- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Russel009
csendes tag
válasz matti70 #4829 üzenetére
igen sikerült, köszönöm a segítséget
pár órája nyomkodom, de nem vettem észre hogy jobban melegedne mint korábban, viszont az látszik, hogy még van mit masszírozni rajta, az autochess megakadt 1-2 alkalommal :/
köszönöm a linket [balu1977]
-
Russel009
csendes tag
válasz matti70 #4824 üzenetére
Köszi a gyors választ!
AZ jó lenne és szerintem itt kommentben megoszthatod, hátha mást is zavar rajtam kívül.
Egyébként miért álltál vissza 10-re? nemrég kezdtem el nyomkodni de eddig személy szerint nem találtam semmi vissza taszítót ami miatt nekifutnék a 10es miuinak.
-
Russel009
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon frissült a telefonom MiUi 11-re. Az első kellemetlen tapasztalatom a következő: AOD display-t nem használok, viszont a "space" téma eléggé bejövős, melyet a MiUi 10 alatt lockscreen-en használtam. Most viszont az istennek sem tudom beállítani lock screen-re ezt a témát, csupán a galériából lehet képeket beállítani. :/ Én vagyok ennyire bamba, vagy kivették ezt az opciót a 11ből? Oo
-
Russel009
csendes tag
válasz Atomgeszi #1842 üzenetére
Köszönöm szépen. Viszont egy fél napnyi nyomkodás után megint tanácstalan vagyok..
1. Messenger appon belül ki van lőve a rezgés értesítésekkor, illetve az alkalmazás kezelőben is kikapcsolom. Azonban néhány perc múlva automatán vissza kapcsolja magát. Túl vagyok már nagyjából 10 újra indításon és vagy 30x kikapcsoltam a rezgést, de mindig visszaállítódik. :/
2. ébresztőóra hangját nem tudom állítani. kiválasztom a nekem szimpatikusat, de mindig az alapértelmezett szólal meg. Feltételezem valami bug lehet. A kérdésem az hogy esetleg ez másnál is így van vagy csak nekem akadt be valami?
3. Mi4 telóm (Miui 9.5 stabil) akkor is ébresztett ha ki volt kapcsolva a telefon estére. Viszont a Mi 9 SE sikeresen megviccelt és elfelejtett ébreszteni. Ami azért fura mert az automata bekapcsolás fél órával az ébresztő előtt bekapcsolta a készüléket.... Más esetleg tapasztalt problémát az ébresztéssel? -
Russel009
csendes tag
Sziasztok!
Végül az Mi 9 SE mellett döntöttem (másik befutó az Mi 9 volt). Eddig nagyon tetszik, viszont van pár dolog amire még nem találtam megoldást:Altatásból felébresztett képernyőn (és AOD képernyőn) be lehet állítani valahogy az alkalmazások értesítési ikonjait? Mármint ha pl messengeren kapok üzenetet, akkor ne rakja ki az üzenetet az altatásból felébresztett kijelzőre, hanem csak egy kis ikonnal jelezze hogy értesítést kaptam.
Szenzorszigetet el lehet valahogy szoftveresen tüntetni, vagy ez a funkció kikerült a MIUI-ból?
Egyéb: Aki a Mi 9 és a Mi 9 SE közötti méretkülönbségre kíváncsi, annak ajánlom figyelmébe a Samsung A50 és A40 készülékeket. Ezek dizájnra megegyeznek a Mi 9 szériával és méretben is talán 1-1 m különbség van, így ezeket tapizva (pl Media Markt-ban) elég jól el lehet dönteni hogy melyik az ideális méret. -
Russel009
csendes tag
Sziasztok! Aktuálissá vált a telefoncsere (egy közel 4 esztendős Mi4-et nyugdíjazok) és jelen állás szerint a Mi9 SE és a Mi9 között gondolkodom. Nagyjából végigbogarásztam a közel 1800 hozzászólást, de eléggé megoszlanak a vélemények a Mi9 SE-ről. Munkámból kifolyólag fontos lenne ha folyamatos GPS + mobilnet mellett tudna hozni a leendő készülék minimum 4 óra SOT-ot 2-3 háttérben futó app-al (google maps, outlook, etc..) + némi fotózás (50-60 kép/nap). Az SE méretben közelebb áll hozzám, viszont nem szeretnék azon aggódni hogy vajon kibírja-e az akku a munkaidő végét. Merjek belevágni az SE-be, vagy kicsit túlzóak az elvárásaim, és inkább az Mi9 amire szükségem van (elvileg az valamivel többet bír)? Mellesleg BG-ről most 75ért lehet SE-t és 105ért a nagytestvért beszerezni (6/64).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest