Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
Probert75 #2317 üzenetére
Na ezzel most nem értek egyet én sem, mégha anno sok mindenben egyezett is a véleményünk
Előző xiaomin is pont ezért a ficsörért használtam miuit, jók a playes appok is de minek ha alapból tudja a miui és most már a LOS is 15-től fölfelé. Megtalálni meg igazán nem nehéz, hangrögzítő-hangfelvételek-rögzízett hívások és kijelzi a időpontot, telefonszámot ill. a hívó nevét ha szerepel a tel.könyvben. Fájlkezelőben meg szintén nem gond megtalálni, miui-sound recorder-call_rec
Note 4-en Pixel Experience romon nehéz volt ilyen használható appot találni, a miuis meg tökéletesen teszi a dolgát. -
Zorro(hun)
tag
-
B.Ross
kezdő
válasz
Probert75 #1740 üzenetére
Na ez a bajom a MIUI-val, hogy nehezen tudom kétszer ugyanazt megcsinálni. Most találtam egy példát: Alkalmazásbeállítások>rendszeralkalmazások>Biztonság>Hirdetések fogadása ( na ezt kell offolni).
Tehát,amelyik alkalmazásban reklámmal találkozol, azt ki is lehet kapcsolni a fenti módon. Több ilyen is van, de mivel már nincs reklámom , nehezen azonosítom a forrást. -
Bukoba
tag
válasz
Probert75 #1686 üzenetére
Szerintem igen. Én egy ilyet vettem, de nem oldotta meg a problémámat. Néha tapasztalom, hogy a füles egyik oldala először elhalkul, aztán recseg, majd elhallgat. Van, amikor mindkét oldal ugyanezt csinálja. Ha újra indítom a telót, akkor jó egy ideig. Van, amikor napokig nem jön elő, van, amikor rövid idő alatt többször is megcsinálja. Már gondolkozom egy bluetotth füles beszerzésén is.
-
sxxorp
őstag
válasz
Probert75 #1675 üzenetére
Ha megnyomod a hangerő gombot, akkor az előjövő vertikális csúszka alatt van egy külön rész, nyomd meg a 3 pöttyöt (a harang alatti részt).
B.Ross: totálisan bezavar (nekem még Novám is van ez egy kicsit feljebbi suhintással jön elő az összes alkalmazás), nekem nem is ment, ezért mondtam, hogy tedd az aktiváló sávot arra az oldalra, amelyik kézzel fogod. Így teljesen jó, és a vissza gesztusnak sem zavar be, mert az vízszintes, ez nem. Rövid mozdulat fel oldalt, és minden ott van 1 ujjnyira.
-
-
sxxorp
őstag
válasz
Probert75 #1227 üzenetére
Pont ezért írtam le a tapasztalatom, mivel jött az ügyintéző, finoman szólva nem értettem egyet, és végül meghajolt. De sokan ettől elriadnának, szemétségnek tartom.
A másik, hogy nem igazán vagy releváns, pont az S8 támogatott típus, az első szolgáltatós akadékoskodás után arra a vezető nélkül is megcsinálta volna. Utána kellett még egy plusz lökés neki (hiszen az enyém 1) se nem szolgáltatói, 2) se nem támogatott típus -> mégis).
Kíváncsi vagyok, a 72 órát akkor kivárom. Honnan tudtad, mikor van bekapcsolva, és a SIM a gáz? -
grafnet
veterán
válasz
Probert75 #1147 üzenetére
MIUI-n ez van. Mindegy, hogy gyári vagy custom.
Ha másik (nem MIUI) ROM-ot használ, akkor másképpen lesz a bejövő hívás.Értesítési sáv: mivel nem Global ROM-ot használok, így csak az emlékeimre hagyatkozok... Amit beállít értesítéseket, azokat fent ikonnal meg kellene jeleníteni. Amiket letílt, azoknak az értesítési nem fognak megjelenni. De oda inkább olyanok mennek, mint a VPN, időjárás, stb. Messenger, Viber, WhatsApp, gmail, stb. ilyenek nem szoktak oda kerülni. Ha lehúza, akkor szintén a beállítottaknak megfelelően fog megjelenni az értesítés.
-
Bukoba
tag
-
trebrona
nagyúr
válasz
Probert75 #1065 üzenetére
Ha jól tudom, ezeken már EEA (European Economic Area) rom van, nem Global, így valószínűleg nem lesz lehetőség az uniós elveknek szembemenni egyszerű régióváltással. Ez csak feltételezés részemről, remélhetőleg valaki majd megerősíti, vagy megcáfolja.
Ami biztos, xiaomi.eu custom romokon mindig is működött az összes feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest