- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mégis hol lehet Alza.hu-n rendkívül olcsón Google telefont találni?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
noro79
tag
válasz South Velen #19 üzenetére
én se értem. Teszteljük a kiskocsikat. Gyorsuláshoz benzines ,fogyasztáshoz Diesel motorral.
-
tibz03
őstag
válasz South Velen #63 üzenetére
Az be van kapcsolva nálam, de tovabbra is vagy megjönnek az értesítések, vagy nem...
-
tibz03
őstag
válasz South Velen #66 üzenetére
Igazság szerint már azokat is átállítottam, az összes alkalmazásnál kilőttem az akku-kímélő módot. Ma egy Viber üzenetet 2 óra késéssel kaptam meg, amikor feloldottam a telefont. Vicc.
-
törölt tag
válasz South Velen #94 üzenetére
G4 tulajként 100%-ra mondom, hogy semmivel nem jobb a kamerája az LG-nek, sőt.
(#89) bacsis:
OIS a hosszabb záridős képeknél jön jól, de olyan túl nagy jelentősége ott sincs. Egészen minimális remegéseket képes csak kimozogni.
1/4000 sec expóval viszont bármelyik telefon ugyanígy elkapta volna a fröccsenő vizet.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz South Velen #99 üzenetére
oké, köszönöm
-
bumper
senior tag
válasz South Velen #96 üzenetére
ööö
https://www.dxomark.com/category/smartphone-reviews/
Mi9 közeli lehet az mi9t kamera, alul megnézhető mennyire jó a V30.
-
BoneDragon
veterán
válasz South Velen #452 üzenetére
Ezért ennyivel több? Amennyire betaláltak ennek az árával, Pro-t annyira b*szták el. Szerintem.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz South Velen #862 üzenetére
De még milyen sokszor. Mint ahányszor kamu értékelés
-
Darth_Revan
veterán
válasz South Velen #862 üzenetére
Na akkor tegyünk pontot az i-re.
Mi 9T+Telenor
1220 -nal bontja a VoLTE és 4G kapcsolatot és 3G-re áll at, de mas vezetékes és mobil hivasnal működik. Gondolom 1220-nal látja hogy számítógéphez csatlakozik .
Lényeg az hogy működik Telenor alatt a VoLTE csak telefonon ezzel a kóddal aktiválni kell*#*#86583#*#*
(Újraindítás után is megmarad)
illetve 1220-at fel kell hívni és bekamuzni egy támogatott telefont.
Én azt mondtam Huawei P30-al akarom használni és semmi kerdezoskodes nem volt, azonnal levették a volte tiltást a sim-rol.Mi 9T Pro alatt is tuti ugyanez lesz az eljárás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz South Velen #1345 üzenetére
Én is gondolkodom a cserén,ez egy kalap sz@r telefon,mondjuk szépnek szép.De annyi nyügje van,hogy megutáltam a miui rendszert.4k videó laggol mint a sz@r,ha témát akarok rátenni,régiót kell váltani,úgy meg jönnek a reklámok,ha visszateszem Magyarra akkor a zenelejátszó halkabb lessz,stb.Ma 2 hetes de megutáltam.Vagy veszek egy huaweit,vagy egy meizut,mert az egy baromi jó telefon a flyme os-sel.Ez magánvélemény nem kell velem egyetérteni
-
szabi__memo
nagyúr
válasz South Velen #1354 üzenetére
Aztán elkezded nézegetés helyett használni és kiderül hogy az a jobbik teló
-
szabi__memo
nagyúr
válasz South Velen #1586 üzenetére
Jó tudni. Köszi szépen
-
R a y
senior tag
válasz South Velen #1586 üzenetére
Köszi. Akkor nem is olyan rossz ez a sot, AOD-dal és 4gvel folyamatosan
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
R a y
senior tag
válasz South Velen #1607 üzenetére
Köszönöm.
Más. A másodlagosan kártyán, hogy lehet beállítani, hogy 2G-n menjen, mert 3Gn van folyamatosan?!Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Alarikman
senior tag
válasz South Velen #1861 üzenetére
De nem azt írták, hogy minden amoled-es készülékük megkapja? Talán a gizchina-n olvastam. Valami Twitter vagy más üzenetben írták. Azért nem szoktak a levegőbe beszélni. Reméljük idővel megkapjuk. Vagy portolják rá és root-tal meg lehet oldani. Xda-n biztos már van ilyen.
-
Chaser
legenda
válasz South Velen #1869 üzenetére
notebooknál sem nagyon látom, no mindegy, a szerzők szegénységi bizonyítványa, nem az enyimé'
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Alarikman
senior tag
válasz South Velen #1872 üzenetére
link
Elvileg a kínai verzióban benne van már. Fórumon valaki ezt nyilatkozta augusztus-ban:
"Responding to the concerned potential buyer of the K20, a moderator at Mi community has confirmed that DC Dimming will arrive later as a software update.Hi, DC dimming will be been added via an update currently internal lab testing is going on. Regards.
While the reply doesn’t have any timelines, the fact that the feature is currently under internal lab testing could suggest the rollout of the public beta isn’t too far away."
Úgyhogy van esély. De csak a szoftveresre. Kérdés az mennyire lesz hatékony. Hardveres a pro verzióban van. -
Alarikman
senior tag
válasz South Velen #1879 üzenetére
Jó tudni, akkor eggyel több ok, hogy elég a 9t.
-
Hoorus
őstag
válasz South Velen #1975 üzenetére
9T PRO, nem szeptembertől árulják??
-
válasz South Velen #1981 üzenetére
Aug 20.-án pontosan.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
veterán
válasz South Velen #2003 üzenetére
Ok köszi
-
kontosricsi
újonc
válasz South Velen #2208 üzenetére
Szerintem zavarna az Mi8-nál a nagy noccs és a 3400-as akku.
újonnan a Mi9 és Mi9T között van 20k. Ahogy Te is írod és én is nézegetem talán nem éri meg a felárat az Mi9.
dxomark-on nézegetve a V30 és a Zenfone 5 azért el van maradva a Mi9T-hez képest. Én csak abból tudtam eddig kiindulni de ha neked más a véleményed akkor meg kéne néznem azokat is... -
silver10
aktív tag
válasz South Velen #2216 üzenetére
Az LG V30 itthoni forgalmazásban 280 E Ft körüli induló áron debütált 2017-ben. Ez nem azonos liga a MI9T-vel, igaz manapság már 100 körül kapható. . A Zenfone 5 szerintem inkább összehasonlítható az egykori 130 környéki honi árazásával.
[ Szerkesztve ]
-
kontosricsi
újonc
Sajnos a V30 alapból nem dual sim-es. És most hirtelen nem találtam újonnan dual verziót. Jövőhét hétfő-keddig vennem kell valamit, mert utazunk el, így nem tudom megvárni a külföldről rendelést.
-
kontosricsi
újonc
Esteleg Mi 9 SE? gsmarena-s összehasonlítás alapján egész jó képeket készít.
Smartshopnál 6/128 jelenleg 99k. raktárról
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8712&idCamera2=300608&idCamera3=300607
Egyébként ez az összehasonlítás valóban alátámasztja amit írtál. Nagyon szép részletgazdag képeket készít a V30 -
norberto9
aktív tag
Szia!Szerintem semmilyen hátszelet nem kap a dxomark a huaweitől,csak szimplán huawei telefon készíti a legszebb fotókat,ennyi...
-
NemMo
őstag
válasz South Velen #2238 üzenetére
Nem fura az a nagy notch a mi 9t után?
-
norberto9
aktív tag
válasz South Velen #2238 üzenetére
Érdekes hogy nem a P30 Pro-val példálózol... Az veri az összes mobiltelefon kameráját képminőségben!!!
-
törölt tag
válasz South Velen #3071 üzenetére
Hogy lehet maszkolás a DC dimming?
-
törölt tag
válasz South Velen #3073 üzenetére
Én meg azt hittem tényleg beleteszik a feszültségszabályozással való sötétítést. Pedig szoftveresen implementálható dolognak tűnik.
-
törölt tag
válasz South Velen #3075 üzenetére
Ez a maszkolás pontosan mit csinál?
-
addikt
válasz South Velen #3071 üzenetére
Nálam hetek óta tökéletesen megy az Oled Saver. Még egy saját gombot is betett az értesítési panelen levő indítók közé. Lehet hogy ezért lem lövi ki a rendszer?
Akkuoptimalizálás kikapcs, Oled Saver service bekapcs, és megy.
Még rendszer beállítás módosítási jogosultságot is adtam neki:
És persze még be is van lakatolva[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz South Velen #3099 üzenetére
Ja, az auto brightness az nálam sem működik megfelelően az Oled Saverben.
Kézzel állítom.
De sosem zárja be magát. -
szabi__memo
nagyúr
válasz South Velen #3411 üzenetére
Kb. Nem az első ilyen. Nem is értem nekik minek ilyen készülék.
-
addikt
válasz South Velen #4623 üzenetére
Igaz, írtad.
Akkor így még jobban érzem magam, hiszen a 9T is kiszolgálja az igényeimet, és nem is fizettem felárat a Proért.
[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
válasz South Velen #4623 üzenetére
És mely telefonok nem PWM-sek? Pl az új OnePlusok pl a 7T?
-
Toto00
tag
válasz South Velen #5524 üzenetére
nekem is sima mi 9t. próbáld h letakarod a legfelső lencsét és zoomolsz. 2x-nél átvált, majd vissza. de volt h nekem ide oda váltott. gondolom nem tetszik a szoftvernek h le van takarva a lencse (fény, fókusz, stb)
-
Obyboy
Topikgazda
válasz South Velen #5524 üzenetére
Tedd fel a GCam-ot és a beállításokban kapcsold be, hogy te tudj váltani a kamerák közt. Wide-Tele-Main megjelenik felül... Megér egy próbát.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Jeffi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen