- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
Az elsőhöz:
A tisztítás okozhatja azt, hogy a nagyon finom porszemcséket csak még beljebb tuszkolja az ember, és ez a levegős tisztításra fokozottan érvényes, nincs ugyanis egy másik kijárat, ahol ki tudna ürülni, ott kéne kijönnie, ahol a befújás, vagy tömködés történik. Ez így nem fog menni. Szét kell szedni, és a belső hangszóróra rákakódott bámulatosan finom, de már összeállt réteget le kell pucolni. ...vagy új hangszórót kell venni.Második: párszor belefutottam ilyembe, az én tudomásom szerint erre nincs megoldás. Play áruház nélkül android telefon én nem vállalnék be, mert kényelmetlen.
Ki kell sajtolni az eladóból a közreműködést, ha egyáltalán tud segíteni, és nem volt szándékosság abban hogy így adta el.
Vevőként ilyen telefont, amiből nem törölték az autentikációkat (ujjlenyomat, minta stb), és nem léptek ki az összes fiókból, nem szabad megvenni. A hard reset és semmi más sem fogja törölni a fenti dolgokat. Amelyik telefonnál manapság ez lehetséges, azt meg azért tilos megvenni. -
Laci.M
senior tag
Sok mindent rendelek, de visszanézve a tracking adatokat nem volt vámolás. Nem találtam a gmail üzenetek között se semmit erre a tr numberre.
Az elején lassan haladt, mire elhagyta kínát, de utána eléggé gyorsan ideért: LT943174961NL
Október 28-án rendeltem, úgyhogy több mint egy hónap volt.
-
Roland0224
senior tag
Arra figyelj nem tudom honnan jön de 07.01- óta ha nem eus vámköteles
Illetve a 30.000 mah csak clickbait nem hiszem ,hogy annyi lenne. Hasonló áron sztem itthon is kapsz 5000mah-sat media emag stb helyeken és arra várni sem kell (de ez az én véleményem)
Én ~3 éve vettem médiában xiaomit 5-6000 körül tökéletes nagyon nem használom de ha kell tölti illetve gyorsatöltős is 2s a neve 10.000 mah-s -
gombasm
aktív tag
Márciusban cseréltettem akkut a xiaomiszerviz.hu -val. [link]
14e forintból megvolt az oda-vissza szállítással együtt, 3 nap alatt.
(Aki fővárosi, akár meg is várhatja és úgy 12e.)
Ragasztott hátlapot nem igazán szednék már szét, leginkább azért, mert a visszaragasztáshoz kell némi gyakorlat és a szétszedés sem annyira gond nélküli annak, aki nem napi szinten csinálja. -
juve600
nagyúr
A telefon adataiban (mindkettőben, ha 2 SIM-et használsz) állítsd át a preferált hálózattípust LTE/WCDMA-ra. Erre azért van szükség, hogy a kínában használatos frekvenciákat ne keresse a telefon. Ha az alábbi kódot beütöd a tárcsázóba akkor is eléred a beállítást: *#*#4636#*#* (Újraindítás után újra ellenőrizni kell, hajlamos visszaállni az eredeti beállításra!)
de
GSM/LTE/WCDMA -ra állítsd !!!!
ezt jó lenne javítani az összefoglalóban is -
Karavik
veterán
Nem újabb az, hanem pont ugyanaz. Azt írtad Mi9T, erre a telóra pedig ezek a legújabb publikus kiadások:
Mi9T EEA: V10.3.12.0
és
Mi9T Global: V10.3.11.0Valamit elnéztél szerintem...
Lehet rendszer alól telepíteni: System updater-t megnyitod és 10x egymás után gyorsan megérinted a színes 10-es logót és utána már lesz rá opció, de EEA-ról csak EEA-ra lehet így frissíteni, vagy Global-ról Global-ra, keresztbe nem!
-
Karavik
veterán
-
-
-
ShadowLac
addikt
Inkább másabb. Google camerát használom inkább. Ott már a nappali fotók egyformák a mi 8 al. Az esti érdekes. Ha van kevés fény jobbat csinál a Mi 9. Ha szinte teljes a sötétség jobban lát a Mi 8. Gyári kamerát régebben hasonlítgattam, már nem emlékszem . Azt tudom hogy a HDR je a Mi 9nek jobb valóságosabbra világosítja ki az árnyékos részeket.
Holnap ránézek a nappali gyárira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest