- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
enzahobi #10109 üzenetére
Köszi szépen! Próbálkoztam több módszerrel, de ez az App Cloner hozta meg a várt sikert. Pár fasza funkció fizetéshez kötött, de alapokkal is létre lehetett hozni 2 azonos programot, amivel kibékültem (amúgy 3 lett volna az igazi).
U.i.: Faby-nak is a szándékot!
U.i. 2: Ha már itt tartunk, valaki tud működő Magisk modult ahhoz, hogy a Google Camerák tudjanak 48 megapixellel fényképezni? Egyet javasolt egy weboldal, elvileg direkt 9T-hez, de telepítés után nem indultak a fényképezők. Ill. ez a Magisk repertoár nagyon szerény, alig van fent pár dolog. Hol van ezeknek a legjobb gyűjtőhelye? Hozzá lehet adni repo-t (mint régen iPhone-hoz), ami után további szerverek moduljai is látszanak?
U.i. 3: RiruCore + edExposed-dal próbálkozott valaki? Nekem akkora bootloopot csinált, hogy fél nap alatt tudtam csak helyrehozni.
-
sandró60
addikt
válasz
enzahobi #8120 üzenetére
Sajnos nálam nem működik a (7.2 is már haszálható pie alatt) ezt írtad.Nálam a szelfi kamera nem müködik!Csak egy sötét kijelző van és még ráadásúl nagyon körülményes a kilépés a programból.Mit lehet csinálni?Amúgy jó fényképet készít,de ez a szelfi dolog nem okés.Valamit nem állítottam be?A telefon 9T 64Gb
-
válasz
enzahobi #8125 üzenetére
Sikerült chrome-on keresztül. 😊
Hát nem tudom.Elsőre nekem is jobban tetszenek a gcamos kepek de egyértelműen sötétebbek és emiatt a színek is teltebbnek tűnnek.A gyári világosabb és fakóbb de a belenagyîtásnál viszont a minőségük teljesen ugyan olyan egyik sem tisztább vagy zajmentesebb a másiknál. -
nfsu17
veterán
válasz
enzahobi #8111 üzenetére
köszi.
Nálad azt mondom, hogy a gcam "nyert", bár a 9T pro az nem 9THasonlót én is csináltam az udvaron, nekem mindig sötétebb lett a gcam ilyen fényeknél.
gyári (hdr): [link]
gcam (talán hdr++): [link]
Ne mondjátok, hogy itt a gcam lenne jobb. A "vastag" vonalak sem tetszenek itt annyira.
Miért nem húzta fel lent az árnyékot? Volt pedig miből, lásd a gyári meg tudta oldani. -
zkosaras
aktív tag
válasz
enzahobi #7963 üzenetére
Köszi a Tasker-es tippet, kipróbálom majd.
Sajnos nekem gyakran kell változtatni a csengés hangerejét, pont a két véglet közt.
A régi mód, miszerint azt a hengerőt állítja a rendszer ami éppen aktív (alapból csengés, ha szól vmilyen media akkor azt) szerintem tökéletes volt.A képernyőmentéseknek a Pictures/Screenshot mappában a helye.
Az órát még nyomozom. Próba képpen kikapcsoltam rajta a wifi-t és úgy tűnt ez megoldja, de most megint nem OK.
-
válasz
enzahobi #7158 üzenetére
Ok rendben de akkor hogy hogy össze vissza használattal, állandó gyorstöltéssel, éjszaka állandóan a töltőn hagyott telefonnal a huawei mate 10 pro-m 1 év 8 hónap után is ugyan olyan képernyő időket és üzemidőt produkált mint újkorában(vagy épp előtte 1 év után a xiaomi telóm)? Akkor én vagyok a világ egyik legszerencsésebb embere hogy eddig még egyetlen telómnak sem romlott az aksija 1-2 év leforgása alatt, a világ összes többi emberénél viszont már nem így van?
-
válasz
enzahobi #7153 üzenetére
Sok helyen,videókban de még komoly mobilos "szaklapokban" is írják mondják 40-80 közötti állapot a legideálisabb az aksi számára es a többi okosság.Ok számoljunk csak utána.Ha mindig 40-80 között tartom akkor az aksinak mindig csak a 40%-át használom ki aztán megy a töltőre.Ha 20-100 között az azt jelenti pontosan a dupláját.Tegyük fel hogy tényleg igaz ez a 40-80 közötti dolog(amúgy nem az) akkor is mennyire kíméli így az aksit az ember?Mondjuk 2 év alatt semmit nem romlik a másik használattal meg fele annyit bír mint újkorában?Az nagyon jó csak kár hogy akkor még mindig ugyan ott tartunk mint 20-100 közötti használattal, hiszen 80%-ot annyi idő alatt merül 2 év után mint a 40-80 közötti 40%-et feltételezve hogy ez utóbbi a 2 év alatt semmit nem romlik.Ennek aztán akkor tenyleg sok értelme volt😂😂😂
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
enzahobi #6287 üzenetére
Itt vagyok Szilas mellett én is, szívesen tanulnék pár fortélyt, pl taskert használni.
Ha lenne kedved összefutni, megköszönném.
Nekem a lebegő ablak fontos, gyakran kapok telefonszámot e-mailben pl, akkor nem kell másolgatni, meg semmit, rányitok a dialer-t, és már hívom is. Ugyanez akkor is, ha egy e-mailben 6-8 tétel van amit össze kell adni, és a naptár is gyakran jön jól.
Az osztott képernyő ezekhez képest múlt század -
trouble
senior tag
-
fujifilm1
senior tag
válasz
enzahobi #6142 üzenetére
Szia,
Mivel nem használok záróképernyőt (Settings -> Developer options -> Skip Screen lock)
ezért azt nem próbáltam, - látom közben kaptál választ.De ami nagyon hasznos volt nekem hogy itt olvastam hogy
Nova launcherrel működik a dupla koppra kikapcsolás.
Egy ikon mentes üres területen kell kettőt koppintani. (nyitott alkalmazásnál előbb Home gomb aztán mehet a dupla kopp)A dupla koppintásra ébresztés meg a
Settings -> Ambient display & Lock screen -> Double tap to wake or turn off screen-re kapcsolható be.Mindkettő nagyon hasznos! (power gomb fóbiában szenvedők
figyelmébe ajánlott)
-
mgTerminator
veterán
válasz
enzahobi #6051 üzenetére
Na látod erre nem jöttem még rá, de ahogy fejlesztik appot úgy jönnek az új dolgok.
Egy biztos, a Mix 2-met navigálni használom, ott beállítom hogy 3900mV-ra töltse, ha azt eléri akkor a töltőből eszik tovább. Lényegében olyan mintha rajta hagynánk a töltőn csak nem 100%-on all hanem 60% környékén.HelixP: Természetesen!
-
mgTerminator
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
enzahobi #6040 üzenetére
Én kipróbáltam a gesztust (S9-en eltűnnek a gombok, de ha a gomb helyén húzod fel az ujjad, azt csinálja, mintha a gombot nyomtad volna), de ez túlbonyolított már nekem, úgyhogy vissza tettem a gombokat. Nekem egyszerűbb, így van screen-off gombom is, bár azt sem szoktam még meg.
-
kelly416
veterán
válasz
enzahobi #6016 üzenetére
Egyrészt úgy érzem kicsit, hogy a kijelzőt is kímélhetnéd, és köthetnél egeret rá, hogy ne kopjon (bocs, de a power gomb ilyen szintű kikímélésél ez ugrott be), másrészről meg értem, hogy mi mindent szeretnél és hajrá-hajrá! Szeretem, ha az emberek ennyire vágynak egyediségre és tesznek is érte, gondolkoznak, terveznek és megvalósítanak. Az ilyen embereknek tisztelettel adózom bármikor.
Csak ez a kímélés varia sok nekem, de hát nem vagyunk egyformák (szerencsére) és én el tudom fogadni, hogy más ennyire vigyáz mondjuk az akkura, én csak tapasztalatomat írtam le, hogy szerintem az akkuk már gyárilag kímélően vannak beállítva és azt is tapasztaltam, hogy nem romlanak ezek olyan könnyen. -
kelly416
veterán
válasz
enzahobi #5994 üzenetére
Igen, ezt tudom, de ha már egyszer gyárilag belőtték a határokat az elektronikus szabályozással, minek korlátozzam magam még jobban? Volt telóm, ami 2,5 év aktív használat után sem merült sokkal jobban, mint újkorában, a maradékot meg simán be lehet tudni az egyre éhesebb appoknak szerintem. Még egy messenger vagy chrome sem annyit kér enni, mint két éve, de még egy nyomorult passziánsz sem.
-
kelly416
veterán
-
ALgore2
tag
válasz
enzahobi #5857 üzenetére
Felesleges boxolnom veled, mert ami tény, az tény, gyenge szar lett a hangerő!
Ha Te, képtelen vagy elfogadni más tapasztalatait, kár beleböfögni dolgokba!
Mint mondtam, szar fülessel, jó fülessel, hiper-szuper fülessel is szar, majd ugyanaz a füles másik teloknál, akár xiaomi, tökéletes hangzású és erejű!
Ergo :a Mi9T Pro, sokkal gyengébb, mint bármely más telefon, általánosságban! Ennek lehet oka a ratyi szabályozás, de hadd döntsem el én, hogy mennyire legyen hangos a telo, ne feltétlen legyen rosszabb, mint az előző vagy másik. /lásd az hsz-ekben és más fórumokon /.
És mivel ez a tény neked csak, "rossz vélemény", a továbbiakban nem is releváns a hozzászólásod! -
ALgore2
tag
válasz
enzahobi #5828 üzenetére
Hangos zene?....
7 éve vagyok, kizárólag xiaomi használó, zene készítéssel is foglalkozom, kellően jó minőségű cuccaim vannak és bő tapasztalatom ahhoz, hogy a "rossz" véleményemet elmondjam, amit mellesleg, világszerte tapasztalnak....
Talán, ha nem lenne fülzúgásod, akkor érzékelnéd, hogy a mi9t pro hangja, túl gyenge!
Mint írtam korábban, több eszközzel és telefonhoz viszonyítva IS, egy fos a hangerő, a minőség átlagos!
Egyébként, lehetséges, hogy rom hiba és bízok benne, hogy javítják ezt!Jaaa, és ezek a dolgok, kizárólag a VEZETÉKES FÜLESRE vonatkoznak, ahogy az eredeti kérdésben is volt!!!!
Bt-s külsőn vagy kihangosítva nincs gond a hangerő el!!! -
spect80
senior tag
válasz
enzahobi #5741 üzenetére
számomra nagy talány ez a dc dimming. mert eddig csak a pozitív dolgokat olvastam róla, így kérdés, hogy miért van egyáltalán ilyen kapcsoló és miért nincs folyamatosan bekapcsolva ha csak előnye van? ráadásul a jelenség, amire kitalálták nálam még semmilyen körülmények között nem jelentkezett, szal passz.
-
Obyboy
addikt
válasz
enzahobi #5728 üzenetére
Nem tudom mennyire képes beégni a mai amoled de szerintem ennyi idő után még nem kellene látszania semminek. Ha jól tudom a régi amoledek is hosszú hetek vagy hónapok után égtek be.
Jó a (#5730) spect80 javaslata, teszteld a kijelző színét ott ki kell derülnie a beégésnek. Beállítások / telefon / kernelre klikk klikk klikk / 7. display
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest