- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoNick
tag
válasz
Black&White #11490 üzenetére
Köszi! Eddig jónak tűnik, tesztelem még.
-
NoNick
tag
Sziasztok! Hálózatválasztásnál mi az ajánlott beállítás? Az összefoglalótól eltérően van egy halom opció, lásd csatolt kép.
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ha sokat kell tornyot váltania, vagy nagyon gyenge térerővel rendkező helyen vagyok-átmegyek, rohamosan merül a telefon.
Pl. Bp-Szob-Bp biciklitúra alatt kb. 60%-ot merül úgy, hogy max. 10 percre veszem elő. A túrakövetés az órámon megy, egyébként mindig minden be van kapcsolva rajta.
-
NoNick
tag
válasz
pvt.peter #11476 üzenetére
[link]
Ez a Nohon akksit rendeltem, kb. tavaly februárban lett kicserélve.
BatteryGuru szerint még megvan az eredeti kapacitás, de a kánikulát nem szereti (vagy a telefon kezd elszaródni). Pl. videózásnál simán felmelegszik 40°C körüli hőmérsékletre, és merül, mint a nyeletlen balta. -
NoNick
tag
válasz
alex devil #11470 üzenetére
Szia!
Nekem második kártyaként van benne Digis (mobilnet a másikról megy), roamingol, de az üzemidő nem lett rosszabb, ugyanolyan kaki.Global rom, és kézzel kellett beállítani a Vodafone hálózatot.
Engem inkább az zavar, hogy hová lett a kedvenc háttérképem, a mozgó hegyes. Múlt héten egy forró napon 4K videóztam , ettől olyan szinten makkant meg a telefon, hogy újra kellett indítani, és a háttérkép kicserélődött.
-
NoNick
tag
válasz
mattheus #11370 üzenetére
Januárban cseréltettem ki. Csak azért nem otthon csináltam, mert nem vagyok elég ügyes, és nem akartam a hátlapot elrepeszteni.
Nohon akksit rendeltem Ali-ról, és a Lőrinc Centerbe vittem.
Tökjó lett, a BatteryGuru app szerint 110%-os állapotban van, mert a 3300 helyett 3619 mAh-s. Hogy ez mennyire reális, nem tudom, de nem is izgat, a telefon jól működik, üzemidő remek. -
NoNick
tag
válasz
alex devil #11272 üzenetére
https://mobiltelefonszerviz.hu
Én itt csináltattam, ügyesen megoldották. Bár olcsónak nem nevezném, 6-8E Ft környékére emlékszem. -
NoNick
tag
válasz
alex devil #11157 üzenetére
Jobban jársz, ha rendelsz, és utána valahol megcsináltatod.
Lehehe akksit (kb 1 hónap alatt jött meg) Lőrinc centerben belerakattam, kb 13E Ft-ba került az egész.
Akkor nyomtam rajta egy gyári visszaállítást, ég és föld a régi akksihoz képest a képernyőidő. Azt sem tudom, hová lett a powerbankom. -
NoNick
tag
Sziasztok! Akkucserés tapasztalataim leírnám, hátha segít valakinek a döntésben. Az infókat innen a topicból gyűjtöttem, köszönöm mindenkinek így utólag is.
Szóval a vicces nevű akksit rendeltem Aliexpressről, kb. egy hónap alatt ért ide, vámáfa nélkül. Mobilrepairban rakták bele, igaz nem 5000, hanem 8000 Ft volt. A csere előtt nyomtam egy gyári visszaállítást is, kb három év használat alatt jól teleszemetelődött az egész. Képernyőidő nálam napi 3-4 óra, reggel levéve a töltőről este még mindig 30-40% körül van.
Igen elégedett vagyok ezzel, a régi akksival dél után már tölteni kellett, hogy estig valahogy kibírja, hidegben random kikapcsolt már.
Sajnos új telefonban legalább 250-300E Ft az, amiben van vezetéknélküli töltés és két fizikai sim, így most remélem spóroltam a következő két-három évre előre jó sokat. -
NoNick
tag
https://www.gizchina.com/2021/05/27/xiaomi-mi-9-now-receiving-miui-12-5-stable-version/
Akkor még pár hónap, és lesz Global is?:) -
NoNick
tag
Sziasztok! Global MIXM telefonom frissült Miui12-re, azóta közepes fényviszonyoknál össze-vissza csavargatja a kijelző fényerejét. Baromi idegesítő, van erre valami gyógymód a kézi fixáláson kívül?
Akku időről már nem is beszélek, tavaly májusban vettem a telefont, amerre járok, mindenhol van vezeték nélküli töltőm. Átlagban napi 3 óra kijelzőidő és napközbeni töltögetés mellett este már 20% alatt van, de nálam minden be van kapcsolva állandóan: wifi, bt, gps, mobilnet. Gmailt én sem szeretem annyira, értesítések jönnek, de mobilneten csak kézi frissítéssel tölti le az e-maileket. -
NoNick
tag
válasz
juve600 #4393 üzenetére
A Flex Pure kicsit bumszli, viszont nagyon nem csúszik. Farzsebben hordom, de néha oda is nehéz betolni. Belül van egy puha vékony bársonyszerű rétege, nem sérülnek a telefon sarkai.
Frosted Shield párti voltam előtte, de az alsó részen a töltőcsatlakozó mellett a tok és a telefon közé került valami, amit szépen meg is karcolta a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest