Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Kleroo #13847 üzenetére
nyóccázé műanyag, oszt' jóvan.
-
Karavik
veterán
válasz
Kleroo #13730 üzenetére
(#13731) Kleroo:
ezek a feature-ök 7.8.23 kiadás óta elérhetők, azaz tavaly augusztus óta, akkor jelentettem, mint változást.
Nem árt megismerni a rendszert amit az ember használ...de jobb később, mint soha
Plusz nekem még be van állítva long press back button to enter split screen...így teljes a kép
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
Kleroo #13365 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a xiaomi.eu kimeneti jelszint a normális és a global-ban durván le van korlátozva, gyakorlatilag használhatatlanan. Arra is kevés, hogy meghajtsa a Piston 3 fülhallgatóm, míg Xiaomi.eu-val HD500 Sennheiser fejhallgatót használva is megbizsergeti a fülem
-
dobragab
addikt
válasz
Kleroo #10861 üzenetére
En tok meg minden nyavalya nelkul hasznalom. Az elso hetben jo parszor leejtettem, mire megszoktam, hogy baromi konnyu a meretehez kepest. Aztan a kovetkezo heten tapasztaltam ki, mely feluleteknek van minimalis lejtese, tenyleg mindenhonnan lecsuszott. Tele is van hajszalkarcokkal a kijelzo
Azota egyszer nem esett baja.
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Kleroo #10814 üzenetére
Mindig kicsit rácsodálkozom erre, de még sosem említettem meg, hogy fura módon én vodás létemre nem is tudom, hogy láttam-e már 4G hálózaton a telefont, pedig viszonylag sokat vagyok a belvárosban. A státuszbárban vodafone 3G, a netkapcsolatnál pedig mindig H+ látható.
Ha külföldre megyek, akkor viszont nagyon gyakori a 4G, úgyhogy ez alapján tudom, hogy a telefon jól működik, csak Budapesten valahogy nem akarja adni magát. Most is itt vagyok az Astoria mellett, és csak H+. Ha rákeresek az elérhető hálózatokra, akkor látom, hogy a Vodafone HU 3G-n vagyok, de látszódik a Vodafone HU LTE is. Rábökök, kiírja, hogy regisztrálva a hálózaton, de mégsem történik semmi változás, marad a 3G-n.
Azért nem is említettem eddig, mert abszolút nem zavar, a H+ net bőven kielégíti az igényeimet, De külföldön mindig rögtön feltűnik, hogy 4G hálózat látható az állapotsorban. -
Karavik
veterán
válasz
Kleroo #10719 üzenetére
Ehhez nem kell kódex...minden felvilágosult user tudja, hogy mostani Android rendszer esetén a memóriaürítéstől nem lesz jobb semmi, csak a szabad memória lesz több ami jelen esetben elvesztegetett memória csupán, semmi több...
Ezek csak az általam jelentett bugok official MIUI beta tem-ből, amik még nincsenek javítva:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]Ez pedig a legújabb a Reading mode >Twilight > Strength slider bug: [link]
-
Kleroo
veterán
válasz
Kleroo #10704 üzenetére
Egy problémám van. Nagyon soványka az audio-outputja.
Pedig használnám külső erősítővel, és nem buli így, hogy gyenge a jel, és nagyon fel kell tekerni a külső erősítőt, erősítve így a fehér alapzajt.Nincs erre valami mókolás? Hátha csak vmi szabvány miatt van visszafogva a hardver. Snapi820nak tudnia kéne.
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Kleroo #10646 üzenetére
És tényleg, pedig nézegettem a beállításokat és valahogy elsiklottam felette. Mindenesetre nem igazán vagyok előrébb vele, mert az éppen rögzítés alatt álló videó felbontásával azonos méretű fotót készít, tehát az eredmény lényegében csak egy képkocka a videóból.
Amúgy a "Gyors fényképezési mód" beállításban mi állítható? Van "Gyors felvétel mód (videó)", "Gyors felvétel mód (fénykép)" és "Ki" lehetőség. Mi a hatása ennek a beállításnak?
-
tibcsi0407
félisten
-
eladogeppc
veterán
válasz
Kleroo #10641 üzenetére
Na akkor nem én hallucinálok.
Avval kaptam meg a telefont én is, nem igen merült. Most a 7.4.27 Global Beta van fent, és jobban merül.
Szerintem le ne cseréltd !
Ahogy én jártam:
MIUIHU - Gyökér rendszer ikonok ami persze lecserélhetetlen (pl. Maps, Play, stb..) , merül de nagyon, illetve hemzseg az apró hülyeségektől.
7.4.27 Global Beta - a 8.2.2-nél jobban merül.GPS érdekesen alakul, mert úgy emlékszem, hogy MIUIHU illetve 8.2.2 alatt jó volt, most ezeknél téveszt, pedig vagy 60 műholdat lát.
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Kleroo #10641 üzenetére
Nekem általában kicsivel 4 óra felett alakul a kijelzőidő, minden bekapcsolva, állandó bluetooth kapcsolattal az órámmal, napközben kb. 1 óra játék vagy filmnézés. 2 sim van benne, de keveset telefonálok.
A kameráról jut eszembe. Tud valaki ajánlani olyan kamera app-ot, amivel lehet fotókat is lőni videózás közben? FHD-ban szoktam kamerázni. Másik megoldás az lenne, hogy 4K-ban kameráznék kiszednék pár képkockát a videóból, de ez kicsit macerásabb. Korábbi telefonomon a gyári program tudott ilyet, és néha jól jött. Továbbá számomra még mindig zavaró, hogy nagyon hasonlít a gyári kamera alkalmazás felülete az előző telefonoméhoz. Ott is volt egy középső gomb, ami fotót készített, és mellette a kamera gomb, ami felvételt indított. A Mi5-ön viszont a mellette levő kamera gomb nem indítja a felvételt, hanem módot vált,
majd ezután kell megbökni a középső gombot már kamera módban. Ezáltal már jópár alkalommal előfordult,
hogy csak ráböktem a kameramódba váltó gombra, majd megszokásból már azt hittem megy is a felvétel,
és sajna csak akkor tudatosítom, hogy nem veszek fel semmit, amikor már le szeretném állítani a felvételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Politika
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Analóg fényképezés
- Lexus, Toyota topik
- OpenWRT topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest