- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
sunnyboy123 #8082 üzenetére
Az enyém 2 éves 4 hónapos asszem
. Soha nem volt igazán nagy az akku, így pl. itt nem tudtam betartani, hogy nem 100%-ig töltöm, ami pl. jót tenne neki... Lehet, hogy a 72%-ot egy utángyártott is hozza már.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
sunnyboy123 #7868 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen hardver különbség lehet a két verzió között, hogy így megfogja a frissítés ütemét, de fura, hogy hó elején kijött ha jól rémlik és még mindig nincs meg. Nem, mintha lenne jelentősége, bár van pár fura hibám, és gondolkozom egy factory reset-en, így meg akkor 2in1 meglenne az előnye.
-
Lordus
senior tag
válasz
sunnyboy123 #7864 üzenetére
ezt mindig írják, sose csináltam... elvileg csak főverzió váltáskor kell, de még akkor sem biztos, hogy muszáj...
-
CsabaSteel
aktív tag
válasz
sunnyboy123 #7824 üzenetére
Nekem is ugyan ez lett a vége....😔 Nem értem mért nem lehet leszedni újból...😔
-
konczy3
senior tag
válasz
sunnyboy123 #7827 üzenetére
Igen ugyanaz, hivatalos Xiaomi ROM, többet is igy tettem fel mikor nekem se dobta fel.
-
sxxorp
őstag
válasz
sunnyboy123 #7819 üzenetére
Nekem már nem ajánlotta fel. Volt már rá példa, hogy visszavonták, nem biztos, hogy hátrány, ha nem tudtad telepíteni...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
sunnyboy123 #7812 üzenetére
Egy órája telepítettem, minden hibátlanul működik vele (Android Auto is). A rendszerhangok megváltoztak, másképp pittyegnek az értesítések, illetve a háttérképeket vissza kellett állítani, mert kicserélgette őket. Mintha picit gyorsabb lenne rajta minden (a gesztusvezérlést utálom, én nem használom - így arról nem tudok írni).
-
Lordus
senior tag
válasz
sunnyboy123 #7708 üzenetére
a kérdés inkább az sztem, hogy most eredetit kapsz-e hozzá...
sajna én korábban több xiaomi akksit vettem, és első blikkre mind olyan volt mint az eredeti, közelebbről nézve azonban már látszottak az utángyártás (másolat) jelei.
én már most sem hiszem, hogy kapsz hozzá eredetit... -
ronin79
addikt
válasz
sunnyboy123 #4620 üzenetére
-
South Velen
addikt
válasz
sunnyboy123 #4620 üzenetére
Igen jól.Direkt nem került bele, hiszen a Proban ott van.. esetleg mikor már a Pro kifutó lesz
Ráadásul egy szoftver az egész, és mivel a pro és a sima kijelző ugyanaz, csak implementálni kéne 2 perc alatt. De nem fogják.
Így vegyen ezután xiaomit az ember, én biztosan nem fogok.upsz azt hittem a mi9t topikban vagyok
De használj Oled Saver appot, tök ugyanazt csinálja, csak utána elég szar lesz az automata fényerőállítás.
-
vince
őstag
válasz
sunnyboy123 #4511 üzenetére
Változás van, nem javulás
Hol jobb, hol rosszabb, de ez leginkább a verzióváltásoknak tudható be. Most jó darabig nyugi lesz, reszelgethetik az Android 10 + MIUI 11 párost, meglátjuk
-
vince
őstag
válasz
sunnyboy123 #4494 üzenetére
-
rustee
csendes tag
válasz
sunnyboy123 #3363 üzenetére
Hm az meglehet, hogy ezért csinálja.
sxxorp:
Én is kapásból törlöm az fb appot, bongeszőből szoktam nyitni csak kipróbáltam eltűnik e a buborék. -
sxxorp
őstag
válasz
sunnyboy123 #3363 üzenetére
Erről ugrott be, kevésbé elkötelezett FB-használóknak: telefonok óta azonnal eltávolítom az akkuzabáló FB & Messenger szörnyduót, helyettük az egy app-ban megoldott jó öreg desktop élményt megmentő Friendly-t használom Black Mode-dal, közvetlen üzenetküldéssel az appból (nem tud mindent, mint a webes desktop (pl. file-csatolás üzenetben, csak fotó, és emoji), de bőven kielégítő: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.friendly&hl=hu
-
catroot
veterán
válasz
sunnyboy123 #3096 üzenetére
Nekem lementi.
-
sxxorp
őstag
válasz
sunnyboy123 #3092 üzenetére
Ez így nem normális. Ami fura, hogy mikor nekem merülési gondom volt szinte állandóan ébren volt a telefon, neked nem. Egyébként a Wakelock-ot kevésbé informatívnak találtam, mint a Better Battery Stats-ot (XDA-ról ingyenes). Nekem visszaállt a hívási mód is.
Gery2123: inkább azért küldtem, hogy lásd jól választottál -
PLacc
senior tag
válasz
sunnyboy123 #3033 üzenetére
Nekem most ajánlotta fel OTA-n a telefon a 10.3.3 Globalt, fel is ment rendben
-
sxxorp
őstag
válasz
sunnyboy123 #3033 üzenetére
1 óra alatt? Semmi kiugró
-
balu1977
senior tag
válasz
sunnyboy123 #3009 üzenetére
Nekem se települ. De minek is kellene? Miuinak van saját.
-
sxxorp
őstag
válasz
sunnyboy123 #2884 üzenetére
Lassított felvétel: fent állítsd át 960-ról 120-ra, vagy 240-re, ekkor nem egy kicsit intuitív, valamikor indítás utáni a lassítás, hanem utólag is állítható a kezdete és vége!
Infra: Blaupunkt mi? Hi-fi? Néha érdemes más márkával is próbálkozni.
Ha TV, nekem ott van a Blaupunkt a TV-k között... -
ReFleXx
addikt
válasz
mirol valtottal?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
- ujjlenyomat a lezárt képernyőn néha nem jelenik meg
Mozgásra jeleníti meg az ikont.
az infra port is hasznos, bár a Blaupunkt márkát nem ismeri sajna
Beállításoknál bepipáltad, hogy online is szedje az adatokat? Mármint a Mi Remote-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest