- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2601 üzenetére
újrahúztam ,most jó lett ,megjönnek az értesítések
köszi -
juve600
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2601 üzenetére
én is azt fogok csinálni, play áruházas gmail appot használod ?
-
Karavik
veterán
válasz
Luck Dragon #2518 üzenetére
Én is, mert valamelyik a kettő közül a köv telóm lesz 🤘
-
válasz
Luck Dragon #2454 üzenetére
Várjuk ki a végét. Kevés idő telt el. Régi Windows-os motorosként ő is tisztában van a meglepetések erejével.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2393 üzenetére
Jaja. Sejtettem, hogy van (mondjuk csoda, hogy a gmailben és play áruházban csak most lesz).
Swipe is van, de azt nem nagyon használom. Pötyögni könnyebb egyelőre.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2389 üzenetére
+1, én is évek óta ezt használom, nagyon jó bill. app.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2389 üzenetére
Nézd át rendesen a beállításokat. Állítsd be hozzá a google fiókot.
Vannak skinek. Már régóta dark skinnel használom. A méretet is lehet pozicionálni(bár ezt asszem a gboard is tudja). Nekem ez mentette meg a Mi9 méretét, hogy bárhova tudod rakni a képernyőn, oldalt behúzni, alul. A gombok mérete nagyobb, mint a gboardon. Van alul pl. kurzor(nyíl) lehetőség is, az se rossz, csak mindig elfelejtem használni, de tényleg legalább 2 pillanat alatt tudsz mászni a szövegben, anélkül, hogy a szövegben húznád az ujjad. A számsort is tudod állítani, hogy miféle elrendezéssel legyen. Régi samsungosra is meg lehet csinálni.Anyám is ezt használja, neki is jobban bejön, mint a gboard.
De mondom ilyen automatikus javítást, meg spacere pont dolgot kikapcsoltam.
Inkább kattintgatok a felső sávban az adott szóra.
Ha valakinek írsz messengeren egy hosszabb mondatot, utána belépsz máshova beszélgetésbe, akkor ugyanazon szavakat használva egymás után dobja fel. Egy élmény vele írni. Persze ez is tanul, minél többet írsz, és minél több helyről szedheti az infót és az írásképet, annál nagyobb élmény lesz. Angol német magyar nyelvi pack is le van töltve egyszerre mindhárom, azzal is jól boldogul.Néha az igekötős szavak nem mennek neki, pl. meg érdemel-t ajánlja fel, megérdemel helyett. Viszont ekkor bedobja a megérdemelt és csak kitörlöm a t-t. Bár ez inkább a magyar nyelvünk sajátossága.
De az elírásokból is nagyon könnyen rájön, hogy mit is akartam írni, még, ha egy sorral el is csúszok sokszor, akkor is 99% eltalálja, hogy milyen szót akartam írni. Többiek mindig néznek, hogy hogy tudok ilyen gyorsan írni telón és helyesen is ráadásul.
Szokni kell ezt is nyilván, de alapból kezesebb szerintem, mint a gboard, és a dark téma meg alapból szuper.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2373 üzenetére
Mint írtam a topikbol kiléptek és kívánom az apróra a telefont valami potom pénzért és leírom azt is miért ennyi az ára a patika állapot ellenére. De majd kiderül mit tákoltak össze, remelem dicséri fogom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2368 üzenetére
OTA update?
Neeee, nem hiszem el.Na majd ha hazaérek, feldobom. A telefon nincs nálam
-
hroberto
veterán
válasz
Nemcsak neki.
-
adamfriday
senior tag
válasz
[popcornt bekészít]
-
mjani1172
addikt
válasz
Luck Dragon #2183 üzenetére
Az komoly.
-
pusi1981
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2183 üzenetére
És akkor mi a megoldás erre a problémára?
És ez csak úgy valakinél előjön valakinél nem?
Gyakorlatilag használhatatlan a telefon videózásra ...
Ez nem hiszem el... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2152 üzenetére
Nagyon rá illik. Főleg egy ilyen balfa....fék bandánál, mint a sáomitákolgatásésszoftverfejlesztgető részlegnél.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1886 üzenetére
5 nap után ebben még nem foglalnék állást. Majd 1 hét múlva jobban átlátom, meg jönni fog frissítés is, szóval majd kiderül...Ha meg nem érzem az előrelépést addig, simán vissza fogom küldeni. Több, mint 400 ezerért nyaljanak már hátsót, komolyan....És ki tudja, ha jön MI9-re egy frissítés megint minden szuper lesz.
Valami a legjobban aggaszt a tényleg hatalmas note 10 +-nál, hogy túl könnyű, nagyon könnyű. Furcsa és valahogy olyan érzésem van, hogy gagyi anyagokból rakták össze. Vajon miért szorult meg a ceruza is... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1701 üzenetére
AGL?
EAGLE-t akartál írni, nem?
Nekem azóta van, mióta piacra dobták, nem akartam elhinni, hogy egy ilyen mikrofont beletesznek egy ilyen headset-be. Tévedtem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1698 üzenetére
Ezt nem kell tartani sehova, ennek a füledben kell lennie.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1695 üzenetére
Vártam az ilyen választ
és tudom tényleg nem olcsó a telefonhoz képest, de ezt csak egyszer kell megvenni. Utána a büdös életben nem használod semelyik telefon beépített mikrofonját, ha videózni fogsz, mert akkora a különbség.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1686 üzenetére
Amúgy érdekes.
Ha jól emlékszem a sorrendre, akkor unprocessed, kamkorder, és alapértelmezett hangforrást próbáltam ilyen sorrendben. Ebből a kamkorder lett a legjobb(a mélyek megmaradtak, de több mellékhangot is felvett). Az alapértelmezett hangforrás az utolsó beállítás, mármint ezt megjegyzi, hogy mit állítok be gondolom?!Gcamot is próbáltam, az is szar.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1661 üzenetére
Kipróbáltam. Unprocessed és alapértelmezett hang egész jónak tűnik. Persze még mindig lehetne jobb, de a mélyek legalább megmaradnak. Holnaptól majd tesztelem Zamárdiban.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1681 üzenetére
1-2 hónapon belül úgyis kiderül
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1678 üzenetére
[link] Ez létező dolognak tűnik.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1657 üzenetére
Igen, de szerintem jobb a gyári.
Az uncompressedet még nem próbáltam. Talán holnap sorban lepróbálom mindegyiket.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1644 üzenetére
Letöltöttem az Open Camerát. Holnap kipróbálom kocsiban, ott van elég mély, meglátjuk mennyit segít a kamkoder kiváltása jelen esetben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1572 üzenetére
Elolvastam, nem is tudtam, hogy van már teszt. mobilaréna rendesen el van itt maradva ezekkel a xiaomi tesztekkel, nyilván a xiaomi miatt. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezt direkt cseszték el, mert ilyenkor eszembe jut, mikor a twitter-re kiraktak egy szavazást, hogy melyik rendszer a jobb. A miui vs sima gugli, ahol az utóbbi nyert nem kicsivel, és ezt nem bírták nézni, végül diktatórikusan törölték is az oldalról az egészet.
Emiatt gondolom azt, hogy ezt a készüléket most már direkt rontották el 720p kijelző???, a kamera mos mint mosógép este főleg és a többi... na mindegy, csak megjegyeztem, de hogy ne legyen full off, itt a képen az Mi 9 és a Mi A3 egymás mellett. Szerintem még ronda is előröl a nagyobb káva miatt alul főleg...
-
racskobalazs
senior tag
válasz
Luck Dragon #1572 üzenetére
mi van mostanság a szájomi házatáján?
-
Laci.M
senior tag
válasz
Luck Dragon #1545 üzenetére
Azt ne fellejtsd el, hogy mindig az a hangos akinek baja van. Több ismerősömnek is van RN7, semmi problémájuk a telefonnal, illetve egy másik barátomnak is van MI9-e aki egy iPhone után jött és ő is meg van elégedve 100%-osan a telefonnall. Pont az övét próbáltam ki mielőtt megvettem, mert nagyon oneplus fele húztam, de a Qi hiánya kilőtte a dolgot.
-
racskobalazs
senior tag
válasz
Luck Dragon #1535 üzenetére
Hát személyes tapasztalat alapján nagyon MEH. De így, nagybetűvel. Teljesítményre nincs panasz, egyáltalán. Egy bivaly gépezet. DE:
Azért én még egy telefonnál se láttam olyat, pláne, hogy van benne 6GB ram, hogy pl ha megy a spotify és gyorsan le akarok kapni valamit a kamerával akkor a spotify eltűnik a memóriából (eltűnik, mert nem zártam be, mégis újra kell nyitni, s teljesen újra tölti).
Vagy nem menti le a képet.
Vagy nem szinkronizálnak random alkalmazások random időkben. Egyszer igen egyszer nem.
Vagy random bezáródik az alkalmazás akár gépelés közben is.Jó, 150 ezer forint. Nem egy S10 meg nem is egy P30 árazása. De azért ha már ilyen hardvert raktak bele, akkor többet várna az ember.
Ez az én személyes véleményem, nem mondom, hogy nem érte meg, mert amúgy elég jó kis telefon. De tényleg valamit kezdhetnének sw szinten is. Mert így elég gáz.
Xiaomi EU romot használok.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Luck Dragon #1535 üzenetére
Többen nagyon rá vannak kattanva a kamerára. Nekem semmi bajom sem a kamerával, sem a készülékkel.
Fényképezni meglepő módon leginkább fényképezőgéppel szoktam. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1475 üzenetére
xiaomi.hu
turbado nem gyári garit ad, de a prémiumról jókat mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest