- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Mégis hol lehet Alza.hu-n rendkívül olcsón Google telefont találni?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenovomen
aktív tag
Nálatok mennyi wifi hálózat látszik? Kicsit mintha gyengébb lenne, mint az átlag telefonoké.. szerintem mi9-en többet láttam..
-
lenovomen
aktív tag
Sziasztok! Hogyan tudok miui11-ről miui10-re downgradelni rootolás nélkül? Rendszerfrissítések menüponton belül a legújabb frissítőcsomag letöltésére kattintottam, majd a miui_DAVINCIGlobal_V11.0.1.0.PFJMIXM_de37c81233_9.0 fájlt átneveztem miui10-es fájl névre, nem sikerült becsapnom a frissítőt.
Próbáltam XiaoMiTool V2 - frissítést is, de ez csak miui11-es verziót talál abból is a 11.0.1.0-át nem 11.0.3.0-át..
Mi lenne a megoldás? Hogyan tudnék vissza állni boot loader nyitás nélkül régebbi romra? Vagy 11.0.3.0-ára vissza térni, mert XiaoMiTool óta nem talál frissebb változatot a frissítő.
-
lenovomen
aktív tag
Melyik most a legfrissebb globál változat?
-
lenovomen
aktív tag
Nyomon lehet követni egy telefon bootloader feloldását? Látszik az valahol, hogy volt-e már feloldva? Vagy feloldás után visszazárható, feloldási nyomok nélkül?
-
lenovomen
aktív tag
Most melyik akkor a legújabb global verzió MI9T-re?
-
lenovomen
aktív tag
Az mennyire normális, hogy ha be szeretném kapcsolni a VoLTE, voWifi szolgáltatást, akkor a kód beírására disable felirat után jelenik meg sim & mobilhálózatok menüpontban enabled helyett a bekapcsoló funkció?
VoLTE *#*#86583#*#* - disabled, enable helyett
VoWIFI *#*#869434#*#* - disabled, enable helyett -
lenovomen
aktív tag
válasz Milestone2 #8537 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
válasz Milestone2 #8551 üzenetére
Fentebb nem azt írta valaki, hogy neki global eus romra napokban érkezett meg? Vagy azok kapták meg, akik béta tesztelők?
-
lenovomen
aktív tag
Töltés közben nektek mennyire melegszik? 70% környékén egészen forró a hátlap és akadozik is olyankor a rendszer.. csak nekem vagy másnak is?
-
lenovomen
aktív tag
Én gyári tokban tartom kezdetektől fogva. Elvileg abban se kellene melegednie gyorstöltéssel? Semmi extra program nem fut a háttérben, ugyanazok vannak megnyitva, mint töltés nélkül. Elejétől fogva ezt csinálja, azért nem foglalkoztam vele, de lehet már akkor se volt normális így..
Lehet ezért merül gyorsan illetve melegszik kicsit. Megnézem Android 10-el milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Azzal töltöm, amit adtak hozzá (gyári).
Arra gondoltam, hogy azért akad vagy melegszik mert töltés közben nyomkorászom és ezt nem bírja a proci.. de ezek szerint nem kéne egyiket se tapasztalnom. merülés zavaró még.. olvastam, hogy Kínába, Indiába gyulladt már ki xiaomi telo, remélem ez nem felrobbanni készül..
[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Van akinek megjött már azóta a frissítés?
-
lenovomen
aktív tag
Az ujjlenyomat ikon lezárt képernyő közben mozgás hatására nektek is folyton aktív? Akár zsebben is?
-
lenovomen
aktív tag
Frissítés óta furán viselkedik az alkalmazás választó felület. Mikor chromeról másik alkalmazást szeretnék megnézni fura az animáció, másnak is?
-
lenovomen
aktív tag
Sziasztok! Pocophone launcherben működik nektek a rejtett ikonok funkció?
-
lenovomen
aktív tag
Nektek hány hónapja van meg a telefon, milyen az akkumulátor állapota? Hány százalékos? Azt úgy lehet megtudni, hogy tárcsázóba be kell írni ezt a kódot: *#*#6485#*#*
Majd: MF_05 ÷ MF_06 × 100.
Elosztod egymással a két értéket és megszorozzuk 100-al.https://www.techindeep.com/how-to-check-battery-health-of-xiaomi-phones-53395
[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Androidos telefonokra létezik olyan kódsorozat, ami (megbújik egy partíción) újratelepítésektől függetlenül folyton visszamásolja saját magát a frissen telepített rendszerre? Tételezzük fel XiaoMiFlash programmal újra flashelem az egész telefont, ami elvileg minden partíciót töröl, majd újra felmásol kivéve a készülék adatait tartalmazó partíciókat. Ilyen esetben nem tud onnan átmásolódni bármilyen kód vagy vírus? Mi garantálja a 100% -os érintetlenséget? Létezik olyan egyáltalán? Szakik véleményét várom.
-
lenovomen
aktív tag
Bootloader nyitáskor ha hozzátársítom Xiaomi fiókomat egy készülékhez és ki várom az 1 hetes türelmi időszakot, akkor ha valaki más használná a jövőben a készüléket neki is ugyanúgy ki kell várnia vagy mivel én már kezdeményeztem a nyitást neki nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042