- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
redelectro
csendes tag
https://www.aliexpress.com/item/33040480438.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.48e74c4dbrGyrb
Üdv, én ezt használom, teljesen jól érzékel vele mindent, no bubi, viszont minimálisan belóg oldalt és felül. kb 1-1 mm-t. -
Userlook
tag
-
Userlook
tag
Üdv
Én használom az első naptol QFKEUXM. Nem találkoztam semmi nagy bugal. Annyi hogy az ujjlenyomat olvasó animációja hol megy hol nem. De az sem zavar nekem az teljesen mind1. Nem tudok véleményt mondani az Aod-rol mert soha nem használtam és nem is fogom, szerintem legrosszabb dolog amit elkovethetsz egy amoled kijelzős teloval. Be ég meg hamarabb fog veszíteni a fenyerejéböl is. Szerintem nyugodtan ted fel nem merül jobban szinte úgyan az mint a Miui 10.
-
bl4ze
veterán
Oké, ezt köszönöm: beállítottam.
De ez azért nem teljesen normális, hogy teljesen csutka fekete a képernyő telefonálás közben, ha elveszem a fülemtől.... És így kell letenni a hívástA hívás adatait sem látom stb.... Erre valami megoldás, hogy ne zárjon le a képernyő full feketére hívás közben ?
Köszönöm. -
fujifilm1
senior tag
Szia,
Bár ezt én semmiképp nem nevezném mokolos romnak, ahogy az összefoglalóban idézőjellel így szerepel:
"és van a "mókolós" EU rom (xiaomi.eu) ,amit magadnak kell telepíteni bootloader nyitás után. Ez utóbbira szoktunk átállni. "én global rommal kapam itthon. boot loder nyitás és TWRP után raktam az EU-s stabilt.
-
*RLaci*
addikt
Jól, meg sem jelenik a fogyasztási listában.
Több amoledes telefonomon használtam amin nem volt értesítő LED, nem dobta meg egyiken sem a fogyasztást. Jól paraméterezhető app. Persze be kellett állítani neki a miuin minden engedélyt,jogosultságot,hogy rendesen működjön, ne zárodjon be. Az extráit nem használom, csak az ikonos értesítés jelzést, az akku evő funkcióknál a beállításoknál felhívja a figyelmet a megnövekedett akkumulátor használatra. -
enzahobi
aktív tag
Te is? xD a lényeg: wifi és mobilnet off, aztán töröld a frissítések app cachét, vagy a teljes adatát. Ha teljes adatot törölsz akkor érdemes utána megnyitni, továbbra is net off és beállítani hogy mé véletlen se fissítsen. Az értesítés azonnal el kell tűnjön, nekem reboot után még a kis piros karika sincs már ott a settingsben.
Elvileg amugy egy cache törlés is elég nekapcsolgatás nélkül, de úgy van hogy vissza jön az értesítés.
-
duo
addikt
mi9T
nálam a 11-es EEA rom is jó volt, de az eu stable is. rootlotam is, de végül nem pucoltam semmit. kivéve a googe billentyűzetet mert az vmiért laggolt szövegbevitelnél. nem minden esetben. most swifkey van helyette.
én mindenesetre szerintem unrootolom. nem érzem szükségét. adb debloat után persze -
spect80
senior tag
Ez engem is érdekelne, mert root nélkül semmelyik sem rögzíti a másik fél hangját. Most roolt-olva én a Magisk-ból letöltött SKVALEX-et használom, ami nagyon jó, csak éppen 15 múlva lejár ha nem veszem meg 3000Ft-ért a pro verziót.
@(#4681) beyruth82
Nekem a global ROM-ban Google dialer van, abban nincs hívásrögzítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ALIENWARE Area-51 R5
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest