- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtic86
csendes tag
válasz
Steve1207 #18389 üzenetére
Igazából az AMOLED az always on display miatt hiányozna, itt ugye csak értesítő led lenne. A képminőség jó IPS-en is. Az OIS a gyakorlatban derülne ki, hogy mennyivel rosszabb esetleg a kamera. Videózni ritkán szoktam, fényképezni gyakran, tehát az a fő szempont. Tesztekben összességében dicsérik. Nyilván nem egy Note 10, de az amúgy sem kéne a lekerekített kijelző miatt...
-
Celtic86
csendes tag
Sziasztok! Egy másik topicban már feltettem a kérdést, de szeretnék alaposan tájékozódni a döntés előtt...
Adott egy MI8 6/128, amivel összességében meg vagyok elégedveí de... Van most lehetőség szolgáltatónál készülékcserére, és a Redmi Note 9 Pro a kiszemelt. Pro és kontra érvek érdekelnének a csere mellett/ellen.
2018-as típus a 8-as, de MI széria, a másik viszont új, a hardver bőven elegendő abban is (nem játszok rajta), a kijelző viszont nagyobb (az pozitív) és notch helyett csak egy kis kameralyuk van. A kamera fontos szempont, de nem hinném hogy rosszabb lenne (vagy igen?). Az akksi mérete és a gyorstöltés sem hátrány...
Szóval, ha van tapasztalatotok mindkét típussal megköszönném, ha segítenétek a döntésben.
Ui: konkréten ennek a két készüléknek az összahasonlítása érdekel, mert ráfizetés nélkül cserélnék, ha fogok egyáltalán.
-
Celtic86
csendes tag
Sziasztok! MI8 kijelző ,,villogásával" kapcsolatban volna kérdésem. Lezáráskor/feloldáskor erőteljesen villogott a kijelző, ami borzasztó idegesitővé vált, főleg, hogy egy pár nap után már feloldani is csak sokadik próbálkozásra sikerült a készüléket... Mivel a javasolt gyári beálltások visszaálltása nem vezetett sikerre ment a készülék a szervizbe. Állitólag főpanel csere volt, ami látszólag meg is oldotta a problémát, de aztán a szoftver frissitése után újra kezdte... Utánanéztem jobban és nem egyedi eset, az ,,always on display" okozza. Elvileg legalábbis, mert pár nap után (hogy kikapcsoltam) előjött megint. Fórumokon az OLED saver alkalmazást javasolták, a kettő együtt működött egy darabig, de már megint nem ér semmit ellene... Megvártam a MIUI 11-et, de nem orvosolta a hibát. Esetleg valaki tud erre egyszerübb, fix megoldást?
íme egy videó a problémáról, 1:25-nél (itt is az ,,AOD"-t kapcsolgatja a srác):Ha volt már ilyen kérdés/válasz, akkor bocsánat.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest