- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
Steve2006 #4484 üzenetére
Látom többfélét is linkeltél. Ezek közül mit próbáltál ki? Nekem fontos, hogy ha már custom romot teszek fel, az támogatva legyen.
Most felraktam a lineage-et, de nem vagyok 100% elégedett. Körülményes rendesen felrakni és csak kisebb gapps csomagokkal működik. Azt legalább elértem, hogy az opengapps mini-vel felmenjen, így a launcher az legalább pixeles. A rom amúgy nem lenne rossz, de látszik, hogy aosp az alap és nincsenek áthúzva az elemek stockosra.
A hivatalos pixel rom nagyon jó volt, amíg nem kezdte el utóbbi időben azt játszani, hogy magától elindította a zsebemben a zenét és/vagy random újraindult. Ugye az uccsó rom meg bugos ahogy van. Jó lenne, ha valaki átvenné, mert az szuper volt.
-
-
zivorad
csendes tag
válasz
Steve2006 #4373 üzenetére
Nálam ha az info menüben a jobb felső sarokban lévő három pontra bökök, azon belül pedig az IMS szolgáltatás állapotára akkor a fenti képeket adja ki. Az első a Digis kártya, látszik hogy az IMS regisztráció regisztrált és minden rendelkezésre áll csak a vowifi nem (hogy miért fogalmam sincs), a második pedig a T-s kártya ahol semmi sem áll rendelkezésre, pedig minden ugyan úgy van beállítva. Nem tudom mire jó az IMS regisztráció, de eddig amit találtam róla, hogy összefüggésben van a Volte hívásokkal. Na meg az UT - felület, ami a Diginél rendelkezésre álla T-nél nem, a gugliba beírom akkor útfelületes oldalakat mutat.
Még, hogy nálam nem működik az egy dolog, de a feleségem és a lányomnak P-smart telefonja van egyiket a T-nél vettük és azon sem működik, a Digi igen, a fiamnak ugyan ilyenje van, azon sem működik a T, csak a Digi. -
TaylorPro
addikt
válasz
Steve2006 #3742 üzenetére
Én is így. Csak én egyből a decemberit Miflash-sel, majd OTA rá a 10-et. Ez után teljes gyaru recoveryből, majd visszaállításkor a beállítások vissza állítását kihagytam mert ez bugot okozott ami a Pixel rom hozadéka volt.
Más: Szerintem nagyon jó lett ez a 10-es verzió. Még nem találtam hibát. Viszont az igaz hogy a Pixel Experience rom szintén nagyszerű. Ott valóban működik Novával is a gesztus vezérlés és a Gcam is. Még el is gondolkodtam hogy visszatérek a Pixel romra. Egyedül ami nincs a HD hang, és 4G+-ban gyengébb. Ritkábban vált 4G+-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Padavan firmware
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Battlefield 2042
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest