- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom81042
tag
Szerintem is a Lineage a legstabilabb, és leggyorsabb létező ROM jelenleg! Magisk 14.2-vel teljesen jól működik a root is. Most már a hivatalos lineage ROM-ot is lehet használni az új bootloaderrel is, nem csak a régivel. Két dolog amit hiányolok az a hálózati sebesség megjelenítése a statusbaron, illetve az időjárás quicksettings ikon.
-
tom81042
tag
Azt hogy lehet megoldani CM13-ban, hogy a hangero gomb ne a media hangerot, hanem a telefon csenges hangerot allitsa?
Illetve erdekes meg a nezavarj mod, bekapcsolni be lehet, de ki mar nem. Csak ugy tudom kikapcsolni hogy atteszem priority-re, es ott a hangero gomb fel nyomasara kiirja hogy "end now"
Ja meg nem eleg hangos szerintem a hangszoro, amikor zenet hallgatok, arra gondolom van valami app amivel fel lehet huzni..
-
tom81042
tag
Ez tenyleg kurva jo ez a CM13, valoban gyorsabb mint a MIUI, es mintha az aksi ideje is picit jobb lenne.
Es minden tokeletesen mukodik - igaz a 2 darab Camera app-bol nem tudom melyiket lenne erdemes hasznalni.Egy internet speed meter nevu appot kellett feltenni kulon hogy lassam a megszokott aktualis internet sebesseget, viszont cserebe az utolso hasznalt appra valo ugras mukodik xposed framework nelkul, illetve csomo mas kenyelmi funkcio is, pl nincs hang mikor radugom toltore es nem oldja fel a kijelzot sem, csak led. stb.
Eddig abszolut ajanlott kategoria!
-
tom81042
tag
Igen, azt muszaj! Csodat tesz!
Amugy ez a nem tudom felvenni dolog valoban letezik, nekem sem oldja ki a kijelzot amikor hiv valaki, viszont en siman a power gomb megnyomasaval ki tudom oldani, es akkor ott fennt latom hogy be van ragadva a hivo neve meg bal oldalon a piros, jobb oldalon a zold opciok hogy elutasit vagy felvesz. Azokra viszont mar ra tudok nyomni, szoval en fel tudom venni ha valaki hiv.
-
tom81042
tag
válasz
enginev3.0 #643 üzenetére
Nekem a fejlesztoivel annyi bajom van hogy a fizikai gombok erzekenysege rohadt szar. De ez eleinte nem volt ilyen, amikor megjott a telo.
Van hogy olyan szinten idegesito hogy power off - power on kell a telon, es utana valamennyire megjavul.
Stabil romnal is vajon ez fennall?
-
tom81042
tag
válasz
stalker1019 #592 üzenetére
várni, vagy 5 percet.. Aztán még 5 percet
-
tom81042
tag
válasz
enginev3.0 #500 üzenetére
Nekem meg olyat csinal hogyha hivnak akkor rezeg csorog, de nem oldja ki a kepernyot. En kioldom, es akkor ott fenn van megfagyva az allapotsavnal a hivo , jobbra balra a piros es a zold hogy elutasit vagy valaszol. De amikor megerintem a zoldet akkor felveszi
-
tom81042
tag
-
tom81042
tag
En vagyok a hulye, vagy a legutobbi frissites ota rosszabb lett az erintogombok erzekenysege? csomoszor van hogy ranyomok es nem reagal..
-
tom81042
tag
válasz
enginev3.0 #341 üzenetére
-
tom81042
tag
válasz
muchacoado #318 üzenetére
nekem play store-rol is gyorsan tolt. Van mikor szar, de az azert mert nem tudja gyorsabban adni a szerver, pl facebook messenger-t lassan tolti, de utana a Viber-t mar gyorsan.
-
tom81042
tag
wtf, nalam a letoltes teljesen jo, wifirol a romot pl 4.2 M/sec-el toltottem le. Mobilnetrol meg mindig max 256K UPC mobillal.
Igaz en nem hasznalom a gyari browsert egyaltalan, dolphin browser van helyette, illetve a "downloads" -nal ki van szedve a korlat "unlimited"-re.
A tema meg siman a gyari. -
tom81042
tag
válasz
enginev3.0 #294 üzenetére
Csak Cyanogenmod alatt mukodik az xposed framework jelenleg, MIUI alatt szerintem még nem.
-
tom81042
tag
Ha installalok google play-rol valamit, vagy update-elek, akkor az miert tart ilyen kurva sokaig?? Az MI2S pillanatok alatt megcsinálta ugyanezt, ez meg percekig szarakodik vele.
Miert?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest