- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
zsolt1225 #3421 üzenetére
Mielőtt váltasz, olvass Xiaomi topikokat.
Abszolút magánvélemény: a Xiaomi jó hardvert gyárt jó áron, a MIUI meg olyan, amilyen. 3 db Xiaomim van, mindegyiken custom rom fut...
A MIUI is élhető, ha nem várod el tőle, amit a szifonon megszoktál.
Mielőtt még: finoman szólva nem a szívem csücske az alma.Ezen nem fogsz unatkozni
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
zsolt1225 #3421 üzenetére
Egyelőre(ha jól emlékszem) 4 készülék van bejegyezve a 108 mpx-es szenzorral. Szóval valami(k) biztos(an) fog(nak) jönni.
De még, ha ma be is jelentik, 1-2-3 hónap mire el is jut ide megvehető állapotban. És egyelőre még csak infómorzsa sincs. Annyi azért szokott előtte lenni.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsolt1225 #3394 üzenetére
Az Androidban az a jó, hogyha nem tetszik a felület, fogod és a kb 200 UI-ból választasz egy olyat ami megfelel neked. Ezt iphone-nal nem tudod megcsinálni. Tesómnak a MI8 a MIUI-val azért tetszik, mert rohadtul hasonlít az apple féle végtelenül egyszerű kezelőfelületre (mondjuk ki, 70% kopi), én a 2. nap lecseréltem a MIUI asztal felületét pont a puritánsága és a Nova Launcherhez képest testreszabhatatlansága miatt. Kinek a pap, kinek a ministránsfiú.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
zsolt1225 #3394 üzenetére
Azért android és android között is rengeteg különbség van. Én pl. az EMUI-tól hányok, a Stock droidot nem szeretem, de a MIUI-t nagyon szeretem.
Anyám szintugyanez.
Szóval manapság rengeteg rendszer van, OnePlus is saját kezelőfelületet csinált, Huawei is, Samsungnak is, Meizu is, Xiaomi is.Szerintem nagyon szerethető, sokkal nagyobb szabadságot ad.
Az új MIUI11 Android 10 alatt meg aztán tényleg nagyon smooth. Fluidságban azért nem ios, de fluiid egyik sem lesz annyira, mint az ios. Gyorsabbnak gyorsabb, de fluidnak nem lesz olyan fluid érzés. -
ricsi0307
senior tag
válasz
zsolt1225 #3384 üzenetére
Én OnePlusról jöttem imádtam a közel stock droidot de a Miuival is volt már elötte dolgom. Engem vásárlás óta nagyon megfogott, tele van olyan apró dologgal ami megkönnyítí a hétköznapokat és lehet ez szubjektív vélemény de nagyon jól néz ki, minden mindennel hangol dizájnban, kellemes ránézni az animációkra. Nem gondoltam volna hogy ennyire megfogom szeretni. Az üzemidőtől féltem a legjobban mert azért lássuk be kicsi benne az aksi, de pár napja egy Pécs-Budapest utat oda-vissza Wazezel megtettem úgy hogy 24% maradt benne. A kamera amióta EU Deven vagyok nagyon sokat javult, mostmár van vonalélesség sötétben is, igaz kis zaj is de én így szeretem nem azt mikor agyon van mosva a kép. Hardveresen gondolom ismered ha a vásárláson agyalsz, egy idei flagship így évekig nem lesz vele gondod semmilyen téren. 6S-ről én tuti váltanék a kérdés csak az, hogy megtudod-e szokni a felületet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest