- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
spect80
senior tag
nem tudom mennyi wifi hálózat van ahol laksz, de ha sok, akkor érdemes az alábbi alkalmazással megnézni, hogy melyik wifi csatorna mennyire terhelt és esetleg átállítani olyanra, ami kevésbé:
https://play.google.com/store/apps/details?id=abdelrahman.wifianalyzerpro&hl=hu -
Az állandó max fényerő roncsolná valamennyire hosszútávon, de az OLED Saver a kijelző működési elvét kihasználva egy szürke réteggel gyakorlatilag a képpont fényerejét csökkenti, tehát ezzel kíméli a kijelzőt.
A fenti gondolatmenet alapján szerintem nem roncsolja, csak "átveri" a hardvert, hogy kisebb legyen a sötét időrés, és hosszabb a világos.
De ne vedd készpénznek, nem vagyok "OLEDológus".
-
Sima 9T-n nem, mert 100% fényerőn is PWMes a drágaszágom.
A Prot pedig még senki nem tesztelte ilyen szempontból, bár az elvileg beépítve tudja a DC-dimminget, de eddig akárhány topiktárstól kértünk videot, senki nem töltött fel.
Sok OLED panel 100% on nem PWMes, ez lenne a lényege az OLED Savernek, de ebben olyan panel van ami 100%on is kicsit vibrál.
-
Sz_Imre
senior tag
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Lehet megtaláltam a hiba okozóját, xiaomi belső alkalmazás tehet róla szerintem méghozzá: Wallpaper Carousel (V7-G190904) ami szept. 25-én frissült (nálam). Előtte nem csinálta ezt, csak az utóbbi 2 napon ha jól emlékszem.
V10.3.15.0.PFJEUXM én is lefrissítettem, de a hiba maradt.
-
-
tamas.nick
aktív tag
Ezt állítsd be és menni fog a Simple NFC fizetés: [kép]
@instantwater: Sajnos egyre több ismerősömnél látom, hogy a 32/64GB-os telefonjuk plusz az SD kártyájuk tele van pakolva fényképekkel, minden hülyeséget megörökítenek, a Facebook Messenger/WhatsApp/Viber-en megosztott képeket sosem törlik ki, így 5-6000 képek is mindig ott pihennek.
Nem foglalkoznak ezekkel a dolgokkal addig, amíg nem kapnak hibaüzenetet, hogy nem tudnak több képet csinálni, meg persze vannak olyanok, akik a törlésről nem is akarnak hallani... -
-
gyvince
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- PR-Telecom
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest