- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
madrac #15403 üzenetére
Ezzel a hozzáállással nem igazán tudok mit kezdeni, úgy általánosságban mondod, vagy nekem szól közvetlen? Nyilván lehet használgatni a telefont 2 generacióval ezelőtti Miuival is, amivel kiadták. Nincs egyébként semmi kifogasolni való abban, hogy egy termék end of life, az Apple sem a régi telefonokra optimalizal a 4. 5. támogatási év végén. A pénztárca vastagsága meg szerintem relatív, ez inkább lélektani dolog. Én mindig is azt néztem, hogy érdemes-e váltani, és nem azt, hogy telik-e rá vagy sem. Telefon vételen csak bukni lehet, nyerni nem igazán
-
Balzak83
senior tag
válasz
dzsordzs69 #15396 üzenetére
Ezt én is megléptem. Kicsit javult az üzemidő, de korántsem az a korábbi legendásan jó SoT van, pedig anno még a Pro-t használtam. Szerintem egyértelműen a Miui verzióugrása a ludas, bár a többi készüléket nem ismerem mondjuk, ott mi a tapasztalat, pl sima Mi9, 9 lite stb. Még gondolkodom egy teljes rom újrarakáson, hátha az segítene, de az sem túl régi, nem hinném hogy sokat segítene.
@jUUh: Mi 11 lite 5g nagyon foglalkoztat, egy nagyon ésszerű kompromisszum lenne. Mi 11i esetleg, de nem biztos, hogy +60-70et megér egy csúcslapka így 2021 közepén.
-
Balzak83
senior tag
Esélyes, hogy az autó erőlteti az AAC-t azért nem tud leváltani róla. Rádió specifikációt kell átbújni, vagy fórumok. Sok telefonnál elő szoktak jönni ezek a kapcsolódási dolgok, más márka más típusával is, főleg a gyári rádiók kényesek. Megoldás lehet egy Bluetooth receiver beszerzése, 2-3000 Ft Kínából, pl ugreen, tronsmart, blitzwolf, ezek jó minőségűek, ezekre csatlakozol a telefonnal, azok pedig jack kábellel az auxra. Szivargyújtóról megtáplálod, és kész, sose lesz vele többet gondod. Nekem erről szól a zene, gyújtás utan magától csatlakozik a telefonhoz. Mellette a gyári kihangosító is megy, telefon automatikusan átvált oda, ha hivas jön be. Ha nincs aux, akkor egy Xiaomi Roidmi is megteszi, annak sem borzalmas (annyira) hangminősége.
-
Balzak83
senior tag
Fejlesztői beállításokban van olyan opció, hogy melyik bluetooth kodeket akarod használni. Azt próbáltad, hogy sbc-re állítod? De például nálam ténylegesenvált sbc és aac között az általad említett kapcsoló is (tws fülessel). Autóban esetleg nem tudsz a menüben bluetooth opciókat állítani?
-
Balzak83
senior tag
válasz
Mr Dini #15318 üzenetére
Köszönöm a tippet, délután volt egy kis időm, és bepróbálkoztam egy ultracvm 8.1es gcammal, ez tegnap jött ki. Úgy néztem, hogy minden megy rajta, a videó is. A gyárival összevetve a képek elsőre egyformának tűnnek a kijelzőn, de belenagyítva sokkal részletgazdagabbak a képek. Ránézésre 10-15% al jobbak a beltéri képek, ez kültéren szerintem kevesebb. Éjszakai fotót még nem csináltam, ott nagyobb különbségre számítok.
-
Balzak83
senior tag
Miui naptárnál le lehet valahol tiltani, hogy a rendszerszintű sötét módot használja? A havi nézetben olvashatatlanok az események, mert fehér hátteret rak a bejegyzések mögé.
A másik kerdésm az lenne, hogy gcam alkalmazást tesztel valaki? Melyik most az aktuálisan hasznalható verzió, amelyetberdemes felrakni? Várható javulás a fotóminőségben, vagy a gyári van annyira jó, hogy ne legyen értelme alternatív megoldásokat keresni?
-
Balzak83
senior tag
Ezek közül mindegyiknek kell a Magisk hide, hogy megugorja a Safetynetet, és a WL1-t, vagy valamelyik már alapból is tudja? Próbáltam utána olvasgatni, de elég ellentmondásos infók jöttek XDA-n, és csak összezavart. A Paranoid tudja elvileg out of box, de az még februári béta, inkább nem tenném fel.
-
Balzak83
senior tag
Mióta kényes a Miui arra, hogy milyen Bluetooth eszközökkel akarom feloldani? Látszólag csak Xiaomi eszközöket fogad el.
-
Balzak83
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, egyelőre csak nyitottam, és az EU romot tettem fel, mert softbrickbe küldtem szegényt kapásból. Eddig nagyon rendben van a telefon, akkuját még tesztelem, de már most látszik hogy nagyon megérte azt a 30párezer forintot!
-
Balzak83
senior tag
válasz
Siriusb #15259 üzenetére
Köszi a tippeket, ez most a legjobbkor jött. Mi 9Tprot hasznaltam egy ideig, aztán jött fél év s10+ és mától Mi 9t tulaj vagyok. CR-t megnézem, korábban használtam, de amit hiányolok, hogy mintha a Paranoid Ruby projekt kissé leült volna, januárban jött egy béta és azóta semmi. Tudtok erről valamit, lesz még erre a telóra új kiadás? Evolution X milyen erre a telefonra, vagy mi az amit még aktívan fejlesztenek, és jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest