-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
zoltannagy #4223 üzenetére
Ez nem chrome hiba: [link]
Legtobbszor nalam is chrome alatt jott elo 10-esen, aztan par honapja atmentem lineageos-ra de meg ott is jelen volt
Vegul amiota AICP romot hasznalok (cirka 1 honapja) azota 1x se tapasztaltam ezt a hibat, azelott naponta elofordult szoval az elobb emlitett custom rom alatt biztosan javitva van, amugyis 100x jobb a gyarinal szoval batran ajanlom azoknak akiknek mar tele a tokuk az elcseszett gyari rommal -
dh66e
veterán
válasz
zoltannagy #4216 üzenetére
Nagyon idegesítő tud lenni,remélem javítják.
Nálam van hogy hosszabb időre lefagy,ilyenkor képernyő ki-be kapcsolás negoldja. -
darvinya
titán
válasz
zoltannagy #4216 üzenetére
Chrome hiba.
-
plömplöm
őstag
válasz
zoltannagy #4127 üzenetére
hát pont ezért azt állítsd be, hogy kérdezzen rá a hívásindításkor, ahogy azt is ott lehet beállítani, hogy melyikről küldjön sms-t
-
ntomka
nagyúr
válasz
zoltannagy #4125 üzenetére
Beállítások - Hálózat és internet - SIM kártyák
-
ntomka
nagyúr
válasz
zoltannagy #3920 üzenetére
Sok frissítésre mostanában nem várnék, a vírus miatt ott most nagyon megállt a meló.
-
trance89
őstag
válasz
zoltannagy #3913 üzenetére
Nálam sem rezeg a teló valamelyik év végi (okt-nov tájéka) frissítés óta, valamit ott tönkrevágott a frissítés szoftverileg mert a motorral semmi baj, rezgőmotor tesztelő app-al próbáltam úgy simán megy.
Gondoltam ha megjön a 10-es és nem javul meg akkor csinálok egy reset-et de mivel minden más működik gond nélkül inkább szarok rá, okosóra rezeg a kezemen így a teló maradjon csak szépen csendben -
ntomka
nagyúr
válasz
zoltannagy #3915 üzenetére
Ne zavarjanak mód nincs véletlenül bekapcsolva?
-
ntomka
nagyúr
válasz
zoltannagy #3913 üzenetére
Beállítások - Hang - Rezgés híváskor
-
ntomka
nagyúr
válasz
zoltannagy #3855 üzenetére
"Jogosultságra van szüksége"
-
TaylorPro
addikt
válasz
zoltannagy #3819 üzenetére
Szia!
Ezt szerintem soha nem tudjuk meg.
-
Steve2006
tag
válasz
zoltannagy #3773 üzenetére
Mindegyik iGO Nextgen verzió működik Android 10-en.
-
ntomka
nagyúr
válasz
zoltannagy #3778 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
zoltannagy #3778 üzenetére
G.Térkép-nek van offline funkciója és letölthető a térkép, de az navigálást nem enged, mert az aktuális helyzethez net kell.
De ha már térkép le van töltve, akkor már szinte semmilyen net fogyasztása nincs.
Amúgy nem is értem, hogy okostelon nincs 5MB net, hogy elnavigáljon.
(Pár napja 150KB kellett Bp.-i navigáláshoz)
Vagy ott Here(volt Nokia térkép app) ami tud letöltött térképből navigálni és átlagban havonta frissül a térkép. -
darvinya
titán
válasz
zoltannagy #3775 üzenetére
Utóljára Wm -en használtam 2009-ben iGo -t, azóta van sokkal jobb térkép app-ok.
Utóbbi 5 évben köröket ver Google Térkép app-ja, ami eleve adott.aprokaroka87
Egy béna app miatt miért?
Benne lévő térkép majd 1 éves, tehát nagyon nem aktuális.
2010-ben ismerős ragaszkodott hozzá, hogy szilveszteri sofőr szolgálat alatt ezt használjuk (inkább csak Ő), s Érden belevezetett a szakadékba.
Csak azért nem estünk bele, mert figyeltem, láttam, hogy nincs tovább út és megálltam. -
darvinya
titán
válasz
zoltannagy #3773 üzenetére
Vagy inkább iGo nem kompatibilis 10-el, ez elő fog fordulni.
-
darvinya
titán
válasz
zoltannagy #3747 üzenetére
Ilyen nincs Android One rendszeren, max. egyes gyártó saját rendszerén, pl: MIUI (Xiaomi sajátja), EMUI, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest