Hirdetés
- iPhone topik
- Jövő héten mutatkozik be a Honor Power
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Victoryus94 #8067 üzenetére
Akkor lehet ez a baj, nekem még december elsejei Oreo van fent, akkori a biztonsági csomag, azóta nem jött ki frissítés, legalábbis nem talál. Bízom benne, hogy megoldódik a probléma, végül is képeket jókat készít, csak hát azért bosszantó ez a hiba.
És ahogy látom valóban nem csak én vagyok vele egyedül. Köszönöm a másik két fórumozónak is, akik ezt megosztották velem. Remélhetőleg hamar orvosolják a dolgot.
Van olyan, aki ettől függetlenül nem a gyári fényképező appot használja? Ha igen, akkor melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Robotporszívók
- EAFC 25
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kompakt vízhűtés
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest