- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
-
fisi
senior tag
-
fisi
senior tag
-
fisi
senior tag
Képek a 3.-ik böngészővel. Mi browserrel nem tudok képet berakni mert kiirja hogy nincs app amivel tehetném, Operánál egyik nézetben sem jön ki a kép beillesztese funkció, most Chromeval szaladok neki..
Ezzel sem nyit meg semmit.. Király. Van olyan böngésző ahol működik a kép beillesztese funkció? -
Balage700
tag
Jó, tudom nem lesz DSLR minőség...
többi telefonomhoz képest tünt fel.
Más. Felraktam a MI PC Suite-ot de nem látja a telefonomat, ami MI MAX 2. Látja hogy valami csatlakoztatva van valami, de azt írja ki, hogy frissítsem a telefonomon a szoftvert. Mit lehet csinálni ilyenkor? Windows 7. -
DonLaca@
senior tag
Nekem egy töltéssel 15 óra körül van a SOT. Ez nagyban függ attól mennyi időt vagyok jól megvilágított helyen mert akkor az automatika megemeli a kijelző fényerejét. Ami ugye a legnagyobb energia fogyasztó.
A piros csík meg azért olyan sok mert rossz a térerő a területen. 4G hálózaton próbál maradni a telefon de az van a legkedvesebb helyen jó minőségben. Telekomos vagy? Mert akkor törődj bele. A sok hálózat keresés is meríti a telefon rendesen. Próbálod ki a 3G-n hátha jobb.
Amúgy a 3G (H+) én semmilyen sebességbeli hátrányt nem veszek észre ha átvált rá a készülék. -
-
Milestone2
nagyúr
Ezek nem bajok, hanem meg kell ismerned az új rendszeredet.
Ennél bekapcs+hangerő le egyszerre a screenshot
Vagy a beállítások menüben, a gombok és kézmozdulatok menüben beállítasz egy mozdulatot.
Alapértelmezette nehet a képernyőn 3 ujjal egyszerre lefelé húzás van beállítva... -
Milestone2
nagyúr
Gyári romon így működik a leolvasó...
Az EU ROM, meg a Global ROM nem ugyanaz...Mellékelj már egy képet a System/About phone (Rendszer/A telefonról menüről)
Pont azt írtam le az előbb, hogy bootloader nyitas nélkül s root nélkül sem tiltani, sem törölni nem tudsz system alkalmazásokat...
-
TpS
őstag
-
OberMotz
aktív tag
Mert van rá támogatott LineageOS (a MIUI-nak mondhatni nem vagyok híve)
. A kamera mondjuk egy atrocitás a Z Ultrában (kb. 2 évig használtam egyébként, nagyon szerettem a kamerától eltekintve, de szegény elromlott), ehhez képest a Max-szal kellő odafigyeléssel piiszok jó kis képeket lehet lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest