- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
Racecam #4404 üzenetére
Hát az értesítés jópofa hogy felvillan a kijelző széle, a miui kezelő felületbe került app drower ami kellett, viszont nem tudom beállitani a jobbrahúzásra a google kártyákat.
Más ami tetszett nincs, az ikonok ocsmanyak és nem is tudod témával lecserélni. Szóval ha nem érzed létszükségletét akkor nem ajánlom. Szerintem ha kijön a stable lehet arra állok át mivel egyik béta se hozott nekem olyan nagy hűt meg hát
-
Maist
senior tag
válasz
Racecam #4158 üzenetére
Üdv. A leírásom a sima T-re vonatkozott, de úgy tűnik a pro-ra is igaz lehet. Igen, a fastboot bootloop hibát akkor a pro-nál is a system wipe hozhatta elő, véleményem szerint. A Mi flash program nekem mindig jól működött, persze ettől még előfordulhat, hogy nem minden gépen megy rendesen. Rendszergazdaként szoktam elindítani, úgy még nem köhögött eddig. Igen, a szóköz dolgot a Mi-flash-nél a rom telepítő elérési útjában éppen én írtam egy fórumtársunknak pár napja, nála is megoldotta a telepítési gondot.
-
kurion
senior tag
válasz
Racecam #4158 üzenetére
A recovery jelszóra:
A recovery kéri bizonyos verziószám felett, ez a jelszó az általad megadott jelköd, vagy telefon jelszó, ha ilyened nincs akkor be kell 1-et állítani. Amennyiben rajz minta van
1 2 3
4 5 6
7 8 9
alapján ahová a törés pont van berajzolva azokat a számokat kell beütni. -
Maist
senior tag
válasz
Racecam #3981 üzenetére
Üdv! Így, hogy dicsérő szavaiddal megszólítottál hozzászólásodban, akkor válaszolnék is
:
1. Xiaomi.eu, vagy Miui 10, vagy Miui 11 rom-ot tegyél fel, a heti, béta kiadást, amelyik szimpatikusabb, Miui 10 mondjuk a 9.9.6 link, vagy Miui 11-ből az első kiadást: link
2. TWRP innen a legfrissebb biztos jó lesz: link
3. Igen, ahogy írod, bár a MI9T pro más tészta kicsit, ott lehet megy a format system, stb, de szerintem elég lesz az, amit a MI9T kapcsán írtam, tehát format data, reboot to recovery, rom felmásol, telepit, wipe chace, dalvik, újra format data, majd reboot to system.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest