-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
No hát megformáztam Fat32-re a kedvéért, így már legalább látja, de hiába, mert semmire sem tudom használni, csak nagyon macerásan.
Ezt dobálja fel:
(érdekes a szöveg a képen, mert a telefonnal formáztam Fat32-re, szóval...)Ettől még a fájlkezelő látja (egy speciális, usb:// elérési útvonalon), és bizonyos feltételek mellett másolni is tudok rá, de sem zenét lejátszani, sem filmet nézni, esetleg erre menteni a fotókat, videókat a belső tárhely helyett, vagy bármi nemű "tárhelyként használom de nem menteni akarok" módot nem érek el rajta.
Magyarán csak biztonsági mentésre jó, de azt is csak bizonyos programokkal (a SanDisk saját progijával és egy normálisabb - esetemben ES File Explorer Pro - fájlkezelővel), és csak ha Fat32-re van formázva (igen, a 64 gigás pendrive... - 32 felett exFat-ra illik).
A Huaweibe meg beteszem akár milyen fájlrendszerrel (egyébként ExFat volt, ahogy egy 64-es pendrive-ot formázni illik) és azonnal megjelenik mint meghajtó, bármire tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás SSD-k
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest