373_7.0.zip)
ROM letölt - Frissítés alkalmazás-Jobb felső sarok 3 kis pötty-ROM telepítés kiválasztása almenün keresztül vagy lefut, vagy nem - De utána mindenképp Gyári adatok visszaállítása kell, szóval, majd ha lesz időd elmenteni mindent, majd utána...
Bár én a MiFlash-PC-nkeresztül-Fastboot ROM-Clean all módszert tartanám célszerűnek... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Nem akartam bántó lenni, csak arra gondoltam hogy (nyilván egy-egy nagyobb bakitól eltekintve) nem azt jelenti a Developer meg a Stabil között a különbséget, hogy a Stabil stabilabb...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Dev-vel jobban jársz,az esetleges hibakat is gyorsabban javitjak.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3496 üzenetére
Nincs olyan hogy végleges stable...de mindegy.
Arra várni kell, akinek az Stabil a mániája...nincs infó meddig. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3494 üzenetére
???
MiMax-ra (helium is, hydrogen is) 7.0 már a Developer (a China ROM mégrégebben), Nougat alapú... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3492 üzenetére
Az enyém nem hivatalos, csak magamnak módosítottam.
Ez pedig az OFFICIAL.
Tapasztalatom még nincs, mert nem jött OTA, hogy megtudjam mi történik.
Az én módosításom csak updater-script módosítás, hogy a TWRP nem dobja ki telepítéskor, mondván, hogy ez bizony hydrogen ROM, miért akarom én helium-ra telepíteni!
Ahogy nézem, a hivatalosban a CPU kezelésbe is belenyúltak, hogy ne csak 6 magot kezeljen, hanem mind a 8-at.
Szerintem ennyi a különbség. -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3359 üzenetére
Közben megtaláltam a flash image opciót a meglévő twrp-ben és használtam is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3357 üzenetére
Megnéztem.
Tökéletesen működik.
Nekem 3/64-esem van -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3355 üzenetére
Megnézem, hamarosan. Még ma
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3353 üzenetére
Azt írja a fejlesztő hogy közös. De még nem teszteltem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3323 üzenetére
Hát nincs mit!Igen ez csak Miui alatt működik,viszont legalább jól🙂
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3322 üzenetére
Közben megleltem. Viszont ezzel az a baj, hogy csak MIUI-n belül működik vélhetőleg a fentebb felsorolt megoldásokkal ellentétben. Mindenesetre perpill jó lesz, kösz a tippet.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3320 üzenetére
Èn a Miui saját mentèsèt használom,tökèletesen visszarakja az adatokat,mèg a login-ok is megvannak,egyedül vibert kell ujra aktiválni.Èrdekes,hogy a Whatsappot pedig nem kell.
Titaniumot nem használtam mèg... -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3319 üzenetére
Valami nagyon extrémet kérdeztem?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3300 üzenetére
Ha fenn van. És nincs SU. Updater. Jobb felső sarok. Menü. Első sor. Download update. Letölti, frissíti. Lesz újra GSM, meg WiFi.
Ha fenthagytad a SU-t, akkor ki TWRP, CleanSU.zip, reboot majd utána a fenti sor.
MiFlash egyszerűbb sokkal...
...vezettem, nem tudtam előbb válaszolni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3300 üzenetére
Végülis nincs tragédia, visszatettem a V8.2.1.0.MBDMIDL global-t recoveryből SuperSU-val együtt, pillanatnyilag nincs vele gond.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3298 üzenetére
TWRP-ből csak az előbb emlegetett módszerrel. MiFlash-sal meg clean all / flash all módban.
Én hétfőtől-péntekig teszterkedem, hétvégén meg customokat próbálgatok. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3296 üzenetére
Jelentkezz Teszternek, az a legjobb...Heti 4 frissítés.
China ROM-ok itt: legfrisseb ez: http://bigota.d.miui.com/7.3.2/miui_MIMAX652_7.3.2_331c345579_7.0.zip
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3293 üzenetére
Én China Dev-et használok abban meg van működő belső root, szóval nincs rá szükségem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3291 üzenetére
Aham. Nekem úgy méltóztatott elindulni a MIUI is. De ha nincs szükséged SuperSU-ra, akkor célszerűbb azonnal ráengedni a CleanSU-t is, mert ha fennhagyod a SU-t, akkor meg a MIUI fog később prüszkölni frissítésnél.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3289 üzenetére
Lehetséges. Csak SU nélkül nem fog bebootolni. De ezt már leírtam. Ugyanaz igaz rá, mint a backup visszaállításnál.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3280 üzenetére
Nekem is az van.
Itt gyűjtögetem a kipróbálható custom romokat: link -
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3278 üzenetére
Legutóbbi kísérletem szerint, nem tökéletesen.
Törlések után, Bakcup visszaállítás, install SU.zip (ez csak ahhoz kell hogy tudjon bootolni, ha nincs szükséged a rootra, akkor uninstall SU zip) reboot, és visszakaptam a rendszert, ami másodpercenként összeomlott, de ha már beindult, akkor a letöltött recovery rom-ot Updaterből frissítésként ráküldve helyreáll a rend.
Persze ez magántapasztalatom, mint tudjuk a Xiaominál, lehet mindenkinél másképp viselkedik.
Igaz, még azt sem tudom 16, 32, 64, vagy 128-as a tiéd.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3276 üzenetére
Azt már csak MiFlash-sel. Clean all.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3274 üzenetére
Azt nem írtad milyen romon vagy.
TWRP módosítja a boot.img-t. Utána nem bootol.
Telepíts egy SuperSU zipet, elméletben utána indulnia kellene. -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3273 üzenetére
Azóta sem indul, tehát valami komoly baj van...
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3255 üzenetére
Lehetett recovery-t zárt bootloader-rel is telepíteni, azóta nem tudom, hogy ez változott-e. A leírásban benne van, de nem ajánlott. Nekem a felrakott eu rom egyik változat bootloop-ba került emiatt. Persze miután ebbe került, utána a fórumon márt írták, hogy mit kell csinálni, hogy így se legyen gond. A főzött romoknál szinte mindig alapfeltétel a nyitott bootloader, így érdemes kinyitni. Ha el akarod majd valamikor adni, simán vissza tudod zárni.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3254 üzenetére
Nekem 2 nap alatt megküldték a választ.
-
Criminal017
őstag
válasz
Trailblazer #3254 üzenetére
Nekem egy nap alatt elfogadták a kérelmem, este igényeltem, másnap már nyitottam.
Zárt bootloaderrel nem kísérleteznék, az ördög nem alszik.
-
Criminal017
őstag
válasz
Trailblazer #3252 üzenetére
Bármit, csak angolul. Nem fogja őket érdekelni, elfogadják.
"I got my phone with webshop ROM and I would like to install an official ROM. Please accept my application."
(Remélem jól írtam, kissé megkopott az angoltudásom.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest