Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtic86
csendes tag
Sziasztok! MI8 kijelző ,,villogásával" kapcsolatban volna kérdésem. Lezáráskor/feloldáskor erőteljesen villogott a kijelző, ami borzasztó idegesitővé vált, főleg, hogy egy pár nap után már feloldani is csak sokadik próbálkozásra sikerült a készüléket... Mivel a javasolt gyári beálltások visszaálltása nem vezetett sikerre ment a készülék a szervizbe. Állitólag főpanel csere volt, ami látszólag meg is oldotta a problémát, de aztán a szoftver frissitése után újra kezdte... Utánanéztem jobban és nem egyedi eset, az ,,always on display" okozza. Elvileg legalábbis, mert pár nap után (hogy kikapcsoltam) előjött megint. Fórumokon az OLED saver alkalmazást javasolták, a kettő együtt működött egy darabig, de már megint nem ér semmit ellene... Megvártam a MIUI 11-et, de nem orvosolta a hibát. Esetleg valaki tud erre egyszerübb, fix megoldást?
íme egy videó a problémáról, 1:25-nél (itt is az ,,AOD"-t kapcsolgatja a srác):Ha volt már ilyen kérdés/válasz, akkor bocsánat.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest