Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz Probert75 #3823 üzenetére
Annyit kell megtenned (ahogy korábban már többször is leírtuk ), hogy kikapcsolod a szolgáltatói ellenőrzést a *#*#86583#*#* tárcsázásával, utána menni fog a VoLTE.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ronin79
addikt
válasz Probert75 #2317 üzenetére
Na ezzel most nem értek egyet én sem, mégha anno sok mindenben egyezett is a véleményünk Előző xiaomin is pont ezért a ficsörért használtam miuit, jók a playes appok is de minek ha alapból tudja a miui és most már a LOS is 15-től fölfelé. Megtalálni meg igazán nem nehéz, hangrögzítő-hangfelvételek-rögzízett hívások és kijelzi a időpontot, telefonszámot ill. a hívó nevét ha szerepel a tel.könyvben. Fájlkezelőben meg szintén nem gond megtalálni, miui-sound recorder-call_rec
Note 4-en Pixel Experience romon nehéz volt ilyen használható appot találni, a miuis meg tökéletesen teszi a dolgát. -
Zorro(hun)
tag
-
B.Ross
kezdő
válasz Probert75 #1740 üzenetére
Na ez a bajom a MIUI-val, hogy nehezen tudom kétszer ugyanazt megcsinálni. Most találtam egy példát: Alkalmazásbeállítások>rendszeralkalmazások>Biztonság>Hirdetések fogadása ( na ezt kell offolni).
Tehát,amelyik alkalmazásban reklámmal találkozol, azt ki is lehet kapcsolni a fenti módon. Több ilyen is van, de mivel már nincs reklámom , nehezen azonosítom a forrást. -
Bukoba
tag
válasz Probert75 #1686 üzenetére
Szerintem igen. Én egy ilyet vettem, de nem oldotta meg a problémámat. Néha tapasztalom, hogy a füles egyik oldala először elhalkul, aztán recseg, majd elhallgat. Van, amikor mindkét oldal ugyanezt csinálja. Ha újra indítom a telót, akkor jó egy ideig. Van, amikor napokig nem jön elő, van, amikor rövid idő alatt többször is megcsinálja. Már gondolkozom egy bluetotth füles beszerzésén is.
-
sxxorp
őstag
válasz Probert75 #1675 üzenetére
Ha megnyomod a hangerő gombot, akkor az előjövő vertikális csúszka alatt van egy külön rész, nyomd meg a 3 pöttyöt (a harang alatti részt).
B.Ross: totálisan bezavar (nekem még Novám is van ez egy kicsit feljebbi suhintással jön elő az összes alkalmazás), nekem nem is ment, ezért mondtam, hogy tedd az aktiváló sávot arra az oldalra, amelyik kézzel fogod. Így teljesen jó, és a vissza gesztusnak sem zavar be, mert az vízszintes, ez nem. Rövid mozdulat fel oldalt, és minden ott van 1 ujjnyira.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Probert75 #1673 üzenetére
Ennek nem látom az értelmét
Ha én fülessel használom a készüléket, akkor a környezetemnek miért kell értesülnie az én üzeneteimről, mert én a fülesen kívüli hangokból nem sokat fogok hallani, csak a körülöttem lévők. Vagy csak én nem látom a lényegét?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
sxxorp
őstag
válasz Probert75 #1227 üzenetére
Pont ezért írtam le a tapasztalatom, mivel jött az ügyintéző, finoman szólva nem értettem egyet, és végül meghajolt. De sokan ettől elriadnának, szemétségnek tartom.
A másik, hogy nem igazán vagy releváns, pont az S8 támogatott típus, az első szolgáltatós akadékoskodás után arra a vezető nélkül is megcsinálta volna. Utána kellett még egy plusz lökés neki (hiszen az enyém 1) se nem szolgáltatói, 2) se nem támogatott típus -> mégis).
Kíváncsi vagyok, a 72 órát akkor kivárom. Honnan tudtad, mikor van bekapcsolva, és a SIM a gáz?[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Probert75 #1147 üzenetére
MIUI-n ez van. Mindegy, hogy gyári vagy custom.
Ha másik (nem MIUI) ROM-ot használ, akkor másképpen lesz a bejövő hívás.Értesítési sáv: mivel nem Global ROM-ot használok, így csak az emlékeimre hagyatkozok... Amit beállít értesítéseket, azokat fent ikonnal meg kellene jeleníteni. Amiket letílt, azoknak az értesítési nem fognak megjelenni. De oda inkább olyanok mennek, mint a VPN, időjárás, stb. Messenger, Viber, WhatsApp, gmail, stb. ilyenek nem szoktak oda kerülni. Ha lehúza, akkor szintén a beállítottaknak megfelelően fog megjelenni az értesítés.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Bukoba
tag
válasz Probert75 #1101 üzenetére
Szerintem meg olvass utána a xiaomishop.hu-nak akár itt a fórumon. A 2 év gari, az nem a gyári 2 év gari. Ők egyébként kínából rendelik, szóval ha sürgős, akkor ez nem megoldás (szállítás a weblap szerint 8-14 nap). De persze mindenki ott veszi, ahol akarja.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Probert75 #1065 üzenetére
Ha jól tudom, ezeken már EEA (European Economic Area) rom van, nem Global, így valószínűleg nem lesz lehetőség az uniós elveknek szembemenni egyszerű régióváltással. Ez csak feltételezés részemről, remélhetőleg valaki majd megerősíti, vagy megcáfolja.
Ami biztos, xiaomi.eu custom romokon mindig is működött az összes feature.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest