Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Karavik #11835 üzenetére
HANGRÖGZÍTÉS Pöpec?
Inkább kegyelem KETTES alá!
Valaki már korábban írta, lehet valamit egyszerűen, meg lehet MIUI-san csinálni.
Igazából mindent ki lehet küszöbölni, csak miért ezzel kelljen szívni...
Nem mondom, hogy rossz amit adnak, ingyért jó, de úgy hogy nem tudok mást használni mellette, úgy viszont rohadt szar.Azért megnéztem alaposan, hogy milyen lehetőségek vannak a visszajátszásra és a keresésre, de nem lettem boldogabb.
-A fáj listát nem tudom időpont szerint sorba tenni, mert kötött a fájl formátum és elől a telefonszám van...
Természetesen ez csak akkor lesz probléma ha elmásolom másik helyre ahol módosul a fájl ideje...
Sokkal gyakrabban előfordul mint gondolnád!-Az ACR-ben 3 klikkélesből hozzájutottam egy ember összes rögzített hívásához
-Ugyan ez MIUI-ban 7 klikk és meg csak ott vagyok hogy elkezdem begépelni a nevet/számot...
-Legutóbbi hívás visszahallgatása 3 klikk ACR és 3 klikk MIUI, ez oké.
-visszajátszás MIUI hangrögzítőből le lehet játszani, csak nem lehet keresni
-Fáj keresése, csak fájl böngészőből lehetséges mire eljutok a fájlokig az 7 klikk és az elején mindig ugyan azokat látom mivel hívószám szerint raja sorba, tehát esélyem sincs keresni, ha csak azt tudom mikor volt a hívás, vagyis de, ha előtte átrendezem módosítás dátumára, ami módosulhat.
Esetleg rakjak fel alternatív lejátszót amivel keresni, és lejátszani is tudok, de akkor megint ott vagyok, hogy plusz egy kacat.Ha benne lenne az a pár funkció amit hiányolok, na akkor tényleg verhetetlen volna, esetleg ha tudsz valahol lobbizni érte én támogatlak, meg ha kell írok is, mert imádni való, hogy benne van, egy kacattal kevesebb a telefonon, csak picit, legyen rugalmasabb és könnyebb kezelni.
Nem értem miért véded ennyire, értem, hogy szereted, de ettől még lehetnek benne rosszul kitalált funkciók.
Ilyen például az emelkedő csengőhang, ami minden értelmes telefonban a hang beállításoknál van, és nem valahol a legmélyebb bugyraiban. Persze ezek adódhatnak a Kínai/európai ember különbségéből, de nem hinném, hogy ennyire nyakatekertek volnának a kínaiak, inkább a fejlesztők nem tudják mi a user friendly szemlélet. Értem hogy neked logikus, de szerintem itt a fórumon is csak minden 10. 20. de lehet csak 30. embernek logikus. és az 10-5-3%.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Robot fűnyírók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest