Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Hát srácok...nem tudom most nagyon vacillálok a mi5 és az op3 között...
mi5 szebb, kisebb, miui-t én szeretem, van rajta infra, ellenben nincsenbéhúúúszop3 al viszont nem kell szarakodni, hogy legyen rajta play,fizikai terméktámogatás is precízebbnek tűnik/gyártó intézi ithtonról is/, meg valszin nem törik mint a ropi, ellenben nagyobb és nem olyan szép....nyüh....
-
L4mie
veterán
válasz
mergesmate #1487 üzenetére
Köszi a választ.
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #1482 üzenetére
ezt láttam, annyira nem győzött meg,
bááááár elsőre amúgy nem rossz főleg ha kapta a korai nyomkodós, telepítős fázist. -
L4mie
veterán
Véleményt kérek!
Mi5 tulajok elégedettek vagytok a telefonotokkal?
Akkuk hogy bírják? -
L4mie
veterán
Gearbesten most 415$ a 64Gb-s fekete
[link]whYz: háttér: Indiai Petőfi
-
L4mie
veterán
ppl! üzemidővel hogy áll a telefon? 32-64-128 között van különbség? nyilván 64-128 között nem sok.
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #926 üzenetére
[link] nekem ilyen mp3-asítóm van toyotában, elvileg van BT-s változata amivel tudsz kihangosítani, de van valami magyar változata is.
-
-
L4mie
veterán
válasz
PowerBuldog #815 üzenetére
teljesen egyetértek.
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #781 üzenetére
nekem is esett le a mi4i lépcsőn gurult lefelé.....üvegfólia széttört, tök is megsérült....telefonnak semmi baja
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #779 üzenetére
amúgy én nem lepődtem meg, hogy így tört, mivel üveg elől - hátul , az alukeret meg a lap meg olyan vékony mint a fene. összevissza könnyítettek a szerkezeten, hogy menőzzenek, milyen könnyű telefont alkottak....pár grammot elbírt volna még ez a telefon, mindjárt kevésbé lett volna törékeny, na sebaj, továbbra is nagyon szép
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #777 üzenetére
Hát fene tudja, itt inkább felületi feszültségek lépnek fel.
a csávó vertikális konzolos tartót alkotott így nagy lett a hajlítónyomatéka, inkább nyíródás volt mint szakítás./uhh na jó inkább nem tolom a kamusziltant/
-
L4mie
veterán
válasz
kovbandi82 #562 üzenetére
Mi4c-é
de amúgy stimmel.
-
L4mie
veterán
válasz
PowerBuldog #554 üzenetére
de az nagy -.-'
ohh de jó lenne ezeket egymás mellé tenni és szépen megtapogatni mind. -
L4mie
veterán
alakulhatnának mééég
Amúgy hiába tetszik jobban a fehér, engem zavar a statuszled bevilágítás, hétvégén megnéztem haver fehér huwaei P8 Lite ját, ugyanilyen aurás, és eléggé gagyi.gyorsan törik, bár nem tudom mit várnak egy üveg telefontól.
ez az indiai csóka meg nem bírja eltörni
akkor most wtf
-
L4mie
veterán
válasz
hakydakillah #536 üzenetére
szépek és jók, de szerintem nagyon ötlettelen és ronda a design. Remélem a mi5 árát jól leviszi
-
L4mie
veterán
válasz
VANESSZA1 #502 üzenetére
Én telenor LTE-t használok pesten néha keszthelyen, még nem volt problémám belőle, Pesten használtam már Vodás 4G-t is. szóval itt nincs gond, vidéken kisebb településeken előfordulhat, hogy csak 800Mhz-es 4G van, a legnagyobb gond akkor lehet, ha a szolgáltató kihagyta a 3G-t és csak 800-as 4G lenne....na az szívás, olyan területekre nem ajánlanám.
*Mi4i, de ezen sincs béhúsz
-
L4mie
veterán
[link] na itt már a prime-t teszteli a csóka, és láss csodát!
-
L4mie
veterán
válasz
hakydakillah #366 üzenetére
Engem nem zavar, azért remélem beesnek az árak.
Nekem speciel jobban bejön a fehérMi4i-ből is az van, fekete tokban frankón néz ki.
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
én is szemezgetem a 4S-el, csak 4i ről nem sok előrelépést tapasztalnék.
BTW: Mi4S nek nincs topicja? -
L4mie
veterán
Urak, akkor ez lesz a gyűjtőfórum?
többit törölhetem a listáról? Már van vagy 4-5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest