- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
lenovomen #12367 üzenetére
Az engedély a fiókodhoz kötött, tehát a válasz igen. Mindenképpen érdemes azzal a fiókkal nyitni, akié a készülék, mert ha véletlenül visszazár a BL, ráfarag. Amennyiben ő nyitotta, akkor viszont tudja újra nyitni.
MiFlash-ben tudod visszazárni, amikor fastboot-os ROM-ot telepítesz, amúgy is illik gyári állapotra állítani, mielőtt továbbadod valakinek, csak ne felejts minden fiókból kijelentkezni előtte. -
Biggeszkij
aktív tag
-
Tibko8
senior tag
válasz
lenovomen #9819 üzenetére
Nekem 83,125%-os 2019 08 eleje.
Egyébként pont jókor jött mert 1 hónapja vettem észre hogy sokkal rosszabb lett. Így már mindennap muszáj vagyok tölteni mert estére lemerül.Szerintetek mi az a határ amikor garanciálisan cserélik?
Kingtel.hu vásároltam 2 év garanciával szerintetek cserélik? -
-
Faby
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
lenovomen #8604 üzenetére
Gyári QuickCharge 3.0-ás töltõjével éppen csak langyos lesz, a töltõ sem meleg, QC 4+ -al kb langyos sem. Nem QC-s 2 amperes töltõvel meleg a telefon + a töltõ is. QC 3-tól felfele már nem is a sokkal gyorsabb töltésre feküdtek rá, hanem a hatékonyabb energyaátvitelre, így sem a teló sem a töltõ nem melegszik. Valószínûleg hosszabb távon jobban kíméli az akksit a QC 3/4/4+ töltés mint egy sima 1 Amperes lassú töltés. /mi9tpro/
-
Daw93
senior tag
válasz
lenovomen #8614 üzenetére
Én még megnénzém hogy valami alkalmazás nem pörgeti-e a procit közben. A gyorstöltés + nagy hardver használat együtt talán már felforrósíthatja ezt a telót is.
Szerk: az akadozás meg a melegedés miatt lesz valószínűleg, mivel visszaveszi az órajeleket.
Egyébként melegedés szempontból ez a telefon zseniális. Játékoknál is minimálisan melegszik csak (bár ritkán játszom). Igaz én snapdragon 810-ről váltottam ami híres volt a nagy hőtermeléséről, így lehet csak nekem volt meglepő az enyhe melegedés a snapi 730tól :) -
Obyboy
addikt
válasz
lenovomen #8566 üzenetére
Szerintem ugyan olyan megbízható mint a Lineage.
Javítsatok ki ha tévedek de ha jól tudom a xiaomi.eu az egyik legelterjedtebb és legszélesebb körben használt custom ROM a xiaomi telefonokra. Így nem hiszem, hogy ebbe beletennének bármilyen kártékony kódot.
Ha mégis belekerülne valami akkor hamar kiderülne és javítanák ellenkező esetben lehúzhatják a rolót. -
Faby
senior tag
válasz
lenovomen #8566 üzenetére
Több, mint egy éve használom a xiaomi.eu romok valamelyikét, még a Note 4-en kezdtem, soha, semmi gond nem volt, (persze nem zárja ki, hogy nem is lehet). Előtte ment a miui.hu, illetve epic romok, azokkal se volt gond.
Sőt, amikor a Xiaomi megjelent Európában, voltak egyes modelljei, amelyeken a xiaomi.eu rom volt a gyári, hivatalos rom.
Ezek alapján és a saját tapasztalatot belevéve, nem látom, miért lenne nagyobb kockázat, mint a Global vagy EEA romon. -
Milestone2
nagyúr
válasz
lenovomen #8548 üzenetére
Most is azt mondja: was disabled...elég angoltalan és magyartalan, de így jár a kínai agya...
Csak egy nálam nagyobb tapasztalatú leírását tudom mellékelni...
...hátha úgy érthetőbb"...Az üzenet szöveget idétlenül (legalábbis nem európai módon) fogalmazták meg. Nem azt írja ki, hogy mit csináltál, hanem azt, hogy mi volt. Tehát amikor bekapcsolod a VOLTE-t *#*#86583#*#* , akkor írja ki, hogy ki volt kapcsolva (...was disabled). Nekem DIGI kártyával működik, a térerő jelzése mellett ott a volte felirat is (MIUI 11 global rom)..."
-
Land
veterán
válasz
lenovomen #8302 üzenetére
Számolj be róla, mert nekem már ötletem sincs. És bármi is lesz a megoldás (kijön egy új ROM pl..) én most először jelentősen csalódtam a Xiaomiban. Azért 2-3 hónapos komoly problémát nem szoktak megoldatlanul hagyni..
Mert bug volt eddig több ROM-jukban, de ilyen drasztikus merülés hibával nem foglalkozni.. Ja és persze az EU Global kapott egy javító ROM-ot a 11.0.3 személyében, de a Global miért is van letojva? Csak ezért nézegetem az utódját. A Pro lenne a legolcsóbb megoldás. -
Sz_Imre
senior tag
-
silver10
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest