Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Petyb00 #11836 üzenetére
Nem védem csak a MIUI-s call recorder egyszerű és tökéletesen jól használható számomra. Automatikusan felveszi a hívásokat előre konfigurálható szabály szerint és jó hangminőségben. Ennyi.
De egyébként nem is tudom elképzelni, hogy milyen célból vesz fel valaki hívásokat (főleg, ha ehhez a másik fél nem járul hozzá), azokat őrizgetni tonnaszám, később keresgélni bennük, visszahallgatni...ehhez szerintem kell némi megszállottság
Én sose használtam még élesben, csak tesztek miatt próbálgattam...
Tehát MIUI legyen egyszerű, de ami egyszerű az túl egyszerű
-
válasz
Petyb00 #11836 üzenetére
.. és 100-ból 1 embernek vannak olyan igényei ezzel kapcsolatban, mint neked.
Nem a MIUI-t akarom ezzel védeni, nem azért mondom, de van egy alap funkció, ami a 99%-nak sok is, meg van az az ember, akinek annyi minden kell, mint neked. Na arra meg kell a "plusz vacak".
-
Petyb00
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest