Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
-
Karavik
veterán
válasz
Varesz_86 #13814 üzenetére
Ez az egész Mi5 projekt elejétől kezdve nem valami jól sikerült és egyre rosszabb helyzet...
Vettem egy új kocsit, BT kapcsolaton keresztül média lejátszás közben nincs hang. Minden másik telóval jól működik Mi5-el nem.
Utazás közben települések között csak Edge hálózat érhető el, amivel teló mobilnetezésre alkalmatlan. Többieknek simán jön itt is 4G. Nekem városról városra érve lehet csak mobilnetezni. 21. században ez k. gáz. Mihelyt megjön Mi Mix 2S azonnal megszabadulok Mi5-től, minden nap egy újabb szenvedés vele... -
-
bjames
aktív tag
válasz
Varesz_86 #13348 üzenetére
Sokminden elképzelhető
Én a fordított iránnyal voltam így 2 hónappal ezelőtt, de szerintem inkább az új tiszta rendszer és a placebo hatás együttese okozhatja
Habár, ha tippelnem kellene hogy azonos körülmények között melyik rendszer lehet a gyorsabb, EU vagy Global, én EU-ra tippelnék. -
mayerovits
tag
válasz
Varesz_86 #11880 üzenetére
A 2 év eu garancia azt jelenti, hogy 12 hónapig gyártói garancia van, (vagyis baj esetén megy kínába a xiaomihoz) utána 12 hónap spemall által biztosított. Az enyémnek hátsó kamera modul baja volt, beszéltem a spemall magyarországi szervízével, azt mondta ő is meg tudná csinálni, de nem nyúlhat hozzá amíg le nem telik a 12 hónap gyártói.
-
-
frigoo
aktív tag
válasz
Varesz_86 #11698 üzenetére
Én feltettem ezt clean all opcióval fastboot módba, majd miután konstatáltam a Magyar nyelv hiányát, mindenféle bejelntkezés és testreszabás nélkül az updater appot ráengedtem. Még wifit sem állítottam be, így kiharapott egy darabot a frissítás a havi mobilnet keretemből......
-
whYz
őstag
válasz
Varesz_86 #11301 üzenetére
$350 kedvezmennyel a spemallrol a 128-as valtozat.
-
nemalszom
csendes tag
válasz
Varesz_86 #11235 üzenetére
Köszönöm a választ!
Örülök, hogy nem kell berhelnem, mert tuti elakadnék valahol.
Más kérdés: Nem Qualcomm QC 3.0-s töltővel jött a telefon. Tudtok ajánlani megbízható, jó töltőt? NEten mindenféle rémhírek keringenek... Van valakinek bevált márkája, esetleg típusa, amit ajánlani tud?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest