- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Toncos #11434 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, pár hete használom. A 12-est egészen biztosan nem frissíti OTA-n (azt már írják is, hogy nem frissítik tovább) 13-ra, de feltételezem, ha főverzión belül jön frissítés, akkor azt igen. Amúgy én is a biztonsági frissítések (vagyis azok hiánya) miatt kukáztam a jó öreg EU DEV-et.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Toncos #11431 üzenetére
Én 3 hete a Pixel Experience-t használom, a 12-est raktam fel de van 13-as is de abban még vannak bugok. Ez a 12-es viszont tökéletes. Tudni kell, hogy ez teljesen kiherélt, szűz Android, de igazából kb semmi nem hiányzik a miui csiliviliből vagy nincs olyan dolog amit ne tudtam volna appal pótolni.
-
mizoli
addikt
válasz
Toncos #11096 üzenetére
Pici gyakorlattal nem kell hozzá 20 perc 🙂
A régi ragasztót természetesen le kell szedni. Általában ujjal ledörzsölhető, ha van maradék, alkoholos vattás pálcikával eltávolítható.
Ha nincs pl. B7000 ragasztód, kb. 1.5-2 mm széles kétoldalú ragasztó (mondjuk 3M) teljesen jó hozzá. Az újabb telefonokon ez van.
Ez egy komplett készlet.
link -
válasz
Toncos #11094 üzenetére
Véleményem és a leírtak szerint kár volt nekiállni. A hátlap gond nélkül lejön egy kis hajszárítózás után. Az eredeti ragasztót érdemes eltávolítani és újat kenni. Itt írták hogy a lehehe akku picit vastagabb és kell egy szorító is a tökéletes illeszkedéshez.
A hátlap a fenti 2 ok miatt nem simul a helyére. -
mizoli
addikt
-
kress
aktív tag
válasz
Toncos #10949 üzenetére
En egybol amikor megjott a telo unlockkal meg xiaomi.eu rommal kezdtem
A xiaomi.eu-bol is mar csak a stabil frissul, en a deven voltam csak lusta vagyok valtani mert ahhoz mindent gyalulni kell.
Ha nem telepitesz mindent ossze-vissza a telora hanem x megszokott appot hasznalsz akkor nem igen kene gond lenni az unlock/custom rom megoldassal, biztonsagi szempontbol. Hogy ezekre meddig jonnek meg frissitesek, meg mennyi biztonsagi azt nem tudom megmondani.
Ilyen teren szerintem a nem kinai telefonnal sem fogsz nagyon jobban jarni, ott is eleg hamar elhalnak a frissitesek, ha csak nem kezdesz el ott is customra valtani.Esetleg valaki tud olyan minimal custom romot ami folyamatosan frissul biztonsagi szempontbol, es rendesen kezeli a telefont? (akku ido, kamera stb.)
OTA: kb minden rom kaphat aminek van egy honlapja szerintem, mert igazandibol az csak egy letoltes ha ugy vesszuk, es ha lecsereled a romot akkor o mar azt csinal amit akar ugye
-
Black&White
addikt
válasz
Toncos #10942 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz bele kintről is akksit, nem kell ragaszkodni a gyárihoz.
2.
Nem te vagy az első, aki beragad 12.0.4 környékén.Több hónapja van lehetőség frissíteni, jelenleg 12.5.1 a legújabb Global.
Ha valóban Global és nem EEA készülékről beszélünk. A készülékem menüpont alatt ugyanis mindkettőt Globalnak írja, csak az nem mindegy RFAMIXM, vagy RFAEUXM.
A legfrissebb csomag letöltése nem segít ezen, esetedben manuálisan kell próbálkozni.3.Nem hiszem, hogy nagyságrenddel több bloatware lenne rajta, mint más készülékeken.
A xiaomi.eu viszont valóban jobb e téren.
Írod, hogy igényled a security update-eket...
Hát, abból itt már nem sok várható, ellenben főzött vonalon az egy darabig jönni fog havi szinten és az Android verzió is aktuális lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest