- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bl4ze
veterán
Szerencsés vagy, vagyunk egy páran akinek nem.
Gondolom a nyelv nálad Magyar alapból.
Frissítés előtt jó volt, most már nem igen..
helixP : akinek zavaró a Waze navigálás közben a bejövő/kimenő hívás kezelése Android 10 alatt, és a képernyőzár akkor az alábbi ajánlott :
Security / Biztosnág app megnyitása -) lent a fő oldalon Game Speed booster -) belépés után adjuk hozzá a Waze-t. Ekkor a bejövő hívásokat kis ikonban kezeli, és nem tűnik el a Waze, és hívás végén sem lépteti ki ! -
TomPack
őstag
Igen! Minden adatot töröltem, eltávolítottam, újraindítottam. Aztán fogtam azt a telepítőfájlt (6.2) amit még augusztusban töltöttem le, és telepítettem fel, és egészen tegnap estig használtam. Szóval szépen feltelepül, de nem lehet vele fényképezni. Nem reagál a "tűz" -gombra.
-
TomPack
őstag
Nekem sem az igazi. Portrémódban rossz helyre fókuszál. Eddig a 6.2.030 MI9SE V4 plus2 -verziót használtam nagy megelégedéssel, de ugyanazt a még augusztusban letöltött verziót visszarakva nem működik! Nem lövi el a képet. Mit tudok csinálni, hogyan tudom visszarakni a régit?
-
B. Tamas
aktív tag
-
Geby
senior tag
Ismerős. Nekem is csinálja pár naponta. Tegnap pont a két nagyobbik magon ragadt be valami. De van mikor a 6 kisebbik magon pörög valami. Onnan tudom, hogy meleg a telefon hátulja. Kb addigra már 10%-ot megevett az akkuból. Nekem is ugyanazok a programok vannak fent, semmi új telepítés.
-
-
Lehet, hogy segítene az ilyen random ébren maradós bugoknál.
Én naponta újraindítom és ok nélkül nem szokott forrósodni és merülni.De mindjár jön az a társaság aki leszól, mert nem kell naponta újraindítani.
Aztán csodálkoznak, hogy merül, és random újraindul.Jobb tervezetten minden nap este vagy reggel újraindítani, mint egy váratlan pillanatban lemerül, amikor nem kéne, vagy újraindul amikor épp csinálnál valamit.
Nekem be van állítva, hogy időzítve induljon újra hajnalban, amikor nem használom.
Így észre sem veszem, amikor ez megtörténik, és fejben tartanom sem kell, hogy megcsináljam. -
-
-
madrac
senior tag
Sok böngészőt kipróbáltam már, de reklám szűrés, oldalakkal való kompatibilitás, sötét mód, oldalakon való szöveg keresési funkció, gyorsaság miatt a Dolphin-nál kötöttem ki. Azért a gyorshívók szinkronizálását nem értem miért nem tudják azóta sem megoldani. Ami nagyon jó még, az az UC browser. Ha jól emlékszem oldalakkal való kompatibilitásban az vitte a pálmát.
A többek által ajánlott Brave-ről annyit első nekifutásra: fehér színű mindenhol, kiégeti a szemem, át se lehet állítani. Kényelmetlen az oldalon való keresés indítása. Egyszerűsített nézet használhatatlan. Kiragad egy oldalrészletet találomra, és azt mutatja meg... röhejes. Teljes értékű sötét mód pedg nincs benne. Egyelőre ennyi.
-
Chaser
legenda
van egy x mennyiség amit meg kell venni, és ki kell fizetni, és később kapják meg, ez a xiaomi hülyesége egyértelműen, nem az adott bolté, de megint ott tartunk, h a vevőket ez bizony rohadtul nem érdekli, amíg máshol vehet telefont, akár 2 év és normál garral mint a hivatalos boltban, esetleg még olcsóbban is, mert ott van készlet, a cég hivatalos képviseleténél meg nincs
-
Mi store-ra gondolsz?Xiaomishop.hu nevű online bolt is van de az egészen más.Érdekes valóban mivel rengeteg más webáruházban meg van mi 9t, ráadásul ezek között ahogy fentebb írták vannak olyanok is ahol szintén 2 év garit adnak és ugyan annyiért árulják mint a mi store.Szerintem ők szerveznek valamit rosszul mert máshol meg kapható.Úgy tudom a wayteq csinálja az mi store-t tehát nem ténylegesen a xiaomi maga mert az hivatalos képviselettel nem rendelkezik magyarországon.
-
tothandras80
tag
Nem tudom pontosan az okát, amiért nem sikerült a xiaomi.eu rom telepítés, majd a gyári állapotra való visszaállás. Maist fórumtárs által linkelt fastboot rom ment fel Komáromi Attila által javasolt 2018. 05. havi MiFlashsel.
Nem tartom lehetetlennek, hogy akár valamely fájl sérült a letöltés/kicsomagolás során, de természetesen userhiba is magasan közrejátszhatott. -
stingy2
senior tag
Én ami megéri,azt Kínából (Ali, GB, Geekbuying) veszem.Eddig semmivel sem volt probléma, bár nem túl sok vásárlásról van szó.
Aki viszont megszívatott, az pont egy elég ismert, sok üzlettel működő magyar lánc. Vettem náluk pár éve egy Xiaomi telót,amire azt mondták, teljesen gyári, de nyitva volt a bootloader.
Kínaiaknál számítottam erre, de itt csak fél év múlva néztem rá.
A MI9T.t is GB-ről vettem, 88e a 128-as és 3 hét alatt itt volt.Amúgy Alipay szvsz.min. olyan biztonságos, mint a PP. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest