Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
Eddig vártam én is a hivatalos forrásra, turbado-ról jön a héten a 128-as változat...
-
morzsaja
csendes tag
Na beugrottam én is a klubba egy Alzáról szerzett készülékkel, Redmi 4x-ről váltottam. Méret, oled, kamera meg nfc volt a fontos, és ez nekem mindent kielégít. Ha lett volna xiaomi.hu-nál, ott vettem volna, de már hetek óta igérgetnek. Tokot Ali-ról vettem rá (ütésálló(bb) fajta), fóliát majd később teszek rá. (128gb-os fekete)
-
l!nk87
aktív tag
Arról nincs valakinek infója, hogy itthon bekerül-e mondjuk mediamarkt-ba,euronics-ba, esetleg mobil szolgáltatóhoz?
-
espi38
őstag
Esetleg akit érdekel van pár darab előlapi sima fóliám hozzá

Köszönöm -
sxxorp
őstag
Volt pár frissítés a Gcam-ben; a legfrissebb: [link]
-
balika21
tag
Sziasztok, hol lehet most a legjobb áron beszerezni ezt a mobilt?
-
balu1977
senior tag
Konkrétan a google payra. Itt ahol élek csak az van. Magyarországon az még nem működik.
-
balu1977
senior tag
Nálam kilőve mind a kettő heti mert nem megy a pay benne.
-
balu1977
senior tag
Hát igen még háromnegyed évig lesz rá.
-
hroberto
veterán
GSM és GSM boltok között jelentős különbségek vannak. Úgyhogy ne általánosítsunk!
Kis keresgéléssel ki lehet zárni a kétes boltokat. De akinek meg parája a garancia, az tegyen hozzá még egy kis pénzt, és vegyen gyári garanciával.
Mindenki döntse el, hogy megéri-e neki a felárat. -
LeadR
tag
válasz
balu1977
üzenetére
Hát egy itthoni GSM bolt bármikor azt mondhatja neked, hogy viszlát és akkor se telefonod, se pénzed, és foglalkozni se fog senki veled utána. Vagy lehet kókány munkát végeznek valami zugszervízben. Nem tudhatod. Garanciáztatással kapcsolatban pedig szinte senkitől nem hallottam tapasztalatot semmilyen GSM-ről. Persze sokaknak nem is lehet mert nem megy tönkre minden 3. telefon. De mi van, ha pont te szívod meg?
-
balu1977
senior tag
Már hónapok óta a garanciától paráztok. Nem stresszelitek túl egy kicsit? Oda viszed vissza telefont ahol vetted,ha esetleg elromlik.Hogy ők aztán hogy és hogyan intézik az nem érdekes. Van rá 1 hónapjuk,hogy megcsinálják. Ha nem tudják vissza kell adniuk a pénzt.
-
espi38
őstag
A honor 20at már az alin lehet vásárolni de csak kínai változatban nincs B20. Itt nálunk nem lehet tudni mikor lesz kapható a Huawei botrány miatt.
Az alzaban 110 ezer Ft most a 128GB verzió és én inkább otz vennem meg mint egy gsm shopban.
Az eustock jó webshop hivatalos garanciával árulják, de ott is csak ígérik és nem tudják megmondani, hogy lesz e biztosan.
Hogy tisztában legyen mindenki a Xiaominak nincs kiépitett szervizhalozata mint a samsungnak vagy a huaweinak.
A gyári garanciával árult xiaomi termékeket Lengyelországba viszik ki mert jelenleg csak ott van hivatalos szervize a cégnek.
Amit a xiaomi. hu vagy az esustockon vásárolt készülékeket a wayteq javítja úgy hogy mindhárom cég tudtommal egy tulajdonosi kör,csak gondolom szerződést kötöttek a xiaomival hogy itthon tudják javítani a hibás darabokat gyári alkatrészekkel. -
LeadR
tag
válasz
hroberto
üzenetére
Köszi.
Igen néztem az alzát, viszont a 64GB-tól ódzkodok, főleg, hogy nem bővíthető. Lehet várok még egy kicsit amíg becsúszik a 128-as is 150 alá. Annyira nem sürgős, 2 hetet tudok várni. (Elvileg a honor 20-nak is mostanában kellene jönni 150 alatt?) Egyébként melyek még azok a helyek ahol nyugodtan lehet vásárolni? Eustock mennyire releváns jelenleg? A céges vásárlás nem gond. (Amúgy is így terveztem) -
Russel009
csendes tag
Sziasztok! Aktuálissá vált a telefoncsere (egy közel 4 esztendős Mi4-et nyugdíjazok) és jelen állás szerint a Mi9 SE és a Mi9 között gondolkodom. Nagyjából végigbogarásztam a közel 1800 hozzászólást, de eléggé megoszlanak a vélemények a Mi9 SE-ről. Munkámból kifolyólag fontos lenne ha folyamatos GPS + mobilnet mellett tudna hozni a leendő készülék minimum 4 óra SOT-ot 2-3 háttérben futó app-al (google maps, outlook, etc..) + némi fotózás (50-60 kép/nap). Az SE méretben közelebb áll hozzám, viszont nem szeretnék azon aggódni hogy vajon kibírja-e az akku a munkaidő végét. Merjek belevágni az SE-be, vagy kicsit túlzóak az elvárásaim, és inkább az Mi9 amire szükségem van (elvileg az valamivel többet bír)? Mellesleg BG-ről most 75ért lehet SE-t és 105ért a nagytestvért beszerezni (6/64).
-
LeadR
tag
válasz
hroberto
üzenetére
Igen, hivatalos gari nélkül :/
Nézelődtem, de a mi8 / mix-en és 1-2 kevésbe jó készüléken kívül (Pl.: Honor play, honor 10) jelenleg nem találtam hivatalos garival olyat ami megfelelne az igényeimnek. (A mi8-on túl nagy a notch, a mix-en csak 2 kamera van) A mate 20 lett volna az elsődleges kiszemelt, de az sincs 150 alatt hivatalosan. -
LeadR
tag
Sziasztok!
Jelenleg új telefon vásárlása előtt állok és eléggé felkeltette a figyelmemet a mi9se.
Ugyan a csúcshardvert szoktam preferálni, de ez elég kellemes ár-érték arányúnak tűnik.
Jelenleg van már valami ismert hibája?
Az akku eléggé alulméretezettnek tűnik, milyen kijelző időket lehet produkálni vele?
A kamerája hova sorolható egy s9/mate20/p30 és hasonlókhoz viszonyítva?
A Snapi 712 hogy muzsikál? Játékok, multitasking mennyire van rendben?
Mennyire szép a kijelző?
150-ig tudok menni egyébként keretben, szerintetek van jobb választás?
A kamera, a hardver és a kijelző az elsődleges preferencia.
Előre is köszi
-
konczy3
senior tag
Azért kíváncsi leszek erre a 2019 Q4-re
[link] -
ajca
tag
válasz
Zorro(hun)
üzenetére
Köszi

-
espi38
őstag
Sziasztok!
Melyik készüléket vennetek,A50 MI9se es most nem a méret az számomra közömbös,most az A50 az alzanal 83 ezer ft 2 év garanciával?segítő válaszokat előre is köszönöm -
ajca
tag
Sziasztok!Aki Digi mobilt használ kell valamit állitani,hogy működjön a net?Full térerő van, de nincs netem.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Sorry , kérdésem lenne.
Meg merjem nyugodtan rendelni az Alzatól a mobilt vagy várjak a Xiaomi.hu-ra? Sajnos ők már 3 hete igérik.
-
Sz4bolcs
senior tag
Hoppá. Most jött 5 oszlopos miui update
-
törölt tag
Cserélném ezt a globalt stabilt csaknem tudom mire. Egyedüli bajom vele az üzemidő, de a 4gt meg nem tudom elvenni, hogy az üzemidőn javítsak. Meg, akkor már törölnék is pár gyári appot ami nem kell. Szóval melyik az a rom amit érdemes elsőnek kipróbálni, eu dev. vagy miuihu?
És kérek egy linket az eu dev-hez. Jelenleg EEA van, de ez nem gyere be.REKLÁMRA: Ha már a keresés nem megy. [a java megvan]
Egyébként az eu dev. alapja a kínai stab meg miuihu-é is? -
B.Ross
csendes tag
válasz
Probert75
üzenetére
Na ez a bajom a MIUI-val, hogy nehezen tudom kétszer ugyanazt megcsinálni. Most találtam egy példát: Alkalmazásbeállítások>rendszeralkalmazások>Biztonság>Hirdetések fogadása ( na ezt kell offolni).
Tehát,amelyik alkalmazásban reklámmal találkozol, azt ki is lehet kapcsolni a fenti módon. Több ilyen is van, de mivel már nincs reklámom , nehezen azonosítom a forrást. -
muller_mate
csendes tag
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
muller_mate
üzenetére
Bár nem írtad, h. milyen iphone, én iphone SE-ről jövök és nem bántam meg, de azért jópár dologba bele lehet kötni. Mindenben hoz a Xiaomi egy kis pluszt, de azért mérlegelni kell, h. ez megér-e 100 ropit a nyűgökkel, amik viszont itt vannak, szifonon pedig nem.
Jav.: látom, 7-es. Necces váltás..
Azért arra ne számítsz h ez tűző napon annyival láthatóbb, csak azért, mert amoled.. -
Noukoum
veterán
válasz
muller_mate
üzenetére
Az aksi valamivel jobb azért. Tűző napon ez is melegszik ahogy játék közben is.
Kamerákban valamivel talán jobb a xiaomi (funkciókban mindenképp,) de én nagyon várok egy jól működő gcam-et amivel még jobb képeket lehetne lőni.
Hardverben az a10 erősebb mint a snapi 710, és sajnos hiába 6gb ram azért a ramkezélés kb hasonló lehet mint iPhone 7-en.
Stb.Szóval nem jársz vele rosszul, de sokkal többet sem kapsz szvsz. Max design szinten, ott viszont biztosan. Na meg ugye droid.
(Ezeket úgy írtam hogy iPad 2018-am van (iphone7 hardver) és van családba iPhone 7)
-
muller_mate
csendes tag
válasz
Noukoum
üzenetére
Szépen fogalmazva tele van már a hócipőm az iPhoneal. Akksi vicc, ha süti a nap a kijelzőt, nem látom, forrósodik, valamint ma beszart a beszéd mikrofonom. Ez feltette ma az i-re a pontot.
Mi 9 se lett a kiszemelt, meg is rendeltem, de valahogy el vagyok bizonytalanodva. -
Noukoum
veterán
válasz
muller_mate
üzenetére
Nem biztos hogy megbánod, de én tuti nem váltanék rá.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Alzával van itt valakinek valami tapasztalata? Garanciális ügyintézésnél mennyire normálisak? Elhajtják az embert? Hiába várok a Xiomi.hu-ra , hetek óta csak igérgetnek..

-
sxxorp
őstag
válasz
Free Rgc
üzenetére
Dupla koppos ébresztés? Akkor nem használod az ujjlenyomat olvasót?
Nekem csak a duplakoppal altatás fontos, a Nova hozza.
Üzemidő: 1nap 20 óra alatt 75%, 6h10perc SOT. Lehet, hogy akkor kapcsolom a 4G-t, majd ha tényleg kell...
Reklám: nyomát sem láttam. De kikapcsolható, hogy ne személyesen rám szabott legyen a semmi.
Kiwi böngésző: támogatja a Chrome bővítményeket! Tovább vizsgáltam a Brave-t is, amellett, hogy a legfontosabb dark mode nincs benne, elég gyanús (a Kiwi-t kitiltotta a Google, mert a háttérben játszott le YouTube audio-t, a Brave-nek engedi, ez azzal együtt, hogy kétes tracker-eket enged, kissé gáz...). -
Probert75
addikt
Valaki találkozott már reklámmal a beállítások menüben kolbászolva? Ha igen, akkor kikapcsolható valahol?
-
-
Francii
tag
Szervusztok!
Letöltődött egy frissítés: 10.2.9.0 PFBEUX
Ráengedhetem nyugodtan, nincs vele probléma? -
balu1977
senior tag
Valaki használ hozzá smart kinyitható tokot? Egyáltalán van hozzá?
-
balu1977
senior tag
Minden telefonon.
-
Styleair
aktív tag
Ezen a telefonon működik a Google Fotók?
-
sxxorp
őstag
Huh szép kis árréssel és/vagy hazai rekord ÁFÁval elég szép árak jöttek össze... Én hosszú idő után rendeltem újra Kínából, először a geekbuyingról, bő 2 hét alatt megjött a cucc, 19.88$ volt akkor ingyen szállítással, most is kb. annyi: [link]
Most legalább van olyan lehetőség, hogy valamivel drágábban, de hamarabb itt van, ingyenes szállítással pl. Lengyelországból (múltkor drágább is volt az EU-ból, ráadásként csak fizetős szállítással) -
Free Rgc
tag
Dettó, de más miatt is kell a frissítés, sajnos szinte naponta 6x kapcsol be a kamera a zsebemben, és nagyon gatyára teszi a aksi időmet, egy csomó dolgot nem tudok állítani a képernyő záron, pld nem tudom eltüntetni hogy értesítésnél NE kapcsoljon be a képernyő függetlenül attól hogy megjeleníti az értesítés tartalmát vagy sem. És valószínűleg ezért kapcsol be a kamera úgy érzékeli hogy mintha elhúznám jobbról balra... bekapcsol a kamera, sőt videó felvételt készít stb. Biztos hogy javítják csak nem győzöm várni....

-
zzz03
őstag
bejovo hivaskor, nagy napsutesbe masnal is eltart 1 kis ideig mig magahoz ter a kijelzo es latjuk, h ki hiv?
-
Probert75
addikt
válasz
balu1977
üzenetére
"A KRESZ (kevésbé ismert nevén a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II.5.) KPM-BM együttes rendelet) 3. § (2) bekezdése tartalmaz egyetlen mondatot, ami szerint a gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat. Ennyi és nem több, amit be kell tartanunk."
-
Probert75
addikt
válasz
balu1977
üzenetére
Fentebb vázoltam minden problémát, olvass vissza. De a BT füles meg igen? Mi a különbség a kábeles és a BT közt? A saját kocsiján kihangosítóval használja, de mint fentebb írtam, nem megy értesítés hangja ki a kocsiban valamiért. Pedig elég új a kocsi, alig van benn 7000km.
-
sxxorp
őstag
Brave: teljesen olyan Chromeszerű, mint a Kiwi, X csak a lényeg hiányzik belőle: a dark mode... Amoled-en szerintem kötelező. Reklám: Desktopon válogatott siteoknak engedem a reklámot, mobilon az Adguard ingyenes DNS-ét használom.
A Samsung volt a másik, amit ajánlottak feltettem tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest